sir ImPeCaBlE Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εγώ ξεκινάω να γράφω το κείμενο για την καταγγελία. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 παρηγγειλα ηδη 10 θηκες και σκριν προτεκτορ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zorans Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 παντως παω να παρω ποπκορν για καλο και κακο προβλέπω 500 απαντήσεις στο θέμα μεχρι τις 12 σημερα το βράδυ και πάνω απο 2000 την Δευτέρα μετα τα ακυρωτικα mail... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ναι και αυτό που ανησυχεί είναι ο,τι ακόμα δεν έχει εξαντληθεί. Ή έχουν 1-2 containers συσκευές ή έχουν γτπ σύστημα ελέγχου διαθεσιμότητας. Η καρδιά μου λέει το πρώτο. Η λογική μου το δεύτερο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ρε παίδες είχε επιλογή χρώματος ?? Μήπως μας πιάσανε κώτσο??????? αχαχααχαχαχ Ελπίζω τουλάχιστον, να παραλάβουν οι πρωινοί !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 εγω φωτογραφησα το επιβεβαιωτικο με τον κωδικο.. σιγα μην βοηθησει,αλλα λεμε.. καταγγελια για μη παραδοση?μπορουμε να το κυνηγησουμε ετσι? οχι μονο μαυρα ειδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 χτυπησα ακομα ενα για σουβερ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εγώ ξεκινάω να γράφω το κείμενο για την καταγγελία. χαχαχαχα να δουμε μεχρι την Δευτερα ποσα post και views θα εχει στο thread lol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 χαχαχαχα να δουμε μεχρι την Δευτερα ποσα post και views θα εχει στο thread lol αμα ελεγε το Thread τιτλο, lg g 124 eyra,θα χε 2πλα ποστ πιστευω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisl7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Πήρα 2!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astymagos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 To ανοίξαν πάλι για να τσιμπήσουν καμια συνδεση με το lg. Μονο αυτοι θα παρουν.θα δειτε και αν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Φήμες λένε ο,τι θα πάρουμε το LG Optimus G3; Είναι συλλεκτικό! Οι περίεργοι συνειρμοί με τον αριθμό να λείπουν παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 μην ειστε απαισιοδοξοι θα τα φερουν μαζι με την 46αρα που εκανε 250 ευρω,ο ιδιος κουριερ ας στειλει καποιος τη προσφορα και σε κανενα σαιτ η μπλογκ πχ τρομακτικο μιας και εχει αποθεμα ακομα.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Τελος τωρα η προσφορα στο lg. Μη διαθεσιμο παλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 κριμα...σταματησε στα 15 το κοντερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις