Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρέλαβα πριν λίγο ένα σφραγισμένο από κατάστημα vodafone μετά από τηλεφώνημα του καταστήματος ότι έφτασε, παρότι η παραγγελία έλεγε σε εξέλιξη, ενώ μέιλ με κωδικό συναλλαγής δεν ήρθε ποτέ

επίσης, στο facebook vodafone greece το πρωί που τους ρώτησα με τον αριθμό παραγγελίας, μου απάντησαν το εξής:

Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά.

ευτυχώς, όλα πήγαν καλά

αριθμός παραγγελίας: 11941..

τρόπος παραγγελίας: vodafone.gr,

ημέρα και ώρα παραγγελίας, σάββατο 2/11, ώρα 16:47

χίλια ευχαριστώ στον topic starter και στη vodafone :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Επεξ/σία από gr234567
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σαφώς υπερτερεί το G2. Σε σχέση όμως με το Z1 είναι παρεμφερή...

πιο κοντα ειναι το S3 νομιζω..αλλα δεν βλεπω να εχουν

Εντάξει, αν αρχίσουμε και με τις εναλλακτικές, αυτό το θρεντ παει για 150 σελίδες εύκολα.

με τα σκηνικα και τις παραλαβες και μετα με τις αντιπροτασεις εχουμε να δουμε πολλα εδω μεσα.. πλακα θα εχει.. 200+ σελιδες :P

Kostas93

αυτα που δειχνεις ειναι σχεδον ολα ανωτερα.. δεν θα δωσουν ανωτερα.. 

Δημοσ.

Το μόνο που μπορεί να δώσουν είναι το xperia Z. Ώστε να αρχίζουν να ξεστοκάρουν και από αυτό μιας και πλέον υπάρχει το Z1. Δεν νομίζω να σας/μας χαλάσει!

Δημοσ.

Το μόνο που μπορεί να δώσουν είναι το xperia Z. Ώστε να αρχίζουν να ξεστοκάρουν και από αυτό μιας και πλέον υπάρχει το Z1.

Τι καλά θα ήταν!!!!

Δημοσ.

Βέβαια εγώ σε αυτή την περίπτωση συνεχίζω να προτιμώ το G μιας και είναι αδερφάκι με το nexus 4 με ό,τι αυτό συνεπάγεται στον τομέα του software. ;)

Δημοσ.

πιο κοντα ειναι το S3 νομιζω..αλλα δεν βλεπω να εχουν

με τα σκηνικα και τις παραλαβες και μετα με τις αντιπροτασεις εχουμε να δουμε πολλα εδω μεσα.. πλακα θα εχει.. 200+ σελιδες :P

Kostas93

αυτα που δειχνεις ειναι σχεδον ολα ανωτερα.. δεν θα δωσουν ανωτερα.. 

το ξέρω, ανεβασα απλά αυτα που εχουν στο σιτε και (υπερ)πληρουν τα ζητουμενα χαρακτηριστικα,όλα τα υπόλοιπα που εχει η vodafone είναι υποδεεστερα. 

Δημοσ.

Vodafone Greece

Καλημέρα

Μόλις επιβεβαιωσαμε την παραγγελία σου με τον κωδικό που μας έδωσες και φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα την έχεις στα χέρια σου!

Καλορίζικη!

για παραγγελια στις 4:34 περιπου

το στατους της εχει παει σε "εστάλει"

και ξανα ευχαριστω τον TS και το φορουμ.. αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να το προλαβω...

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Μια γρήγορη ερώτηση θελω να κάνω σε όσους απάντησε η Vodafone οτι δεν θα παραλαβουν σε τι κατάσταση ήταν η παραγγελία τους? Εκρεμμει, σε εξέλιξη, εστάλη?

Εμενα ειναι απο χτες σε εστάλη αλλα νεο ουδέν. Επίσης θέλω να δεσμευτω ενώπιον σας οτι για αν οποιοδήποτε λόγο δεν βολέψει το κινητό την γυναίκα μου θα το δώσω σε κάποιον απο εσάς εννοείται στην ίδια τιμή. Αντε το πολύ να κεράσει ο τυχερός κανα καφέ απι everest!

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...