ougxar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Vodafone Greece Καλημέρα Μόλις επιβεβαιωσαμε την παραγγελία σου με τον κωδικό που μας έδωσες και φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα την έχεις στα χέρια σου! Καλορίζικη! για παραγγελια στις 4:25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Για παραγγελια γυρω στις 5: 10:22 π.μ. Vodafone Greece Καλημέρα (ονομα). Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά. αυτο πολυ θελω να το δω.... ίδιων δυνατοτήτων στα 129Ε.. να δω τι θα δωσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 αν ειναι το νοτε,το ανταλλαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Email h sms ειναι αυτα που στελνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Για πείτε βρε παίδες που κάνετε την ερώτηση ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilfish Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καλημέραc Toni. Μόλις επιβεβαιωσαμε την παραγγελία σου με τον κωδικό που μας έδωσες και φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα την έχεις στα χέρια σου! Καλορίζικη! για παραγγελια στις 16:57 αυτο μας απαντησαν απο την vodafone στο facebook, στειλτε τους μυνημα εκει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 στο φβ ναι στειλτε μυνημα οχι ποστ στη σελιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightbird Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 βλέπω ο πόλεμος καλά κρατεί και σήμερα... Ας κάνω και γώ την ερώτηση μου, όλοι σχεδόν αναφέρεστε για παραγγελείες το σάββατο και για το lg, όσοι έκαναν αγορά την δευτέρα σε κάποιο άλλο κινητό δεν έχουν ελπίδα άραγε;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilfish Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 βλέπω ο πόλεμος καλά κρατεί και σήμερα... Ας κάνω και γώ την ερώτηση μου, όλοι σχεδόν αναφέρεστε για παραγγελείες το σάββατο και για το lg, όσοι έκαναν αγορά την δευτέρα σε κάποιο άλλο κινητό δεν έχουν ελπίδα άραγε;;;; σε καποιο αλλο κινητο γιατι να μην εχεις ελπιδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lokokokakau Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα παιδιά, έχω νέα. Μόλις με πήραν από κούριερ και με ενημέρωσαν ότι ήρθε ένα δέμα με αντικαταβολή. 129 ευρώ. Είχα παραγγείλει δύο. Καλή κίνηση νομίζω. Μάλλον. ( Η αδελφή έμεινε χωρίς κινητό) 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εσυ έπρεπε να το πάρεις Πρώτος!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα παιδιά, έχω νέα. Μόλις με πήραν από κούριερ και με ενημέρωσαν ότι ήρθε ένα δέμα με αντικαταβολή. 129 ευρώ. Είχα παραγγείλει δύο. Καλή κίνηση νομίζω. Μάλλον. ( Η αδελφή έμεινε χωρίς κινητό) Και 10 να έβαζες παραγγελία έπρεπε να τα πάρεις!!! Σε ευχαριστούμε και πάλι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightbird Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 σε καποιο αλλο κινητο γιατι να μην εχεις ελπιδα? γιατί και εμένα εκκρεμεί...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα παιδιά, έχω νέα. Μόλις με πήραν από κούριερ και με ενημέρωσαν ότι ήρθε ένα δέμα με αντικαταβολή. 129 ευρώ. Είχα παραγγείλει δύο. Καλή κίνηση νομίζω. Μάλλον. ( Η αδελφή έμεινε χωρίς κινητό) δίκαιο και τίμιο! να το χαρείς φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Θέλω να ελπίζω μετά από αυτά που διαβάζω ότι θα το πάρω και εγώ μιας και έκανα παραγγελία 4:35 και ας μην έχω κωδικους και μ*λακιες Καλορίζικο σε όσους παρέλαβαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις