ougxar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 αυτα τα υποψιαζεστε η τα διαβασατε καπου? μια χαρα ειναι το μινι αλλα δεν ειναι σαν το g προφανως αυτο λεω εχει πολλα reviews στο νετ και το εχω δει και απο κοντα καλυτερο του s3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickos87 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 @nickos87 μάλλον θα πάρετε την προκαταβολή μαλλον αλλα κραταω μια πισινη γιατι εμενα ο διευθυντης στο καταστημα που πηγα μου ειπε οτι αυτος δεν ειχε κανενα στο μαγαζι του και οτι εχει παρραγγηλει και οτι δεν γινετε να μην του φερουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ποιος ειναι αυτος που του ακυρωθηκε με παραγγελια στις 4:3+μμ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4995028#post4995028 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
story3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 @nickos87 και μένα έτσι μου είχαν πει στο καταστημα..αλλά αλλη απάντηση έχω παρει απο το facebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Χαχαχαχ ρε ThReSh ... μας δολοφονείς τώρα http://www.insomnia.gr/topic/505357-καλές-εκτπώσεις-στη-vodafone-σε-διάφορα-κινητά/?p=52752719 Κι αυτό; Σε περιπαίζουν! όχι της δικιάς μου, η δικιά μου ήταν 17:10 κι έφαγε άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4995028#post4995028 Ειναι το μονο ακυρο σε αυτη την ωρα που βλεπουμε αλλα ειναι περιεργο γιατι εγινε κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά κι εγώ είπα άκυρο και σε εμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ακυρο απο εμενα στο fb εγινε παραγγελια πριν της 16:45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 εχει αρκετες τετοιες περιπτωσεις με ακυρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cardsman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Παιδια ειχα παραγγειλει χθες απο καταστημα τηλεφωνικα 1 optimus g και σημερα με πηρε τηλ. η υπαλληλος και μου ειπε οτι θα το εχει στο τελος της βδομαδας.δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος οποτε της ειπα αν μπορω να παραγγειλω και 2ο και μου ειπε ΝΑΙ!!με ρωτησε κιολας αν το θελω ασπρο η μαυρο.Μαλλον δεν ξερουν τι τους γινεται μου φαινεται.Εγω παντος αναμενω... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Όχι απλά τρώνε άκυρο εκείνοι που πρόλαβαν να παραγγείλουν το απόγευμα του Σαββάτου αλλά τα καταστήματα δέχονται ακόμα παραγγελίες ακόμα και σε άσπρο που ούτε καν υπήρχε στην ιστοσελίδα! Ομορφιές! Πάρε 5-6 να δώσεις και σε εκείνους που τους έριξαν Χ από εδώ μέσα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 καλα τελειως ακυροι στα καταστηματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 εχει αρκετες τετοιες περιπτωσεις με ακυρα Το θεμα ομως ειναι τι ωρες ειχαν γινει οι παραγγελιες για να δουμε το θεμα προτεραιοτητας. Αν και εφοσον ειχε καταχωρηθει η παραγγελια θα επρεπε να παραλαβουν και αυτοι. Κακως. Ας δουμε τι θα προτεινουν για νεο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 λογικα θα προτεινουν κατι που τους εχει μεινει σε στοκ εγω πιστευω καποιο windows phone θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν έχουν να δώσουν άλλα, ας πουν ότι κάνουμε κάποια έκπτωση σε όλα τα κινητά και διαλέξτε ποιο θέλετε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις