achisael Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 διαβαζω στο fb ενα παληκαρι το παρελαβε και ηταν ελλατωματικο... τωρα τι να πεις..; γκαντεμης μεσα στην τυχη του !!! σιγα μην του δωσουν αλλο !!!
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 διαβαζω στο fb ενα παληκαρι το παρελαβε και ηταν ελλατωματικο... τωρα τι να πεις..; γκαντεμης μεσα στην τυχη του !!! σιγα μην του δωσουν αλλο !!! Το support της LG είναι κορυφαίο, το πολύ πολύ να του δώσουν καλύτερη συσκευή.. 1
runner69 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παρέλαβα το G και εγώ σήμερα. Είχα κάνει και τηλεφωνική παραγγελία και από το eshop λίγο πριν τις 4.30. Με πήραν τηλέφωνο χτες το βράδυ από το κατάστημα και μου είπαν πως τους ενημέρωσαν ότι τελικά δεν θα παραλάβουν καμία συσκευή για τις παραγγελίες που έκαναν αυτοί. Τους αναφέρω πως είχα κάνει και online παραγγελία και μου είπαν πως δεν είχαν κάποιο νεότερο σχετικά με αυτή... Επειδή στο tracking από τη Δευτέρα έλεγε "εστάλη", πάω σήμερα από το κατάστημα και τους λέω πως με ενημέρωσαν ότι έχει έρθει η συσκευή. Κοιτάει ο υπάλληλος σε κάτι ντουλάπια δεξιά αριστερά και τελικά την βρίσκει! Δεν ξέρω αν την πήραν σήμερα και δεν πρόλαβαν να με ενημερώσουν ή έκαναν την πάπια, αλλά καλού κακού κάντε και μια βόλτα από το κατάστημα... Και εγω κατι τετοιο φοβομουν... 1
achisael Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ναι αυτο το ξερω, αλλα ναι δικιο εχετε η LG θα του δωσει οχι η vodafone.
Whitey Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εξαφανίστηκε το 820? Και χάρηκα με τα posts που είδα και είπα να πάρω κάτι καλύτερο αντί για το 8S. Δε βαριέσαι.
spyrossss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά στην σελίδα της vodafone στο facebook λενε μαλακίες για το optimus g ''Καλησπέρα. Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά.'' αυτό μου το εστειλαν χθες το βράδυ σε ερώτηση μου για την πορεία της παραγγελίας,τελος πάντων,πάω σήμερα στις 14:30 στο κατάστημα που έχω βάλει για να παραλάβω και ρωτάω τι ακριβώς θα γίνει,και μου λένε ότι είμαι στην λίστα και μόλις το φέρουν θα με ειδοποιήσουν, τους λέω μπορώ να δω την λίστα;και μου την δειχνουν και όντως έγραφε το ονοματεπωνυμο μου,κωδικο παραγγελίας και τον αριθμο τηλεφώνου μου.Περάστε από τα καταστήματα που δηλώσατε για να δείτε τι παίζει και με εσάς...
alexmm Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εξαφανίστηκε το 820? Και χάρηκα με τα posts που είδα και είπα να πάρω κάτι καλύτερο αντί για το 8S. Δε βαριέσαι. επανεμφανίστηκε το desire x
Whitey Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 επανεμφανίστηκε το desire x Ενδιαφέρομαι για WP συσκευή. Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως.
runner69 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ναι αυτο το ξερω, αλλα ναι δικιο εχετε η LG θα του δωσει οχι η vodafone. Απο τη στιγμη που ειναι ελαττωματικο απο την αγορα του, η vodafone οφειλει να του το αντικαταστησει. Αν και μπορεις να κανεις τη δουλεια σου και με την LG και να μην εμπλακεις με τη vodafone. Η κοπελιτσα που μου το εδωσε μου ειπε για doa 7 ημερων αν και κανονικα αυτο το doa ειναι 2 χρονια και οχι 7 μερες που θελουν να μας παρουσιαζουν.
kitsose Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 διαβαζω στο fb ενα παληκαρι το παρελαβε και ηταν ελλατωματικο... τωρα τι να πεις..; γκαντεμης μεσα στην τυχη του !!! σιγα μην του δωσουν αλλο !!! Παιδιά επειδή εγώ είμαι ο τυχερός άτυχος, σας ακούω που λέτε για το service της lg ότι είναι το καλύτερο, αλλά εμένα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την lg το μόνο που μου είπε να πάω στο κατάστημα που το αγόρασα τίποτα άλλο. Και μόλις τους ρώτησα αν έχουν απόθεμα γενικά μου απάντησε ότι δεν έχουν. Edit: Επίσεις να σημειώσω πως γνωρίζω τους κανόνες και νόμους απλά ακόμα είμαι ήρεμος να δώ τι θα μου απαντήσουν αύριο.
Pa0ki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά στην σελίδα της vodafone στο facebook λενε μαλακίες για το optimus g ''Καλησπέρα. Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά.'' αυτό μου το εστειλαν χθες το βράδυ σε ερώτηση μου για την πορεία της παραγγελίας,τελος πάντων,πάω σήμερα στις 14:30 στο κατάστημα που έχω βάλει για να παραλάβω και ρωτάω τι ακριβώς θα γίνει,και μου λένε ότι είμαι στην λίστα και μόλις το φέρουν θα με ειδοποιήσουν, τους λέω μπορώ να δω την λίστα;και μου την δειχνουν και όντως έγραφε το ονοματεπωνυμο μου,κωδικο παραγγελίας και τον αριθμο τηλεφώνου μου.Περάστε από τα καταστήματα που δηλώσατε για να δείτε τι παίζει και με εσάς... Στο tracking σε τι κατάσταση στο έβγαζε?
Questioner Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά επειδή εγώ είμαι ο τυχερός άτυχος, σας ακούω που λέτε για το service της lg ότι είναι το καλύτερο, αλλά εμένα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την lg το μόνο που μου είπε να πάω στο κατάστημα που το αγόρασα τίποτα άλλο. Και μόλις τους ρώτησα αν έχουν απόθεμα γενικά μου απάντησε ότι δεν έχουν. Edit: Επίσεις να σημειώσω πως γνωρίζω τους κανόνες και νόμους απλά ακόμα είμαι ήρεμος να δώ τι θα μου απαντήσουν αύριο. Τι πρόβλημα είχε;
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά επειδή εγώ είμαι ο τυχερός άτυχος, σας ακούω που λέτε για το service της lg ότι είναι το καλύτερο, αλλά εμένα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την lg το μόνο που μου είπε να πάω στο κατάστημα που το αγόρασα τίποτα άλλο. Και μόλις τους ρώτησα αν έχουν απόθεμα γενικά μου απάντησε ότι δεν έχουν. Edit: Επίσεις να σημειώσω πως γνωρίζω τους κανόνες και νόμους απλά ακόμα είμαι ήρεμος να δώ τι θα μου απαντήσουν αύριο. Σε αυτή τη περίπτωση απλά αποδέχεσαι την κακοτυχία σου και εισπράττεις το ποσό που έδωσες στην Vodafone, τίποτα άλλο δεν μπορεί να γίνει πιστεύω, ούτε ευθύνεται η Vodafone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις