Προς το περιεχόμενο

Καλές εκτπώσεις στη vodafone σε διάφορα κινητά

Lokokokakau

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαβαστε λιγο και τι λεει το αρθρο 386 του Ποινικου Κωδικα για την απατη(βαζοντας οπως ανεφερες ψευδη στοιχεια για μια τοση μεγαλη ποσοτητα κινητων και κατ'επεκταση οικονομικης ζημιας για αυτην).

Αϊ καλα... τελειος ακυρο...

@runner ισχυει η 'σειρα' κατα τους αριθμους απλα μπορει καποιοι να μη θυμουνται ακριβως την ωρα που παρηγγειλαν (πχ εγω την εχω 'συγκρατησει' απο το email που ο ιδιος πατησα κατοπιν της υποβολης της παραγγελιας να μου ερθει και που μπορει να το εκανα και κανα 5λεπτο αφοτου την ολοκληρωσα και εβγαλα screenshots κλπ) :)

και πανω σε αυτο, σε καποιο ποστ πολλες σελιδες πισω διαβασα για αριθμο παραγγελιας (συνοδευομενο απο την κατ' εκτιμηση ωρα παραγγελιας) που παρελαβε ηδη (ενω τοσο ο αριθμος οσο και η ωρα ηταν ελαχιστα ΜΕΤΑ την δικη μου το σαββατο ελαχιστα λεπτα πριν τις 5), οποτε εκει θα πρεπει να πατησουμε ολοι οσοι δεν εχουμε παραλαβει (με παραγγελιες που ελαβαν κωδικο και ηταν πριν τις 5) γιατι ειναι το μονο γεγονος που αποδεικνυεται ευκολα (ενω πχ το οτι μας τα 'φαγανε' μεσα απο τα καταστηματα το μεσημερι του σαββατου αντε να το αποδειξεις).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα και απο εμενα στη παρεα ... απο σημερα κατοχος του δωρου της vodafone  :-D ηρθε η ωρα να αφησουμε το Neo V !!! 

Να ενημερωσω σχετικα με την παραγγελια μου ... η οποια εγινε το απογευμα και ωρα 16:41 με παραδοση στο χωρο μου Τριπολη(δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να βαλω παραλαβη στο καταστημα μιας και ξερουμε τις ιστοριες με τα καβατζωματα ...) Αρ. παραγγελιας 119400* ο οποιος στο tracking δειχνει ακομα σε κατασταση εκρεμμει ...(Οποιος χρειαστει τον ακριβη αριθμο της παραγγελιας μου γιατι νοιωθει οτι εχει αδικηθει και μπορει να διεκδικησει κατι παραπανω θα δωθει υπο ορους ....φιλικα παντα  )

Ενα μεγαλο ευχαριστω λοιπον απο εμενα στο ινσομνια που μας φιλοξενει και μπορουμε με πολυ λιγα χρηματα να χαρουμε αυτα που υπο αλλες συνθηκες θα ηταν απλησιαστα με τους μισθους που αρκετοι απο εμας παιρνουμε !!! 

Φυσικα δε ξεχναω τα δυο  παιδια  που μας ενημερωσαν για την προσφορα και τους ευχαριστω  ;) χωρις εσας θα κοιμομασταν κανονικοτατα !!! 

Ενα ευχαριστω και στη vodafone για την περιπτωση μου (το ξερω θα κριθω...)αλλλαααα μιας και ειμαι σιγουρος οτι μας διαβαζουν ....ημαρτον δε νομιζω να ειναι τοσες πολλες οι ακυρωθεντες παραγγελιες προσπαθηστε να καλυψετε ολα τα παιδια με ενα κινητο ισαξιο μονο κερδος θα εχετε απο αυτο .... η καλυτερη διαφημιση για εσας ειναι οι ιδιοι οι πελατες σας και κανεις αλλος (μη χαλατε οτι καλο χτισατε σε λιγες μερες για το πολυ 100-200 συσκευες  !!!)  B)

Και τελευταιο καλοριζικες οι συσκευες σε ολους μας και πραγματικα οτι καλυτερο στα παιδια που αγωνιουν !!! 

• Like 5

Eνα ευχαριστω καλο θα ηταν τα παιδια που παρελαβαν οσοι ειναι αυτοι να μπουνε στην σελιδα στο fb και να κανουν ενα παρομοιο σχολιο..

ημαρτον δε νομιζω να ειναι τοσες πολλες οι ακυρωθεντες παραγγελιες προσπαθηστε να καλυψετε ολα τα παιδια με ενα κινητο ισαξιο μονο κερδος θα εχετε απο αυτο .... η καλυτερη διαφημιση για εσας ειναι οι ιδιοι οι πελατες σας και κανεις αλλος (μη χαλατε οτι καλο χτισατε σε λιγες μερες για το πολυ 100-200 συσκευες  !!!)

• Like 5

Αϊ καλα... τελειος ακυρο...

@runner ισχυει η 'σειρα' κατα τους αριθμους απλα μπορει καποιοι να μη θυμουνται ακριβως την ωρα που παρηγγειλαν (πχ εγω την εχω 'συγκρατησει' απο το email που ο ιδιος πατησα κατοπιν της υποβολης της παραγγελιας να μου ερθει και που μπορει να το εκανα και κανα 5λεπτο αφοτου την ολοκληρωσα και εβγαλα screenshots κλπ) :)

και πανω σε αυτο, σε καποιο ποστ πολλες σελιδες πισω διαβασα για αριθμο παραγγελιας (συνοδευομενο απο την κατ' εκτιμηση ωρα παραγγελιας) που παρελαβε ηδη (ενω τοσο ο αριθμος οσο και η ωρα ηταν ελαχιστα ΜΕΤΑ την δικη μου το σαββατο ελαχιστα λεπτα πριν τις 5), οποτε εκει θα πρεπει να πατησουμε ολοι οσοι δεν εχουμε παραλαβει (με παραγγελιες που ελαβαν κωδικο και ηταν πριν τις 5) γιατι ειναι το μονο γεγονος που αποδεικνυεται ευκολα (ενω πχ το οτι μας τα 'φαγανε' μεσα απο τα καταστηματα το μεσημερι του σαββατου αντε να το αποδειξεις).

Το θεμα ειναι να μην επεσε φαγωμα απο τα καταστηματα αλλα και γιατι εβγαλαν ακυρες καποιες παραγγελιες ενω ειχαν ολοκληρωθει. Γιατι πολυ ευκολα μπορει να πει καποιος υπαλληλος οτι δεν παραλαβαμε ενω να ειχε παει η συσκευη για τον πελατη στο καταστημα. Για αυτο χρειαζεται ψαξιμο απο τα παιδια.

Eνα ευχαριστω καλο θα ηταν τα παιδια που παρελαβαν οσοι ειναι αυτοι να μπουνε στην σελιδα στο fb και να κανουν ενα παρομοιο σχολιο..

Θα μπω και εκει να γραψω αδελφε σε λιγο ...  :-)

• Like 1

Το θεμα ειναι να μην επεσε φαγωμα απο τα καταστηματα αλλα και γιατι εβγαλαν ακυρες καποιες παραγγελιες ενω ειχαν ολοκληρωθει. Γιατι πολυ ευκολα μπορει να πει καποιος υπαλληλος οτι δεν παραλαβαμε ενω να ειχε παει η συσκευη για τον πελατη στο καταστημα. Για αυτο χρειαζεται ψαξιμο απο τα παιδια.

δηλ τι πρεπει να πραξει καποιος που εχει αμφιβολιες????

Έκανα παραγγελία γύρω στις :25 με κωδικό 119376* και ακόμα δεν έχω παραλάβει. [....]

Έκανα παραγγελία μεσω eshop με κωδικό 1193768 στις 16:25:17.

Παρέλαβα σήμερα στις 2, μετά απο τηλεφώνημα απο το κατάστημα Παλλήνης (Αττική).

Ίσως αργούν λόγω επαρχίας, πάρε κανα τηλέφωνο στο κατάστημα αν δε το χεις κάνει ήδη.

Πληροφοριακά:

* Η κατάσταση παραγγελίας άλλαξε απο 'εκκρεμεί' σε 'εστάλη' τη Δευτέρα.

* Πήρα τηλ στο κατάστημα Δευτέρα και Τρίτη, και τις 2 φορές μου είπαν ότι θα έρθει Τετάρτη, τη 2η φορά μου ζήτησαν τηλ για να με   ειδοποιήσουν εκείνοι. Δε με ρώτησαν για κωδικό, μόνο ονομα/νυμο.

Χίλια ευχαριστώ στον @Lokokokakau για την ενημέρωση!

• Like 1

ισως παιζει και αυτο με τους συνδρομητες της. εριξε προτιμηση σε αυτους..

το ειπε καποιος παραπανω..

για πειτε και αλλοι που παρελλαβαν η οχι αν ειναι συνδρομητες της ή οχι.

Εγω με παραγγελια 4:34 παρέλαβα.. ειμαι συνδρομητης τους.

Η νυφη μου με παραγγελια γυρω στις 5, δεν παρέλαβε και ουτε ειναι συνδρομητης τους

Οκ εγώ χρησιμοποιώ καρτοκινητό cu (20 ευρώ το μήνα και έχω το φοιτητικό mobile internet άλλα 4.74). Τώρα αν δεν έριξε άκυρο σε όσους έχουν συμβόλαια από 50 ευρώ και πάνω δεν το νομίζω...Περιμένω την εξέλιξη και αν δεν μου αρέσει κάτι τότε θα κάνω διακοπή στο mobile internet. Δεν το χρησιμοποιούσα αλλά επειδή ήμουν ικανοποιημένος με τη vodafone εώς τώρα δεν με πείραζε να το πληρώνω. Ζήτημα αν χρησιμοποιήθηκε 1 μήνα από τους 12.

ισως παιζει και αυτο με τους συνδρομητες της. εριξε προτιμηση σε αυτους..

το ειπε καποιος παραπανω..

για πειτε και αλλοι που παρελλαβαν η οχι αν ειναι συνδρομητες της ή οχι.

Εγω με παραγγελια 4:34 παρέλαβα.. ειμαι συνδρομητης τους.

Η νυφη μου με παραγγελια γυρω στις 5, δεν παρέλαβε και ουτε ειναι συνδρομητης τους

Εγω εχω CU , 14 χρονια τον ιδιο αριθμο. Δεν παρελαβα.

Και φυσικα τους εριξα ακυρο για να το γυρισω σε καρτοσυμβολαιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...