Questioner Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Vodafone Greece Καλημέρα Μόλις επιβεβαιωσαμε την παραγγελία σου με τον κωδικό που μας έδωσες και φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα την έχεις στα χέρια σου! Καλορίζικη! για παραγγελια στις 4:34 περιπου Εγώ δεν τους έστειλα καν μιας και γράφει "Εστάλει" δεν νομίζω να υπάρχει θέμα...; Με γεια φίλε μου! 1
MWesten Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 οχι το lumnia 920 ειναι κακο κινητο,ειδικα ποιοτικα κα απο καμερα πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο αλλα σε καμια περιπτωση α να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτωνα να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτωνιδιων δυνατοτητων...
astymagos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 με την σειρα 119399* εχει κανεις αποτέλεσμα εσταλει?
alexmm Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μου αρέσει που με το μυαλό τους διαλέγουν κάποιοι και τι θα δεχτούν και τι όχι σε ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ προσφορά της Vodafone. καθίστε βρε πρώτα να σας την κάνουν, και μετά βασανιζεστε....
epiphobe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα Μόλις επιβεβαιωσαμε την παραγγελία σου με τον κωδικό που μας έδωσες και φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα την έχεις στα χέρια σου! Καλορίζικη! Απο χτες στην εξελιξη της παραγγελιας εγραφε εστάλη.
ougxar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 μη βλεπετε την εξελιξη παραγγελιας,δε παιζει κανενα ρολο το εκρεμμει δηλαδη,πολλοι με εκρεμμει τους ειπαν οτι θα παραλαβουν
christs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εχουν ριξει ακυρο σε κανεναν που το status του ειναι εσταλει?
story3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 χτες είχα παει στο καταστημα που έβαλα για παραλαβή καιη υπάλληλος ηταν σίγουρη οτι όσοι εβαλαν παραλαβή απο το καταστημα θα το παραλάμβαναν ..και σήμερα Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά.
insi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μου αρέσει που με το μυαλό τους διαλέγουν κάποιοι και τι θα δεχτούν και τι όχι σε ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ προσφορά της Vodafone. καθίστε βρε πρώτα να σας την κάνουν, και μετά βασανιζεστε.... εσυ αλλα μας ελεγες μεχρι χθες...οτι ολοι θα παραλαβουν ....και πολυ γκρινια κτλ... για κωλοτουμπα σε κοβω....εκτος και αν εξυπηρετεις την εταιρεια...
vierinia Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 μη βλεπετε την εξελιξη παραγγελιας,δε παιζει κανενα ρολο το εκρεμμει δηλαδη,πολλοι με εκρεμμει τους ειπαν οτι θα παραλαβουν ακριβώς. Έχω παραλάβει ήδη και γράφει ακόμα εκρεμμεί
xristoforos89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Απο facebook '' molis to parelava apo magazi ths thessalonikh... opoios thelei to poulaw 250... den to exw anoiksei k oute prokeitai giati exw to S4.. αν οντως αληθευουν τα λεγομενα του και δεν τρολλαρει, ερχεται πολεμος. Τι Brad Pitt και World War Z.. 4
cOzAtS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μια μικρή ενημέρωση και απο εμένα: Σάββατο γύρω στις 1 πήγα σε κατάστημα να κάνω την παραγγελία, θεωρώντας ότι θα είναι καλύτερα, και μάλιστα το προπλήρωσα, και η κοπέλα με διαβεβαίωσε ότι Τρίτη θα το είχα στα χέρια μου. Δεν έκαναν εκείνη την ώρα την παραγγελία, οπότε ούτε κωδικό είχα ούτε τίποτα. Μόνο όνομα και τηλέφωνο είχα δώσει. Η Τρίτη ήρθε και δυστυχώς, ατυχήσαμε. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της προτεραιότητα είχαν οι οnline παραγγελίες και φυσικά το stock εξαντλήθηκε από αυτές οπότε έμεινα με τη χαρά. Στα (πιθανόν) ενδιαφέροντα: μου έκαναν αντιπρόταση στα ίδια χρήματα για το Lumia 820 αντί για 199 που το έχουν τώρα στο site. Αυτά και από εμένα, πάω τώρα να κλάψω. ))
giorginho Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Φανταζομαι το 820 στο αντιπροτεινε το καταστημα το συγκεκριμενο ως... καταστημα. Δεν πιστευω να αντιπροτεινει το ιδιο στις ακυρες ηλεκτρονικες παραγγελιες η βοντα γιατι θα πεσει το ακυρο απο την αναποδη
cOzAtS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω ποιός την έκανε την αντιπρόταση, αλλά κι εγώ άκυρο τους έριξα
arxaggelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πώς ακριβώς το 820 είναι "αντίστοιχων δυνατοτήτων" με το G;
Προτεινόμενες αναρτήσεις