Προς το περιεχόμενο

Καλές εκτπώσεις στη vodafone σε διάφορα κινητά

Lokokokakau

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου το σκισαμε το θεμα,

Αμα ρε παιδια το εβαζαν 199 θα το παιρνατε? Θα ηταν καλη προσφορα γενικα αλλα οχι τρελη οπως ειναι στα 129.

Προσωπικα περιμενω μπας και πουν σπρωξε και τα Lumia, και χτυπησω ενα 920.

Εαν εχει κανεις κανενα γνωστο εκ των εσω ας μου στειλει pm, δε θελω αλητειες :mad:  να πλακωσετε ολοι και να μην προλαβω εγω.

Εαν προλαβω εγω ας παρετε ολοι  :-)

Επεξ/σία από koprodogis
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα και από μένα. Πρώτα να πω πως περιμένω και εγώ να παραλάβω το κινητό με παραγγελία απο το e-shop.

Αυτό που θέλω να πω είναι σχετικά με τους κλασικούς Έλληνες "θα πάρω να τα πουλήσω"  : Χθες το πρωί πέρασα από το κατάστημα που έβαλα παραλαβή για να δω αν όλα είναι εντάξει, πριν από εμένα ήταν δύο κύριοι μπροστά, που έκαναν εκεί παραγγελία στο κατάστημα (με το χαρτάκι). Μετά την διαβεβαίωση ότι ναι υπάρχει απόθεμα, όταν έφευγαν τους άκουσα να λένε ωραία θα βγάλω κέρδος 250 μόλις το πουλήσω. Δηλαδή πράγματα τραγικά, μέχρι αηδίας. Πόσο μίζεροι θα γίνουμε ακόμα σαν λαός;

επισης, να επισημανω το εξης...

Για καποιους απο μας που ακομα την ψιλοπαλευουμε οικονομικα, το να παρουμε μια τετοια προσφορα ειναι σιγουρα καλη φαση, καθως για να παιρναμε κατι αντιστοιχο θα διναμε 300-400 μεσω Σκρουτζ, οπως σκεφτομουν και εγω τους επομενους 2 μηνες να παρω το Σ4 (για να αντικαταστησω το δυομιση χρονων Σ2 μου).. ειναι σημαντικα για ολους πλεον το να γλυτωσουν αυτα τα χρηματα (για το περισσοτερο κοσμο πλεον δεν περισσευει χρημα για ανετες αγορες), αλλα αν τελικα δεν παιρναμε την προσφορα, καποια στιγμη θα σκαγαμε αυτα τα 300-400 και θα παιρναμε κατι σχετικο..Εχουμε τη δυνατοτητα δηλαδη, εστω και με καποιο στριμωγμα..

Σκεφτείτε ομως και πολλους εδω μεσα που πλεον (και ποιος ξερει για ποσο καιρο ακομα) δεν εχουν με τιποτα τη δυνατοτητα να το κανουν αυτο, οποτε η συγκεκριμενη προσφορα ειναι η μοναδικη ευκαιρια τους να παρουν κατι καλο.. και αμα σου πηγαινουν ολα σκατα σε μια τετοια δυσκολη περιοδο, εστω και τετοιες μικροχαρές βοηθανε στη ψυχολογια τους..αμα δεν υπαρχει κατι αλλο..μονο ονειρα μπορεις να κανεις πλεον.. και ισχυει για πολυ κοσμο αυτο

• Like 4

Σκεφτείτε ομως και πολλους εδω μεσα που πλεον (και ποιος ξερει για ποσο καιρο ακομα) δεν εχουν με τιποτα τη δυνατοτητα να το κανουν αυτο, οποτε η συγκεκριμενη προσφορα ειναι η μοναδικη ευκαιρια τους να παρουν κατι καλο.. και αμα σου πηγαινουν ολα σκατα σε μια τετοια δυσκολη περιοδο, εστω και τετοιες μικροχαρές βοηθανε στη ψυχολογια τους..αμα δεν υπαρχει κατι αλλο..μονο ονειρα μπορεις να κανεις πλεον.. και ισχυει για πολυ κοσμο αυτο

Εγώ ξέρω πως αν δεν έχεις να φας και δεύτερο βρακί να αλλάξεις δεν κοιτάς προσφορές σε τεχνολογικά φόρουμ αλλά κοιτάς προσφορές για δουλειά...

• Like 2

Καλημέρα και από μένα. Πρώτα να πω πως περιμένω και εγώ να παραλάβω το κινητό με παραγγελία απο το e-shop.

Αυτό που θέλω να πω είναι σχετικά με τους κλασικούς Έλληνες "θα πάρω να τα πουλήσω"  : Χθες το πρωί πέρασα από το κατάστημα που έβαλα παραλαβή για να δω αν όλα είναι εντάξει, πριν από εμένα ήταν δύο κύριοι μπροστά, που έκαναν εκεί παραγγελία στο κατάστημα (με το χαρτάκι). Μετά την διαβεβαίωση ότι ναι υπάρχει απόθεμα, όταν έφευγαν τους άκουσα να λένε ωραία θα βγάλω κέρδος 250 μόλις το πουλήσω. Δηλαδή πράγματα τραγικά, μέχρι αηδίας. Πόσο μίζεροι θα γίνουμε ακόμα σαν λαός;

δε θα παρουν 250 αλλα 3

• Like 1

δε θα παρουν 250 αλλα 3

εστω καποιος δεν εχει δει την προσφορα και παει και βλεπει τιμη skroutz 350+ και ο αλλος 250-300 καινουργιο μια χαρα θα τσιμπησει και θα το παρει.

Τωρα αμα εχει δει την προσφορα και παει και το παρει απο αγγελια 200+++ αξιος της μοιρας του οποιος το κανει...

Εγώ ξέρω πως αν δεν έχεις να φας και δεύτερο βρακί να αλλάξεις δεν κοιτάς προσφορές σε τεχνολογικά φόρουμ αλλά κοιτάς προσφορές για δουλειά...

καλα εννοειται, δεν λεω να μην εχεις φραγκο..

Για παραγγελια γυρω στις 5:

Vodafone Greece

Καλημέρα (ονομα).

Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...