Whitey Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πέρασα σήμερα από το τοπικό κατάστημα και μου είπαν πως η παραγγελία έχει γίνει κανονικά και την επόμενη φορά που θα στείλουν συσκευές θα έρθει και το 8S (που σύμφωνα με αυτά που είπαν από Πέμπτη). Αναμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frankp Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γνωρίζουμε τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα της Voda αύριο Τετάρτη? Διότι σχολάω απο δουλειά στις 3 και αν με πάρουν αύριο που αναμένω παράδοση δεν θα προλάβω και θα πάω για Πέμπτη απόγευμα μετά. Σκέφτομαι μήπως το χάσω 2 μέρες αν μείνει εκεί με αυτή την ζήτηση. Αν στείλω συγγενή να παραλάβει αντί εμού με κάποιου είδους εξουσιοδότηση θα του την δώσουν? Σκέψεις.... Με εξουσιοδότηση θα μπορέσει να παραλάβει, αλλά έχε υπόψη σου ότι μπορεί να σου ζητήσουν να είναι θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ κλπ. Το 13830 ξέρει κάποιος ποιές ώρες εξυπηρετεί, στην απευκτέα περίπτωση που χρειαστώ κάτι; Δεν διευκρινίζεται στο site. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2013 από frankp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά. Θα τους πάρω αύριο να δώ τι γίνεται και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepant Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) για να γελασουμε λιγο εμεις οι πονεμενοι Ένα όνειρο μονάχα είχα σε τούτη τη ζωήΚινητό ανδροιντ σε καλή τιμή να μου δοθείΤότε η βονταφον προσφέρθηκε φθηνό να μου δώσειΈνα τετραπυρηνο ελ τζι χωρίς καμία δόσηευθείς το παράγγειλα εγω μήπως και προλάβωμα 3 μερες μετά μαθαινω πως το ονειρο μου χανωστο φεισμπουκ ερωτησα μια απάντηση να παρωμα ακομα δεν απαντησαν κοντευω να σαλταρω στο ινσομνια απευθηνθηκα μηπως και βρω τη λυση μα με την παντοφλα βρισκομαι και αυτην εδω την δυση Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2013 από georgepant 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 τελικα τη γινεται ρε παιδια εγω που περιμενω παραδοση την πεμπτη θα παρω συσκευη ? εχω δωσει και προκαταβολη σε καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Έκανες παραγγελία online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 οχι πηγα κατευθειαν σε καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Tην αντιπροσφορά ποιος θα την κάνει? Γιατί αν την κάνουν από τα κεντρικά τοτε σημαίνει πολύ απλά ότι δεν σου το έφαγαν οι πωλητές γιατί θα φαίνεται η εκκρεμότητα. Καλα εγω θελω να δω το αλλο... σε οσους εστειλαν μηνυμα για 'ακυρο και αντιπροσφορα' αλλα παρολα αυτα ως δια μαγειας το κινητο τους περιμενε στο καταστημα (ή τους σταλθηκε) να τους κανουν ΚΑΙ αντιπροσφορα... χαχαχα! Το αποκλειεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά εγώ στην επαρχεία συγκεκριμένα στην πόλη της Άρτας πού πήγα σε κατάστημα της Voda μου είπε ότι την παρασκευή θα φέρει τρία κομμάτια και πως τα δύο τα έχει κρατημμένα. Χωρίς δεύτερη σκέψη του είπα να μου το κρατήσει. Τι λέτε να είμαι τυχερός η θα μας τα φάνε αυτοί που έχουν κάνει παραγγελίες online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Πάντως στο κατάστημα της περιοχής μου μου είπαν ότι δεν θα φέρουν. Τώρα ποιος δουλεύει ποιον.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ρε εμένα μου είπε ο παπάρας ότι δεν μπορεί να ξέρει αν θα έρθει η παραγγελία μου Κάθε κατάστημα τα δικά του κάνει/λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
story3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 πάρτε στο τμήμα πωλησεων .απο τα καταστήματα δεν θα βγαλετε άκρη.και γω αυτό θα κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καλα εγω θελω να δω το αλλο... σε οσους εστειλαν μηνυμα για 'ακυρο και αντιπροσφορα' αλλα παρολα αυτα ως δια μαγειας το κινητο τους περιμενε στο καταστημα (ή τους σταλθηκε) να τους κανουν ΚΑΙ αντιπροσφορα... χαχαχα! Το αποκλειεις; Χαχαχαχχχα λές ? Και θέλει και ο πατέρας μου κινητό ... ζήλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 H Vodafone ειπε να μας καλημερισει σημερα αλλαζοντας πριν απο λιγο την τιμη του lumia 820 απο 199 στα 129 ευρω. Προφανως η νεα τιμη ισχυει για ολους, μενει να δουμε αν θα "πλασαριστει" και ως αντικατασταση ιδιων δυνατοτητων του LG G. Παντως παρηγγειλα ηδη ενα για να "αλλαξω" το HTC 8S που ηρθε χθες αλλα δε με αφησαν να το παραλαβω (σημερα δε θα τους αφησω να μου το δωσουν :D ρε να δεις ειρωνια αυτη η ζωη)! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maira75 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Αυτο το Lumia 820 αξιζει στα 129 ευρω? Το Samsung του γιου μου χαλασε και ψαχνουμε αντικαταστατη Android η Winsows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις