Προς το περιεχόμενο

Καλές εκτπώσεις στη vodafone σε διάφορα κινητά

Lokokokakau

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ακυρο και εγώ .

ώρα παραγγελίας 16 :45

Απάντηση Facebook  " Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά! "

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδιά υπάρχει κανένας με αριθμό παραγγελιας 11943χχ που να εχει παραλάβει; υπαρχει άτομο που έκανε παραγγελία 16.57 ενώ εγω 16.53 και παρέλαβε τι γίνεται. και το παιδι απο πάνω την έκανε πιο νωρίς και απο εμένα..

καλό θα είναι όσοι παραλάβουν,να πουν τον κωδικό παραγγελίας (εκτός του τελευταίου ψηφίο) και ώρα παραγγελίαΣ για δούμε τι γίνεται.

επίσης δεν πιστεύω ιδιαίτερα ότι θα πάρουν τηλεφωνώ για να κάνουν κάποια αντιπρόταση.

πολλοι εχουν παραλαβει και ειναι σε κατασταση εκρεμμει μη κοιτατε το σαιτ ειναι αναξιοπιστο

στειλτε τους μυνημα στο φβ αν εχετε για να σας απαντησουν να ξερετε σιγουρα αν θα παρετε η οχι

μολις παρελαβα με courier ενα lg για μενα και ενα χ8 για δωρακι.... :-)  η παραγγελια για το lg  εγινε στις 4.45 το σαββατο ....παντως στο status οι παραγγελιες ειναι εκρεμμεις...thanks voda :-D ...

• Like 1

ρε παιδιά υπάρχει κανένας με αριθμό παραγγελιας 11943χχ που να εχει παραλάβει; υπαρχει άτομο που έκανε παραγγελία 16.57 ενώ εγω 16.53 και παρέλαβε τι γίνεται. και το παιδι απο πάνω την έκανε πιο νωρίς και απο εμένα..

Τι ψαχνεσε φιλε να βρει αφο5 εμεις που καναμε πριν τις 16:45 φαγαμε ακυρο

μολις παρελαβα με courier ενα lg για μενα και ενα χ8 για δωρακι.... :-)  η παραγγελια για το lg  εγινε στις 4.45 το σαββατο ....παντως στο status οι παραγγελιες ειναι εκρεμμεις...thanks voda :-D ...

Κωδικος φιλε παραγγελιας?

To S3 έχει 1GB Ram, χειρότερο επεξεργαστή και χειρότερη κάμερα.

To S3 LTE έχει 2GB μνήμη και είναι 4G. Επειδή έχω δοκιμάσει και το απλό και το σπέσιαλ, απλά είναι άλλες συσκευές. Άλλο λέβελ το S3 4G

Παρακολουθώ το άρθρο και βλέπω ότι παίρνουν μόνο αυτοί που έκαναν παραγγελία μέσω ίντερνετ. Αυτοί που πήγαν ως φυσικά πρόσωπα στα καταστήματα; Καμία ειδοποίηση; Δε βλέπω να έχει πει τίποτα κανείς. Αυτοί με το τηλέφωνο , τους έχουν ειδοποιήσει ότι δε θα παραλάβουν; Μακάρι όλοι να ναι ευχαριστημένοι στο τέλος.

Εγω εκανα παραγγελια μεσω τηλεφωνου Σαββατο 13:15 κι εφαγα ακυρο.

Μου ειπε ειχαν εξαντληθει ολα απο το πρωι.Ειναι να γελας.

Θα παω αυριο απο εκει να τα πουμε κι απο κοντα. :mad:

Ειναι σιγουρο πλεον 820 θα προτείνουν στην ιδια τιμη και αλλο ενα wp με μια διαφορα.. Και ετσι πανε να ξεστοκαρουν τα wp

Όταν λες είναι σίγουρο; στο είπε η Πυθία ή κάποιος της Vodafone;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...