Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αχαχαχαχαχαχαχα πέθανα στο γέλιο δεν παίζεται ο τύπος..

http://www.insomnia....g-e975-vodafon/

Παιδιά είναι τραγικό αυτό που κάνει το παιδί λες και ο ίδιος δεν ξέρει ότι κάνεις δεν θα  το πάρει στην τιμή αυτή που έχει βάλει,ποια εξυπηρέτηση ούτε καν στο κόπο δεν θα έμπαινα να το κάνω αυτό για να με έκραζα όλο το ινσομνια....

Δημοσ.

θελει αν βγαλει μονο 200ευρω.. σιγα !! :ph34r: :ph34r: :ph34r:

δεν σε καταλαβα τι εννοεις... @

Pa0ki

Νόμιζα είσαι ο Αχιλλέας που προσπαθεί όλη μέρα να πάρει απάντηση στο f/b αλλά τα κορίτσια που διαχειρίζονται την σελίδα τον αγνοούν, πρώτα η Μαρία και τώρα η Παναγιώτα

• Like 1
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/209803-lg-optimus-g-e975-vodafon/

Ο τύπος είναι μια χαρά!!! Και τα λέει ακόμα καλύτερα!!

Ούτε τον ξέρω ούτε θέλω να τσακωθώ με κανέναν εδώ μέσα, αλλά αυτές οι αγγελίες των 150 και 180 Ευρώ ενώ η συσκευή κοστίζει 360 στο πιο φτηνό σκρουτζομάγαζο είναι νταβατζιλίκι του καθενός που ΑΝ είχε παραλάβει στα 129Ευρώ και για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο το έδινε δε θα έπεφτε κάτω από 250 ευρώ.

Η προσφορά δυστυχώς (και πραγματικά λυπάμε για όσους δεν πήραν) τελείωσε... 

LG Optimus G κάτω από 200 ευρώ θα κάνουμε πάρα πολύ καιρό να ξαναδούμε.

Τώρα αν κάποιος το πήρε στα 129 ευρώ και το δίνει διότι είτε δεν τον βόλεψε είτε ο αρχικός σκοπός του ήταν να το πουλήσει, τότε μαγκιά του και χαρά του! Το βρήκε, στάθηκε τυχερός και το πήρε!!

Ξέρω είναι άδικο (και εμένα με ποναέι) αλλά είναι δικαίωμα του καθενός!

Και στο κάτω κάτω το παλικάρι το λέει ξεκάθαρα!!! Αν κάποιος έχει να του πουλήσει συσκευή στα 230 τότε την αγοράζει!! 

Και μη μου πείτε για παραμύθια του στυλ καταναλωτικό δίκαιο και μλκίες κουραφέξαλα!! Μεγάλωσα Γερμανία και εκεί το σύστημα δουλεύει σώστα διότι σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς κράτος και πολίτες εκπληρούν τις υποχρεώσεις τους σωστά!!

Δε γίνεται ο κάθε ψευτόμαγκας εδώ μέσα που προχτές έκανε φορολογική δήλωση και προσπαθούσε να κλέψει ή να κρύψει από το κράτος, σήμερα ξαφνικά να μιλάε για νομοθεσίες κτλ...

Και ναι το κράτος μας είναι μπ****λο και συμφωνώ απόλυτα, αλλά από τη στιγμή που ο Έλληνας έχει τι νοοτροπία που έχει, δεν μπορεί να απαιτεί καλύτερη αντιμετώπισει προς αυτόν! 

Και μη μου έρθετε με μνματα του στυλ: Μα το κράτος μας κλέβει μας κάνει μας δείχνει!

Διότι και πολλά χρόνια πριν, όταν όλοι κοπροσκυλιάζαμε και παίρναμε μυσθούς των 2, 3 και παραπάνω χιλιαδών ευρώ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ κοιτάζαμε πως θα αρπάξουμε παραπάνω, πως θα κλέψουμε, πως θα κρύψουμε!!

Τεσπα, μάλλον άνοιξα πόλεμο με κάποιους από εδώ μέσα (καταλαβαίνω την πίκρα τους και ειλικρινά δε θέλω να τσακωθώ ή να τους χαλάσω τη διάθεση) αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται...

Φιλικά πάντα (μιας και περνάω ώρες σε αυτή την κοινότητα και σας γουστάρω) 

Ζάχος

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/209803-lg-optimus-g-e975-vodafon/

σκαρφίστηκε που σκαρφίστηκε τετοια ιστορία κλασικα δωρο απο το γκομενα στη φιλη και κουραφεξαλα και δεν το θέλει και το πουλάω εγω. τι φούμαρα πουλάς ρε ανθρωπε!!!!τι μπαινει κιόλας σ αυτούς που ζητάνε το κινητό σε χαμηλή τιμή. ε ρε κάτι άτομα

Δημοσ.

Ο τύπος είναι μια χαρά!!! Και τα λέει ακόμα καλύτερα!!

Ούτε τον ξέρω ούτε θέλω να τσακωθώ με κανέναν εδώ μέσα, αλλά αυτές οι αγγελίες των 150 και 180 Ευρώ ενώ η συσκευή κοστίζει 360 στο πιο φτηνό σκρουτζομάγαζο είναι νταβατζιλίκι του καθενός που ΑΝ είχε παραλάβει στα 129Ευρώ και για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο το έδινε δε θα έπεφτε κάτω από 250 ευρώ.

Η προσφορά δυστυχώς (και πραγματικά λυπάμε για όσους δεν πήραν) τελείωσε... 

LG Optimus G κάτω από 200 ευρώ θα κάνουμε πάρα πολύ καιρό να ξαναδούμε.

Τώρα αν κάποιος το πήρε στα 129 ευρώ και το δίνει διότι είτε δεν τον βόλεψε είτε ο αρχικός σκοπός του ήταν να το πουλήσει, τότε μαγκιά του και χαρά του! Το βρήκε, στάθηκε τυχερός και το πήρε!!

Ξέρω είναι άδικο (και εμένα με ποναέι) αλλά είναι δικαίωμα του καθενός!

Και στο κάτω κάτω το παλικάρι το λέει ξεκάθαρα!!! Αν κάποιος έχει να του πουλήσει συσκευή στα 230 τότε την αγοράζει!! 

Και μη μου πείτε για παραμύθια του στυλ καταναλωτικό δίκαιο και μλκίες κουραφέξαλα!! Μεγάλωσα Γερμανία και εκεί το σύστημα δουλεύει σώστα διότι σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς κράτος και πολίτες εκπληρούν τις υποχρεώσεις τους σωστά!!

Δε γίνεται ο κάθε ψευτόμαγκας εδώ μέσα που προχτές έκανε φορολογική δήλωση και προσπαθούσε να κλέψει ή να κρύψει από το κράτος, σήμερα ξαφνικά να μιλάε για νομοθεσίες κτλ...

Και ναι το κράτος μας είναι μπ****λο και συμφωνώ απόλυτα, αλλά από τη στιγμή που ο Έλληνας έχει τι νοοτροπία που έχει, δεν μπορεί να απαιτεί καλύτερη αντιμετώπισει προς αυτόν! 

Και μη μου έρθετε με μνματα του στυλ: Μα το κράτος μας κλέβει μας κάνει μας δείχνει!

Διότι και πολλά χρόνια πριν, όταν όλοι κοπροσκυλιάζαμε και παίρναμε μυσθούς των 2, 3 και παραπάνω χιλιαδών ευρώ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ κοιτάζαμε πως θα αρπάξουμε παραπάνω, πως θα κλέψουμε, πως θα κρύψουμε!!

Τεσπα, μάλλον άνοιξα πόλεμο με κάποιους από εδώ μέσα (καταλαβαίνω την πίκρα τους και ειλικρινά δε θέλω να τσακωθώ ή να τους χαλάσω τη διάθεση) αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται...

Φιλικά πάντα (μιας και περνάω ώρες σε αυτή την κοινότητα και σας γουστάρω) 

Ζάχος

Φιλε ζαχαρια εισαι λαθος και εξηγουμαι

ο λογος της υπαρξης αυτης την ενοτητας του forum ειναι να μπαινουμε και να βλεπουμε προσφορες ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Και εγω ο ιδιος εχω επωφεληθει των προσφορων αρκετες φορες,αλλα να μπαινει καποιος εδω και να βαζει και αγγελιες στην τιμη αυτη ειναι παραλογο αφου ξερει ολοι οτι εχουμε δει την προσφορα τι περιμενε δηλαδη??

Το γελοιο την υποθεσης ειναι οτι κατηγορει ανθρωπους και του λεει κουβαρνταδες αληθεια ο ιδιος εχει πει ενα ευχαριστω στον topic starter??Κατα την γνωμη μου τετοιες αγγελεις με τετοιο περιεχομενο πρεπει να μπλοκαρονται απο τους moderator οποιος θελει μπορει να παει και αλλου.

Φιλικα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κανουμε και κανα groupακι στο facebook να τους κραξουμε και εννοειται βαζοντασ του με tag σε καθε post για να τα βλεπουν?

• Like 2
Δημοσ.

Δεν κανουμε και κανα groupακι στο facebook να τους κραξουμε και εννοειται βαζοντασ του με tag σε καθε post για να τα βλεπουν?

edit  και ενα πολλ εδω μεσα να δουμε ποσοι πηραν και ποσοι οχι

• Like 5
Δημοσ.

Φίλε έχω στείλει ένα email στην εταιρία Γερμένος για το θέμα του vodafone  που έβαλε χαμηλότερες τιμές στης συσκευές,βλέπω το είδαν άλλα κάτι για το G  δεν κάνανε ακόμα, μακάρι να κατεβάσουν και αυτή την τιμή!

customer_care
Προς Εγώ

Νοεμ 5 τις 2:54 μ.μ.
Αξιότιμε κ.Παυλο ,

Ευχαριστούμε για την προτίμηση που δείχνετε στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας πάντα αφουγκράζεται τις ανάγκες των καταναλωτών και τις τάσεις της αγοράς και προς τούτο προβαίνει σε ανάλογες ενέργειες προσφορών. 

Μάλιστα μπορείτε αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το site μας όπου φαίνονται όλες οι προσφορές διαθέσιμες και οι εκπτώσεις που υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η επικοινωνία σας με εμάς είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη και αποτελεί ευκαιρία για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή την " on-line επικοινωνία " στην ιστοσελίδα μας www.germanos.gr ή καλέστε τη Γραμμή Επικοινωνίας Καταναλωτή (χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο) : 800-11-40000 ή 210-8006000 (από κινητό με χρέωση) και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία,

Τμήμα Διαχείρισης Πελατών

Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Από: [email protected] [mailto:[email protected]]

Αποστολή: Δευ 11/4/2013 4:10 πμ

Προς: customer_care

Θέμα: Εξυπηρέτηση Πελατών e-germanos

Όνομα: Παύλος

E-mail: [email protected] 

Θέμα: lg optimus g 

Παρατηρήσεις: Καλησπέρα σας,σας στέλνω αυτό το email,για να σας πω ότι εδώ και δυο μέρες vodafone έχει βγάλει προσφορά στο LG OPTIMUS G 129 ευρώ σε μια μέρα έχει γίνει ρεκορτ, δηλαδή ελλείψει αποθήκηςπουλήθηκαν,αν βέβαια θέλετε για να φύγουν και τα δικά σας κομμάτια πρέπει να βάλετε πολύ καλή τιμή απο τι έχετε τώρα.... Πάντα Φιλικά Παυλος

download?mid=2_0_0_1_226054_AJ0o5C4AAA%2
  • Like 2
Δημοσ.

ο φιλος μια χαρα τα λεει παιδια.... οποιος θελει το lg να σκασει περιπου 250-300 και ναι ειναι προσφορα διοτι στο σκρουτζ εχει 360 το φθηνοτερο και το αμεσως επομενο εχει περιπου 100 πανω..... οποτε....... κριμα στα παιδια που δεν προλαβαν την προσφορα αλλα μην θελουνα να το παρουμ με τσαμπουκα 150 ευρω αν δεν τους κανει η τιμη να δουν αλλο κινητο η να παρουν στα 150 κουτα καποιο αλλο... φυσικα ξερουν τι θα παρουν με αυτα τα χρηματα.... εδω το sg2 το δινουν μεταχειρο 160-180 ευρω και το ειχαν 2 χρονια ε ας μην τρελαθουμε παιδια......

Δημοσ.

Έστειλα email μέσα από την φόρμα επικοινωνίας του vodafone.gr για να μάθω τι γίνεται με την παραγγελία μου και ορίστε η απάντηση:

"Παραλάβαμε το e-mail που μας αποστείλατε και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τις επόμενες ημέρες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς αναφορικά με την παραγγελία που έχετε υποβάλει από το online κατάστημά μας."

Στο fb μου είπαν άκυρο και θα κάνουν αντιπρόταση και στο cc φαίνεται θέλουν χρόνο να δουν τι γίνεται η παραγγελία :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...