ougxar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 αυτο παλι δε το καταλαβαινω πως εγινε τι να πω κριμα
georsev Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχει σημασία φίλε μου Υπάρχουν άτομα με παραγγελία 4:3* που έφαγαν άκυρο και άλλοι με παραγγελία πιο αργά που παρέλαβαν κανονικά Αμα ισχυει κατι τετοιο τι να πω...τεσπα αλλη μια αγωνια θα φαμε στα μουτρα τι θα μας πλασαρουν....
Pa0ki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εγώ για το xperia Z δίνω και ένα 20ρικάκι παραπάνω, αλλά σιγά.... Καμιά φόλα θα μας πασάρουν σίγουρα
Chrisl7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Και εγω άκυρο! Άλλη συσκευή Sent from my iPhone using Insomnia
gepant Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 μαλλον τωρα ειδαν τι πουλουσαν και εγω στο καταστημα προχτες μου ελεγαν οπωσδηποτε θα παραλαβεται και σημερα μου ελεγε ο υπευθηνος αποκλειεται απο το πρωι ερχονται ακυρωσεις
baskon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Τελικά επιβεβαιωθηκε οτι η όλη διαδικασία ήταν φιασκο.. Καλα ολόκληρη vodafone δε μπορει να οργανωσει ενα e-shop ωστε να τηρειται σειρά προτεραιότητας+ δε ξερει από το πρωι τι στοκ εχει και ξαναβγαζει προσφορα το απογευμα; Επισης το η προσφορα ειναι διαθέσιμη στα καταστήματα τι το ήθελε; Καλή προσφορά ,αποτυχία η διαδικασία..Αλλά όπως το βλέπω δεν εγινε τυχαία το όλο σκηνικό.. Από το Σάββατο δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο παρά με τη προσφορά της Vodafone.. 1
Questioner Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εγώ για το xperia Z δίνω και ένα 20ρικάκι παραπάνω, αλλά σιγά.... Καμιά φόλα θα μας πασάρουν σίγουρα Δεν βλέπω άλλη συσκευή η οποία θα μπορούσε να δοθεί σαν εναλλακτική. Πιστεύω πως αν υπάρχει stock ώστε να καλύψει αυτούς που δεν πήραν το G, αυτό θα κάνουν. Ή αυτό οφείλουν να κάνουν. Αξιόλογη και όμορφη συσκευή. Στο μόνο που ίσως να υπερτερεί το G για εμένα είναι τα software updates από την κοινότητα. Όχι επειδή είναι η LG από πίσω αλλά επειδή είναι το αδερφάκι nexus 4.
Bomber-21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Παρέλαβα κανονικά πριν μια ώρα. Είχα κάνει παραγγελία 16.29 από την ιστοσελίδα και πήρα αμέσως κωδικό παραγγελίας με email. Το κινητό είναι αστέρι. 2
Pa0ki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Σιγά μη δώσει το Z που το κοστολογεί 599€ αυτή τη στιγμή ougxar πάρε lumia εσύ
giorginho Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 (οχι οτι λεει σιγουρα κατι αλλά) Υπαρχει καποιος που να ειδε σημερα αλλαγη στην κατασταση παραγγελιας;
g8777 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Παραγγελία το Σάββατο στις 16:30 από κινητό. Λόγω μαλακιας μου δεν συγκράτησα τον αριθμός παραγγελιας και τηλεφώνησα στο μαγαζί που έλαβα παραλαβή για να επιβεβαιώσω ότι είναι ενήμεροι για την παραγγελία και να μου δώσουν το Id της. Ενώ στην αρχή η υπάλληλος δεν είχε κάποια ενημέρωση μου είπε ότι θα μου τηλ μόλις το ξαναδεί καλύτερα. Σε 5 λεπτά με παίρνει και μου λέει ότι να περάσω να παραλάβω. Βέβαια αν δεν το πιάσω στα χέρια μου δεν πιστεύω τίποτα. Τεσπα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ts και επειδή βλέπω ότι έχουν ξεφύγει λίγο τα πράγματα μια συμβουλή σε όλα τα παιδιά :Χαλαρώστε, πρόκειται για ένα κινητό στο κάτω κάτω, στην Ελλάδα του 2013 θα έπρεπε να μας εξοργιζουν σημαντικοτερα πράγματα. Οι προσφορές δεν πρόκειται να σταματήσουν. (Τα ίδια θα έγραφα και στην περίπτωση που μου ριχναν άκυρο).
silmarien Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Κανένας με παραλαβή από καταστημα υπαρχει? Δεν με ενημέρωσαν ουτε εμένα ούτε τον γαμπρό μου που κάναμε σχετικά την ίδια ώρα παραγγελία online το Σαββατο. Εγώ εκανα 16:30 και αυτός λίγο αργότερα. Μόνο αυτός πάτησε το μειλ και του ηρθε ο κωδικός συναλλαγης(όχι παραγγελιας).
guardianx71 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Κανένας με παραλαβή από καταστημα υπαρχει? Δεν με ενημέρωσαν ουτε εμένα ούτε τον γαμπρό μου που κάναμε σχετικά την ίδια ώρα παραγγελία online το Σαββατο. Εγώ εκανα 16:30 και αυτός λίγο αργότερα. Μόνο αυτός πάτησε το μειλ και του ηρθε ο κωδικός συναλλαγης(όχι παραγγελιας). Φίλε μου είσαι στην ίδια μοίρα ακριβώς με εμένα (ή ο γαμπρός σου μιας και εγώ έσω συναλλαγής) . Πήρα χθες στο 13830 και υποτίθεται ότι εντώς την μέρας θα με ενημερώσουν.... Τώρα βλέπουμε
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχει κάνενας που η κατάσταση παραγγελίας να γράφει εστάλη αλλά να το ακύρωσαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις