MasterX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Να κανω μια ερωτηση για αυτους που εχουν παρει το Optimus G......... εχει στη πισω μερια στο κατω μερος κολλημενο ενα αυτοκολλητακι (χαρτινο δειχνει) το οποιο αναγραφει το ΙΜΕΙ.. το βλεπω λιγο ακυρο κολλημενο εκει και το λογικο μου φαινεται να το ξεκολλησω. Ξερω ομως οτι ολα τα κινητα που εχουν αποσπωμενη μπαταρια και καπακι, οτι εχουν εσωτερικα, στην πλατη ενα αντίστοιχο αυτοκολλητο με το ΙΜΕΙ και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το ξεκολλαμε γιατι χανουμε την εγγυηση!!! Δηλαδη αν παει στο σερβις κινητο και δεν εχει αυτο το ταμπελακι το βγαζουν εκτος εγγυησης! ειναι κατι σαν ταυτοτητα για το κινητο. Επειδη το LG δεν ανοιγει απο πισω (λογω μη αποσπωμενης μπαταριας) μηπως βαζουν εκει το αυτοκολλητο??? Μου φαινεται παραλογο βεβαια, καθως μετα απο χρηση μερικων μηνων θα εχει φθαρει και πιθανως δεν θα διαβαζεται.. Ξερει κανεις σιγουρα τι παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Για την ιστορια και μενα με πηραν παντως για το 820..Αυριο το πρωι θα ερθει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Το imei αναγραφεται και μεσα στο λειτουργικο της συσκευης. Βεβαια αν κλαταρει απο καμια μητρικη, δεν θα ανοιγει μετα. Οποτε πρεπει να φαινεται καπως/απο καπου το ιμει πανω στην συσκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Σε γειτονικο σαιτ κατι υποθηκε οτι θα το επεξεργαστουν στα κεντρικα και θα μας πουν σε 5 μερες..... τι θα επεξεργασοτυν? αν μας δωσουν το xperia z κατι γινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παιδια για να μην υπαρχουν παρερμηνειες, οσοι γραφετε οτι σας πηραν για το 820 να διευκρινιζετε αν προκειται για ξεχωριστη παραγγελια που βαλατε σημερα το πρωι ή για αντιπροσφορα στο ακυρωμενο LG. Eγω παντως που παρηγγειλα το 820 σημερα μαλλον 1ος γενικα (την ωρα που γινοταν η ενημερωση στη σελιδα προσφορων της βοντα) μεχρι στιγμης ειμαι "εκρεμμει" (οπως και το 'ακυρο' ηδη LG). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παραλαβη απο καταστημα η με κουριερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Και εμενα με πηραν τηλ για αντιπροσφορα αλλα δεν τη δεχτηκα(Lumia 820) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παιδια για να μην υπαρχουν παρερμηνειες, οσοι γραφετε οτι σας πηραν για το 820 να διευκρινιζετε αν προκειται για ξεχωριστη παραγγελια που βαλατε σημερα το πρωι ή για αντιπροσφορα στο ακυρωμενο LG. Eγω παντως που παρηγγειλα το 820 σημερα μαλλον 1ος γενικα (την ωρα που γινοταν η ενημερωση στη σελιδα προσφορων της βοντα) μεχρι στιγμης ειμαι "εκρεμμει" (οπως και το 'ακυρο' ηδη LG). Με παραλαβή από κατ/μα ή παράδοση στο σπίτι την έκανες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Και εμενα με πηραν τηλ για αντιπροσφορα αλλα δεν τη δεχτηκα(Lumia 820) Και τι τους ειπες? δεν τους ειπες οτι δεν ειναι ισαξιο κτλ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παραλαβη απο καταστημα η με κουριερ? Με παραλαβή από κατ/μα ή παράδοση στο σπίτι την έκανες; Καταστημα (ναι το ξερω, παλι, αλλα δε βολευει πολυ σπιτι και στο καταστημα ειναι γνωστος ) ΥΓ1. "Παλι ΤΕΛΟΣ" το Desire X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειπα τιποτα..με πετυχαν στο δρομο και δεν μπορουσα να μιλησω.Δεν θα ασχοληθω αλλο με το θεμα.Δυστυχως δεν ημουν στους τυχερους οποτε παω για Κινεζο και ολα καλα.Καλη δυναμη και τυχη σε οσους το παλεψουν!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 θα επρεπε να τους κραξεις.. αλλα αν δεν θες δικαιωμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 με το 925 τι γινεται υπάρχει στα 229 οπως αναφέρθηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά ο καθένας έχει δικαίωμα να δεχτεί ή να μη δεχτεί το 820, αλλά σε ΚΑΜΊΑ περίπτωση δεν είναι ίδιων δυνατοτήτων, όπως έταξαν. Και μάλιστα γραπτώς, σε όποιον ρώτησε. Food for thought. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Patrick147 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παρέλαβα το G και εγώ σήμερα. Είχα κάνει και τηλεφωνική παραγγελία και από το eshop λίγο πριν τις 4.30. Με πήραν τηλέφωνο χτες το βράδυ από το κατάστημα και μου είπαν πως τους ενημέρωσαν ότι τελικά δεν θα παραλάβουν καμία συσκευή για τις παραγγελίες που έκαναν αυτοί. Τους αναφέρω πως είχα κάνει και online παραγγελία και μου είπαν πως δεν είχαν κάποιο νεότερο σχετικά με αυτή... Επειδή στο tracking από τη Δευτέρα έλεγε "εστάλη", πάω σήμερα από το κατάστημα και τους λέω πως με ενημέρωσαν ότι έχει έρθει η συσκευή. Κοιτάει ο υπάλληλος σε κάτι ντουλάπια δεξιά αριστερά και τελικά την βρίσκει! Δεν ξέρω αν την πήραν σήμερα και δεν πρόλαβαν να με ενημερώσουν ή έκαναν την πάπια, αλλά καλού κακού κάντε και μια βόλτα από το κατάστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις