vasman15 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ειναι η επισημη αντιπροταση για το G; ναι ,το προτιναν στον αδερφο μου ο οποιος εκανε παραγγελια στο καταστημα το σαββατο στις 1 ...τελικα αξιζει να το παρει? σε σχεση βεβαια με την τιμη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ειναι η επισημη αντιπροταση για το G; ΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ηρθε μηνυμα στη νυφη μου για αντιπροσφορα..!! ασχημα τα νεα.. Καλημέρα Dimitra. Για το κινητό που σε ενδιέφερει έγινε μια προσφορά από εμάς και η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη. Το αποτέλεσμα ήταν να εξαντληθούν τα αποθέματα πολύ γρήγορα.Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link για να βρεις αλλες συσκευές που σε ενδιαφέρουν www.vodafone.gr/portal/client/eshop/handsetsList.action?productCategoryIds=7&payMonthly=false Online προσφορές - Vodafone.gr www.vodafone.gr Online προσφορές τωρα τι ειναι αυτο;; αφου της ειχαν πει για αντιπροσφορα.................... σε ποσους εχουν κανει αντιπροσφορα το 820? εμεις εδω γιατι φαγαμε τετοιο ακυρο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ναι ,το προτιναν στον αδερφο μου ο οποιος εκανε παραγγελια στο καταστημα το σαββατο στις 1 ...τελικα αξιζει να το παρει? σε σχεση βεβαια με την τιμη... οταν τον ειδοποιησουν για παραλαβη, ξερεις τι να τους απαντησει....να το βαλουν στον ...........φοριαμο του καταστηματος..... και οτι θα περασει να το παρει...... :-D :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εδώ μας ακύρωσε κοτζάμ amazon.de παραγγελία φακών για φωτογραφική μηχανή που είχε γίνει λάθος στην τιμή και είχαμε πάρει και κωδικό και email και ότι άλλο θες.Αλλά δεν το καταλάβαινα τότε όπως λες και εσύ.Αλλο πραγμα η λαθος τιμη αλλο αυτο που εγινε εδω. Αν το δουμε με το παραδειγμα σου στο καρφουρ της Τηνου ειναι σα να πας εσυ να παραγγελνεις κατι που το θες (και δεν ειναι λαθος τιμη) και μετα απο μιση ωρα να ερχεται και ο γειτονας σου και να παραγγελνει το ιδιο πραγμα.. Σας λενε οτι ειναι διαθεσιμο ελατε αυριο.. Την επομενη μερα πας σου λενε δυστυχως εσεις δε θα παραλαβετε δεν υπαρχει αποθεμα, και να ερχεται και ο γειτονας σου κ να παραλαμβανει.. Η προσφορα τελεια η διαδικασια πασχει..Στο αμαζον απλα αυτα δε γινονται σε προσφορες που ισχυουν και δεν ειναι λαθος.Υπαρχει σειρα προτεραιοτητας και ακομα κ αν εξαντληθει κατι σε αφηνει για λιγη ωρα να κανεις παραγγελια αλλα ξερεις οτι θα αργησεις να παραλαβεις(θα παραλαβεις ομως)..Μετα απο λιγη ωρα σταματα να δεχεται και παραγγελιες η αλλαζει η τιμη και δεν εχει διαθεσιμοτητα για καποιες βδομαδες η κατι τετοιο..Σε καθε περιπτωση αυτοι που προλαβαν ξερουν απο την αρχη οτι θα τους ερθει αμεσα..Και οσοι παρηγγειλαν μετα ξερουν οτι μπηκαν σε λιστα αναμονης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomikarios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά, τι προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα; Για εξάντληση της προσφοράς γίνεται όλη η φασαρία; Ή γιατί κάναμε τόσες παραγγελίες που καταχωρήθηκαν κανονικά, αλλά οι συσκευές χάθηκαν στην πορεία; Δεν μπορείτε να κατανοήσετε την κρίσιμη διαφορά και την προσβολή του καταναλωτή που έγινε στην περίπτωση αυτή; Και να συμπληρώσω...ξέρει κανείς πόσο πρόστιμο έφαγε ο Γερμανός για την προσφορά των videogames την περίοδο Χριστουγέννων του 2010 αν θυμάμαι καλά; Στην ίδια γραμμή πρέπει να κινηθούμε 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 απορω γιατι τρελαινεστε..ηρεμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ναι γιατι περιμεναμε απο την vodafone Greece να βαλει για τις προσφορες αυτες συστημα lightening deals αλά αμαζον... χαχαχα... και ΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ το ειπαμε 100 φορες οποιοι ελαβαν σημερα ΕΠΙΣΗΜΗ αντιπροταση αυτη ηταν για το 820. Ε_Π_Ι_Σ_Η_Μ_Η Ας ζουμε τωρα με την ελπιδα οτι απο το κραξιμο αυριο-μεθαυριο μπορει να προτεινουν τιποτα αλλο... Για το mail που γραφτηκε εγω ειμαι μεσα, αλλα ως τι θα το στειλουμε και το κυριοτερο σε ΠΟΙΟΝ? Σε οποιον υπαλληλακο τυχει να το διαβασει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Αν ήταν λάθος τιμή τους προστατεύει ο νόμος. Εδώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο οπότε πρόκειται καθαρα για παραπλάνηση και αφορά όσους έκαναν παραγγελία και πήραν κωδικό. Τα πράγματα είναι απλά. .τώρα γιατί κάποιοι τα μπερδεύουν και τα σύγκρινουν με προσφορές των σούπερ μαρκετ έως εξαντλήσεως αποθεμάτων ή δεν έχουν καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα ή τρολάρουν κάνοντας χαβαλέ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarotic7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 αυτη θα ειναι η αντιπροσφορα????? χαχαχχαχαχαχχχαχα....(πνιγηκα απο τα γελια)....χαχαχχαχαχαχχαχαχα ξεκιναω να κανω fake accounts... οσον αφορα το ηλεκτρονικο εγκλημα που αναφερθηκε εδω εχουμε να κανουμε με αστικη διαφορα μεταξυ προσωπων (εταιριας-ιδιωτων) Διαβαστε λιγο και τι λεει το αρθρο 386 του Ποινικου Κωδικα για την απατη(βαζοντας οπως ανεφερες ψευδη στοιχεια για μια τοση μεγαλη ποσοτητα κινητων και κατ'επεκταση οικονομικης ζημιας για αυτην). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 οταν τον ειδοποιησουν για παραλαβη, ξερεις τι να τους απαντησει....να το βαλουν στον ...........φοριαμο του καταστηματος..... και οτι θα περασει να το παρει...... :-D :-D λες ????δεν ξερω παντως το σκεφτετε να υποκηψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Έκανα παραγγελία γύρω στις :25 με κωδικό 119376* και ακόμα δεν έχω παραλάβει.Η κατάσταση στο site λέει Εστάλη αλλά στο μαγαζί λέει δεν έχει έρθει κάτι και δε νομίζουν οτι θα έρθουν άλλα. Ακόμα και να μου έρθει πάντως, είναι μεγάλο φαουλ της Vodafone η μη τήρηση της σειράς των παραγγελιών.Καταλαβαίνω να μην έχουν κομμάτια για όλους (ή να ήταν λάθος η τιμή) αλλά αυτό που κάνει είναι τέρμα άδικο. Anyway, θα ζήσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Είμαστε σίγουροι ότι ο αριθμός παραγγελίας αντικατροπτιζει τον ακριβή χρόνο αγοράς η εξαρτάται και από άλλους παράγοντες οπως τρόπος αποστολής ,κατάστημα παραλαβής κτλ??? Μου δημιουργήθηκε η απορια με φίλο μου που του ξεκαθάρισαν ότι δεν θα παραλάβει ενώ είχε κωδικό μικρότερο απο το δικό μου.Το περίεργο είναι ότι ενώ με εκραζε (κ@λ@φαρδε και άλλα επίθετα ) προέκυψε ότι πράγματι είχα παραγγείλει νωρίτερα απο αυτόν. Είναι πεπεισμένος ότι παρήγγειλε 5 παρά και εγώ σίγουρος ότι παρηγγειλα αμέσως μόλις ξαναανοιξε η διαθεσιμότητα δηλαδή 4 και κάτι. Δυστυχώς δεν έχει κανένας μας screenshot για να το διασταυρωσουμε. Ναι, προκειται για αυξοντα αριθμο. Αυτη την απορια την εχω και εγω γιατι με τους χρονους που εχουν γραφτει και με τα νουμερα δεν προκυπτει οτι ο αυξοντας αριθμος δειχνει και το χρονο παραγγελιας. Δεν φαινεται να εχουν σχεση αυτα τα δυο. Μπορουμε και να το τσεκαρουμε κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Έκανα παραγγελία γύρω στις :25 με κωδικό 119376* και ακόμα δεν έχω παραλάβει.Η κατάσταση στο site λέει Εστάλη αλλά στο μαγαζί λέει δεν έχει έρθει κάτι και δε νομίζουν οτι θα έρθουν άλλα. Ακόμα και να μου έρθει πάντως, είναι μεγάλο φαουλ της Vodafone η μη τήρηση της σειράς των παραγγελιών.Καταλαβαίνω να μην έχουν κομμάτια για όλους (ή να ήταν λάθος η τιμή) αλλά αυτό που κάνει είναι τέρμα άδικο. Anyway, θα ζήσουμε Εντός λεκανοπεδίου το κατάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Επαρχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις