Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα και το S3 είναι ρίξιμο. Εγώ δυστυχώς παραιτούμαι από την όλη ιστορία. Δεν μπορούν να βρουν τον κωδικό παραγγελίας μου μέσω του κωδικού συναλλαγής. Το βάζουν στο σύστημα τους και δεν το βρίσκουν ενώ σίγουρα είχα όπως όλοι στη σελίδα ολοκλήρωσης παραγγελίας. Αν τυχόν με πάρουν από το κατάστημα με πήραν. Άντε να βρω τώρα ανάλογο κινητό σε αυτά τα λεφτά.

Αν δεν είχα στείλει και e-mail στον εαυτό μου με την παραγγελία, θα νόμιζα οτι είμαι τρελός και δεν την ολοκλήρωσα.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το 820 λογικα το παιρνω αυριο.στη κατασταση στο πορταλ γραφει εσταλη..οποτε μια βολτα απο το μαγαζι που το δηλωσα να το παρω..

ΕΛΕΟΣ ακομα "εκρεμμει" εμενα :)

Είμαστε σίγουροι ότι ο αριθμός παραγγελίας αντικατροπτιζει τον ακριβή χρόνο αγοράς η εξαρτάται και από άλλους παράγοντες οπως τρόπος αποστολής ,κατάστημα παραλαβής κτλ???

Ναι, προκειται για αυξοντα αριθμο.

Δημοσ.

ενα πραγμα ειναι μεγαλο μεχρι στιγμης...

το ΑΚΥΡΟ που εχει ριξει μεχρι τωρα σε ολους μας ειτε με λιγοτερες συσκευες ειτε με καθολου...

προσωπικα ποτε δεν ειχα vodafone και καποτε που το επιχειρησα πηγαν να μου κανουν λαμογια...

οπως και να εχει το θεμα ειναι ενα...

πας αυριο κυριε Δυσαρεστημενε και λες "θελω να καταργησω την γραμμη μου γιατι εγινε αυτο,αυτο και αυτο..."

και οταν σε καλεσουν απο την Vodafone για νεα προσφορα να πεις "LG opimus g" στα χρηματα που ειμαι και μονο...

εγω αυτο θα εκανα αν ημουν συνδομητης..

ή το αλλο...

θα εσπαγα το συμβολαιο και για την ρητρα ας με κυνηγουσε το νομικα τμημα...

ARAG ή αλλη αφαλιστικη εταιρια και αστους να ψαχνουν...

και καταντιπαραθεση του ορου τουςοσα προβλεπει ο ΙΝΚΑ για την ορθοτητα των συναλλαγων...

και μην πει καποιος οτι κανω διαφημιση στην ταδε ασφαλιστικη ή γενικοτερα γιατι εχουμε κανει ΤΗΝ διαφημιση στην VODAFONE...

απλα τυγχανει να γνωριζω λογω προσωπικης μου εμπειριας....

Δημοσ.

Ρε παιδιά, πρώτη φορά σας τυχαίνουν τέτοιες προσφορές (λίγων τεμαχίων και υπερβολικά χαμηλές τιμές); Ώρες ώρες απορώ με τις αντιδράσεις ορισμένων.

Φιλε οσοι βγαζουν προσφορες βγαζουν συγκεκριμενα τεμαχια δεν συνεχιζει το eshop τους να δεχετε επιπλεον παραγγελιες αποτι ειναι διαθεσημες.Δικο τους ειναι το λαθος οχι δικο μας.Καταφεραμε να καταχωρισουμε παραγγελια με το συγκεκριμένο την δικαιουμαστε τελος
  • Like 1
Δημοσ.

Στην Τήνο έχει carrefour.

Όπως γνωρίζετε συχνά μπαίνουν προσφορές 30% και 50% σε pampers,χαρτικά κτλ και για τα δεδομένα του νησιού οι ποσότητες είναι περιορισμένες, οπότε όποιος προλάβει.

