Προς το περιεχόμενο

Καλές εκτπώσεις στη vodafone σε διάφορα κινητά

Lokokokakau

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τι πρόβλημα είχε;

Μετά από 3-4 ώρες χρήσης η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται μόνο το power button ανοιγοκλείνει την οθόνη, όπως και τα κουμπάκια από κάτω ούτε αυτά ανταποκρίνονται και δεν ανάβουν παρά μόνο 1 δευτερόλεπτο με το που ανοίγει το κινητό. Πριν από αυτό όλα λειτουργούσαν κανονικά, ξεκίνησε μόλις με κάλεσαν 4 φορά στο κινητό και πήγα να το σηκώσω και τότε ξεκίνησε το όλο σκηνικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτή τη περίπτωση απλά αποδέχεσαι την κακοτυχία σου και εισπράττεις το ποσό που έδωσες στην Vodafone, τίποτα άλλο δεν μπορεί να γίνει πιστεύω, ούτε ευθύνεται η Vodafone.

Από την στιγμή που λένε απο δευτέρα θα έχουν απόθεμα τα καταστήματα αλλά στην κανονική τιμή δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνει αντικατάσταση;

Από την στιγμή που λένε απο δευτέρα θα έχουν απόθεμα τα καταστήματα αλλά στην κανονική τιμή δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνει αντικατάσταση;

Αν έχουν απόθεμα ναι λογικά θα γίνει αντικατάσταση, αλλά όπως κατάλαβες το όλο θέμα είναι η προτεραιότητα για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο γιατί ζήτηση>>>προσφορά.

Παρέλαβα πριν λίγο το optimus απο κατάστημα της περιοχής μου.

Κατάσταση παραγγελίας "εστάλει" απο την Δευτέρα το πρωί.

Παραγγελία 11941** 

Σήμερα το πρωί με πήραν τηλέφωνο και πέρασα και το πήρα.

Απίστευτη προσφορά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον topic starter που το μοιράστηκε, στην Βόνταφον που το χάρισε και στην τύχη μου που με έκανε να μπώ στις προσφορές του insomnia το Σάββατο το μεσημέρι και το πήρα πρέφα.

Εύχομαι όσοι δεν έχουν ενημέρωση ακόμα να παραλάβουν καθώς επίσης και όσοι έμειναν με την πικρία της ακύρωσης να τους κάνουν ανάλογη γενναία προσφορά αντίστοιχων δυνατοτήτων και χαρακτηριστικών συσκευή. 

• Like 2

οπα... οπα... τι ειναι αυτο?

θα υπαρχει αποθεμα στην κανονικη τιμη και εμας εως τωρα μας δινουν ακυρο ??

Δεν νομίζω να ισχύει εμένα έτσι μου είπαν στο κατάστημα οτι μπορεί να έχουν, αλλά στην lg που ρώτησα αν έχουν απόθεμα όταν πήρα τηλ για το κινητό μου είπαν ότι επειδή το κινητό είναι παλιό δεν έχουν απόθεμα γιατί έχει σταματήσει η παραγωγή του.

Μετά από 3-4 ώρες χρήσης η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται μόνο το power button ανοιγοκλείνει την οθόνη, όπως και τα κουμπάκια από κάτω ούτε αυτά ανταποκρίνονται και δεν ανάβουν παρά μόνο 1 δευτερόλεπτο με το που ανοίγει το κινητό. Πριν από αυτό όλα λειτουργούσαν κανονικά, ξεκίνησε μόλις με κάλεσαν 4 φορά στο κινητό και πήγα να το σηκώσω και τότε ξεκίνησε το όλο σκηνικό.

Φαντάζομαι ότι έκανες όλες τις ενημερώσεις (σε εμένα ήταν 2) ε? . Αν πάντως τώρα είναι κολλημένο κράτα πατημένο το power button μέχρι να σβήσει

Φαντάζομαι ότι έκανες όλες τις ενημερώσεις (σε εμένα ήταν 2) ε? . Αν πάντως τώρα είναι κολλημένο κράτα πατημένο το power button μέχρι να σβήσει

Ναι κανονικά όλες τις ενημερώσεις, έκανα και factory reset αλλά τίποτα, καμία τύχη.

οπα... οπα... τι ειναι αυτο?

θα υπαρχει αποθεμα στην κανονικη τιμη και εμας εως τωρα μας δινουν ακυρο ??

αυτό μου είπε στο κατάστημα χτες ο υπεύθυνος. αφού πρώτα μου είπε οτι είναι απιθανο να ξαναφέρει η lg τη συσκευή επειδη δεν είναι πλέον σε παραγωγή μου είπε  απλά και φυσικά οτι αν τυχόν και έρθει μετά τις 10 του μήνα που τελειώνει η προσφορά . θα μπορώ να το πάρω αλλά στην τιμή που θα ναι τότε. επίσης πολύ απλά και φυσικά μου λέει " έχετε φυσικά το δικαίωμα να μην το πάρετε τότε εφόσον δεν θέλετε και να ακυρώσετε την παραγγελίας, δεν είναι δεσμευτική". όταν απάντησα " σώπα, σοβαρά, έχω αυτη τη δυνατότητα; μπράβο.." κατάλαβε οτι τον δούλευα και άρχισε τα δε ξέρω τι θα γίνει κτλ

δεν πρόκειται να φέρει άλλα lg η vodafone και βλέπω οτι τελειώσε και το 820 από τις προσφορές που λέγεται οτι προσφέρεται σαν αντιπροσφορά.αν ισχύει επίσημα η αντιπροσφορά (προσωπικά δεν με έχουν ενημερώσει ακόμα για τίποτα) η vodafone συνεχίσει τiς βλακείες επιτρέποντας να αγοράσει όποιος θέλει το 820 και δεν δίνει προτεραιότητα σε όσους είχαν κωδικό παραγγελίας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...