Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vodafone Greece

Καλημέρα

Μόλις επιβεβαιωσαμε την παραγγελία σου με τον κωδικό που μας έδωσες και φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα την έχεις στα χέρια σου!

Καλορίζικη!

για παραγγελια στις 4:34 περιπου

Εγώ δεν τους έστειλα καν μιας και γράφει "Εστάλει" δεν νομίζω να υπάρχει θέμα...;

Με γεια φίλε μου! :)

• Like 1
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οχι το lumnia 920 ειναι κακο κινητο,ειδικα ποιοτικα κα απο καμερα πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο αλλα σε καμια περιπτωση α να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτωνα να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτωνιδιων δυνατοτητων...

Δημοσ.

Μου αρέσει που με το μυαλό τους διαλέγουν κάποιοι και τι θα δεχτούν και τι όχι σε ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ προσφορά της Vodafone. καθίστε βρε πρώτα να σας την κάνουν, και μετά βασανιζεστε....

Δημοσ.

Καλημέρα

Μόλις επιβεβαιωσαμε την παραγγελία σου με τον κωδικό που μας έδωσες και φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα την έχεις στα χέρια σου!

Καλορίζικη!

Απο χτες στην εξελιξη της παραγγελιας εγραφε εστάλη.

Δημοσ.

μη βλεπετε την εξελιξη παραγγελιας,δε παιζει κανενα ρολο

το εκρεμμει δηλαδη,πολλοι με εκρεμμει τους ειπαν οτι θα παραλαβουν

Δημοσ.

χτες είχα παει στο καταστημα που έβαλα για παραλαβή καιη υπάλληλος ηταν σίγουρη οτι όσοι εβαλαν παραλαβή απο το καταστημα θα το παραλάμβαναν ..και σήμερα

Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά.

Δημοσ.

Μου αρέσει που με το μυαλό τους διαλέγουν κάποιοι και τι θα δεχτούν και τι όχι σε ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ προσφορά της Vodafone. καθίστε βρε πρώτα να σας την κάνουν, και μετά βασανιζεστε....

εσυ αλλα μας ελεγες μεχρι χθες...οτι ολοι θα παραλαβουν ....και πολυ γκρινια κτλ...

για κωλοτουμπα σε κοβω....εκτος και αν εξυπηρετεις την εταιρεια...

Δημοσ.

μη βλεπετε την εξελιξη παραγγελιας,δε παιζει κανενα ρολο

το εκρεμμει δηλαδη,πολλοι με εκρεμμει τους ειπαν οτι θα παραλαβουν

ακριβώς. Έχω παραλάβει ήδη και γράφει ακόμα εκρεμμεί

Δημοσ.

Απο facebook 

''

molis to parelava apo magazi ths thessalonikh... opoios thelei to poulaw 250... den to exw anoiksei k oute prokeitai giati exw to S4..

αν οντως αληθευουν τα λεγομενα του και δεν τρολλαρει, ερχεται πολεμος. Τι Brad Pitt και World War Z..

• Like 4
Δημοσ.

Μια μικρή ενημέρωση και απο εμένα:

Σάββατο γύρω στις 1 πήγα σε κατάστημα να κάνω την παραγγελία, θεωρώντας ότι θα είναι καλύτερα, και μάλιστα το προπλήρωσα, και η κοπέλα με διαβεβαίωσε ότι Τρίτη θα το είχα στα χέρια μου.  Δεν έκαναν εκείνη την ώρα την παραγγελία, οπότε ούτε κωδικό είχα ούτε τίποτα. Μόνο όνομα και τηλέφωνο είχα δώσει.

Η Τρίτη ήρθε και δυστυχώς, ατυχήσαμε. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της προτεραιότητα είχαν οι οnline παραγγελίες και φυσικά το stock εξαντλήθηκε από αυτές οπότε έμεινα με τη χαρά.

Στα (πιθανόν) ενδιαφέροντα: μου έκαναν αντιπρόταση στα ίδια χρήματα για το Lumia 820 αντί για 199 που το έχουν τώρα στο site.

Αυτά και από εμένα, πάω τώρα να κλάψω. :)))

Δημοσ.

Φανταζομαι το 820 στο αντιπροτεινε το καταστημα το συγκεκριμενο ως... καταστημα.

Δεν πιστευω να αντιπροτεινει το ιδιο στις ακυρες ηλεκτρονικες παραγγελιες η βοντα γιατι θα πεσει το ακυρο απο την αναποδη :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...