Την τελευταία φορά είχε με 50% κ@λόχαρτα και είχε το μεσημέρι που πέρασα ακόμα μία στοίβα με σχεδόν 100 δωδεκάδες.Την επόμενη μέρα δεν είχε ούτε για δείγμα και ρώταγαν μερικοί στο ταμείο που είναι η προσφορά και τους είπαν οι υπάλληλοι ότι εξαντλήθηκε, ε δεν είδα κανέναν να ζητάει άλλο χαρτί υγείας ή κάτι άλλο.

Δυστυχώς οι προσφορές είναι για όποιον προλάβει.

Καταλαβαίνω την αγανάκτηση πολλών που δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που ονειρεύτηκαν και εγώ σε ανάλογες περιπτώσεις ψάχνω το όποιο δίκιο μου αλλά κάποια στιγμή επικρατεί και η λογική.

Συνολικά πάντως θα δώσω μπράβο και σε αυτούς που ξεκίνησαν το θέμα και στον giorginho που με ειδοποίησε έγκαιρα αλλά και στη VODAFONE που σε περιόδους με ελάχιστες προσφορές έδωσε όσα κινητά έδωσε σε τιμές πραγματικής ευκαιρίας.

Δημοσ.

Αυτο το ρωτησες στην LG ή στη vodafone; Γιατι αν μπρικαρει το κινητο πως θα δουν οτι το imei αντιστοιχει σε αυτο της αποδειξης;

στην LG..

δεν ξερω πως γινεται με αυτες τις συσκευες που δεν ανοιγουν..

παντως το λογικο ειναι να βγαζεις το αυτοκολλητο που φαινεται και ακυρο στη πλατη της συσκευης και σιγουρα με λιγη χρηση θα φθαρει και θα εινα παλι αχρηστο

• Like 1
Δημοσ.

Στην Τήνο έχει carrefour.

Όπως γνωρίζετε συχνά μπαίνουν προσφορές 30% και 50% σε pampers,χαρτικά κτλ και για τα δεδομένα του νησιού οι ποσότητες είναι περιορισμένες, οπότε όποιος προλάβει.

Την τελευταία φορά είχε με 50% κ@λόχαρτα και είχε το μεσημέρι που πέρασα ακόμα μία στοίβα με σχεδόν 100 δωδεκάδες.Την επόμενη μέρα δεν είχε ούτε για δείγμα και ρώταγαν μερικοί στο ταμείο που είναι η προσφορά και τους είπαν οι υπάλληλοι ότι εξαντλήθηκε, ε δεν είδα κανέναν να ζητάει άλλο χαρτί υγείας ή κάτι άλλο.

Δυστυχώς οι προσφορές είναι για όποιον προλάβει.

Καταλαβαίνω την αγανάκτηση πολλών που δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που ονειρεύτηκαν και εγώ σε ανάλογες περιπτώσεις ψάχνω το όποιο δίκιο μου αλλά κάποια στιγμή επικρατεί και η λογική.

Συνολικά πάντως θα δώσω μπράβο και σε αυτούς που ξεκίνησαν το θέμα και στον giorginho που με ειδοποίησε έγκαιρα αλλά και στη VODAFONE που σε περιόδους με ελάχιστες προσφορές έδωσε όσα κινητά έδωσε σε τιμές πραγματικής ευκαιρίας.

Δεν μιλάμε για προσφορά σε ράφια. Μιλάμε για προσφορά σε ηλεκτρονικό κατάστημα όπου άνθρωποι πήραν ΚΩΔΙΚΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ και έφαγαν άκυρο. Αν δεν το καταλαβαίνει κάποιος, έχει πρόβλημα.

• Like 8
Δημοσ.

και εγω αυτη την απορια ειχα..

αν κανω 10 ψευτικα mail και αντιστοιχως 10 account και παραγγειλω 200 κινητα σε ολη την ελλαδα..

θα παρουν και αυτοι τα αρχ.....α μου και απλα θα μεταφερουν τις συσκευες απο το ενα μερος στο αλλο ή τζαμπα θα το κανω???

ετσι για το γαμωτο..

εφαγα 10ωρες να διαβαζω μνμτα για το τι θα γινει στα 20 λεπτα θα κολλησω να κανω τις παραγγελιες,,,,

σε αυτο αναφερομουν Insi
Δημοσ.

Η vodafone ειναι μεγαλη!!! Κατι θα κανει και για τους υπολοιπους...κανενα s3 βλεπω να δινει...Εχει γινει μεγαλος ντορος...δεν πιστευω να κανει την παπια κυριου!

τι λες? εγγυημενα πλεον το 820 δινουν !!

Δημοσ.

Γιατι δεν μαζευεστε ολοι οσοι εχετε παραλαβει κωδικο και δεν εχετε παραλαβει κινητα και να στειλετε ενα email παραπονων προς vodafone λεγοντας οτι αν δεν ικανοποιηθειτε στα ιδια λεφτα εστω με αλλη συσκευη αντιστοιχων χαρακτηριστικων θα προχωρησετε σε αναφορα-καταγγελια στο Ιν.κα. ;

• Like 2
Δημοσ.

σε αυτο αναφερομουν Insi

το δικαιωμα υπαναχωρησης το γνωριζεις?

μπορει ο καθενας να παραγγειλει οτι θελει και

να αλλαξει γνωμη εντος 14 ημερων.

Δημοσ.

Δεν μιλάμε για προσφορά σε ράφια. Μιλάμε για προσφορά σε ηλεκτρονικό κατάστημα όπου άνθρωποι πήραν ΚΩΔΙΚΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ και έφαγαν άκυρο. Αν δεν το καταλαβαίνει κάποιος, έχει πρόβλημα.

Εδώ μας ακύρωσε κοτζάμ amazon.de παραγγελία φακών για φωτογραφική μηχανή που είχε γίνει λάθος στην τιμή και είχαμε πάρει και κωδικό και email και ότι άλλο θες.

Αλλά δεν το καταλάβαινα τότε όπως λες και εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

1)τι λες? εγγυημενα πλεον το 820 δινουν !!

sarotic7:

Τι γραφετε εδω ρε; πατε καλα; καντε το και αν δεν σας βρει το ηλεκτρονικο ειστε πρωτοι μαγκες

αυτη θα ειναι η αντιπροσφορα?????

χαχαχχαχαχαχχχαχα....(πνιγηκα απο τα γελια)....χαχαχχαχαχαχχαχαχα

ξεκιναω να κανω fake accounts...

οσον αφορα το ηλεκτρονικο εγκλημα που αναφερθηκε εδω εχουμε να κανουμε με αστικη διαφορα μεταξυ προσωπων (εταιριας-ιδιωτων)

Δημοσ.

Εδώ μας ακύρωσε κοτζάμ amazon.de παραγγελία φακών για φωτογραφική μηχανή που είχε γίνει λάθος στην τιμή και είχαμε πάρει και κωδικό και email και ότι άλλο θες.

Αλλά δεν το καταλάβαινα τότε όπως λες και εσύ.

Εδώ δεν μιλάμε για λάθος τιμής όμως αλλά για ηλεκτρονικό κατάστημα που μπάζει και δέχεται παραγγελίες ενώ δεν έχει (?) απόθεμα. Δυστυχώς ή ευτυχώς το 1/3 των κινητών πρέπει να πήγαν σε υπαλλήλους και γι αυτό βλέπουμε αναφορές για κινητά κρυμμένα σε ντουλάπια που κάποιοι ευσυνείδητοι προσπαθούν να τα δώσουν σε όσους τα παρήγγειλαν.

ΥΓ. Πραγματικά το 820 για αντιπροσφορά; Χαχαχαχα! Πάντα είχα όνειρο ένα wp. ΝΟΤ.

ΥΓ2. Μετά από το σχετικό ξενέρωμα που δεν εκμεταλλεύτηκα όπως έπρεπε μια τέτοια προσφορά, πλέον το διασκεδάζω. Θα περιμένω το G2 του χρόνου στην ίδια τιμή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...