Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλημέρα.

κι εγώ είμαι αισιόδοξος για το lg, αν και δεν έλαβα μείλ με κωδικό συναλλαγής, μόνο αριθμό παραγγελίας.

με πήραν χτες τηλέφωνο να με ρωτήσουν αν το θέλω σκέτο ή με σύνδεση.

τους είπα σκέτο και μου είπαν ότι θα με καλέσουν για να με ενημερώσουν σήμερα για την παραλαβή.

η παραγγελία μου στο tracking λέει ότι είναι σε εξέλιξη.

ίδωμεν

Δημοσ.

καλημέρα.

κι εγώ είμαι αισιόδοξος για το lg, αν και δεν έλαβα μείλ με κωδικό συναλλαγής, μόνο αριθμό παραγγελίας.

με πήραν χτες τηλέφωνο να με ρωτήσουν αν το θέλω σκέτο ή με σύνδεση.

τους είπα σκέτο και μου είπαν ότι θα με καλέσουν για να με ενημερώσουν σήμερα για την παραλαβή.

η παραγγελία μου στο tracking λέει ότι είναι σε εξέλιξη.

ίδωμεν

Ωρα παραγγελιας φιλε θυμασε? Για να ξερουμε τι θα τους απαντησουμε αμα μας τα αλλαξουν τα πραγματα....
Δημοσ.

Ωρα παραγγελιας φιλε θυμασε? Για να ξερουμε τι θα τους απαντησουμε αμα μας τα αλλαξουν τα πραγματα....

Σάββατο  2 Νοεμβρίου 2013 - 4:47 μ.μ. , ηλεκτρονική παραγγελία μέσω του vodafone.gr

ο αριθμός παραγγελίας μου ξεκινάει από 11941..

Δημοσ.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 - 4:47 μ.μ. , ηλεκτρονική παραγγελία μέσω του vodafone.gr

Μετα απο εμενα....αντε να δουμε.....11940....
Δημοσ.

Σάββατο  2 Νοεμβρίου 2013 - 4:47 μ.μ. , ηλεκτρονική παραγγελία μέσω του vodafone.gr

Με λιγα λογια δεν τηρήθηκε σειρα προτερεοτητας αν καταλαβα σωστα. καποιος εχει γραψει ποιο πριν για παραγγελεια στις 4:30 και ακομα λεει του γραφει εκρεμμει

Δημοσ.

Στεναχωριέμαι όχι μόνο γιατί δεν θα παραλάβω αλλά κυρίως : α)δεν τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας και οι τηλεφωνικές παραγγελίες πήγαν άπατες β ) η Vodafone θα μπορούσε να είχε ενημερώσει από την παραμονή τους συνδρομητές της για επικείμενη προσφορά δίνοντας έτσι προτεραιότητα στους πελάτες της.Καλορίζικο για όσους παρέλαβαν/θα παραλάβουν

• Like 1
Δημοσ.

Με λιγα λογια δεν τηρήθηκε σειρα προτερεοτητας αν καταλαβα σωστα. καποιος εχει γραψει ποιο πριν για παραγγελεια στις 4:30 και ακομα λεει του γραφει εκρεμμει

Εμενα μου φαινετε σε περιοχες δυσκολες με αυξημένα μεταφορικα θα παρουν τα @@τους...απο Σαμο ειμαι...

Δημοσ.

δε μπορει να ειναι ΤΟΣΟ γελοιοι και να μη τηρησουν σειρα προτεραιοτητας 1193... αριθμο εχω και δεν επικοινωνησαν

Δημοσ.

Εμενα μου φαινετε σε περιοχες δυσκολες με αυξημένα μεταφορικα θα παρουν τα @@τους...απο Σαμο ειμαι...

χαχα και εγω σαμο ειμαι

(και ακομα εκρεμμει)

Δημοσ.

Καλημέρα στους συναγωνιστές! Μια νέα ημέρα αγώνα ξεκινάει. Εύχομαι καλά αποτελέσματα για σήμερα. Όλο το βράδυ ονειρευόμουν αυτό το κινητό! Δεν με νοιάζει να είμαι καλά ή να κυλίσει καλά η ημέρα στη δουλειά. Το μόνο που με νοιάζει είναι να παραλάβω το κινητό. Αυτό! Και πάλι καλημέρα σας!

Κι ένα τραγουδάκι ώστε να περάσει η ώρα και να μας βρει το απόγευμα σε 10 ώρες

http://www.youtube.com/watch?v=sCNrK-n68CM

• Like 1
Δημοσ.

2 παρατηρησεις.... (κουβεντα να γινεται):

η προηγουμενη τιμη τους στα 299 ποτε να εγινε αραγε; γιατι φυσικα παιζει να ειναι προσφατη, ωστε εχοντας στα σκαρια αυτη τη προσφορα, σε οσους δεν παραδωσουν το LG να προτεινουν κινητα αντιστοιχης τιμης (συμφωνα με τους καταλογους τους) δηλαδη κινητα κατωτερης κατηγοριας..

και οσον αφορα τους εξυπνους που λεμε οτι παρηγγειλαν ποσοτητες ωστε να τα πουλησουν και να εχουν κερδος, αν και η Voda θα τους κοψει και θα δωσει μονο ενα κομματι ανα ατομο, θα υπηρχουν καποιοι που το σκεφτηκαν αυτο και ισως να εχουν κανει 10 διαφορετικες παραγγελιες σε διαφορετικα ονοματα (περιγυρος/συγγενεις) οποτε σιγουρα θα παραλλαβουν καποια ποσοτητα με αυτο το τροπο.. και καποιοι αλλοι που οντως τα ηθελαν να τα αγορασουν για προσωπικη χρηση να μεινουν στην απεξω..

Δημοσ.

Τωρα που το λες θελω να το ρωτησω απο χτες αυτο και το ξεχναω (αν και δε ξερω ποσο ευκολα θα παρω ειλικρινη απαντηση):

Απο οσους εχει "σταλει" υπαρχει καποιος που ειχε παραγγειλει παραπανω απο 1; (γιατι μου εχει δωθει η εντυπωση απο τα μεχρι τωρα ποστ οτι δεν εχει γινει καποια 'μερικη ακυρωση' σε μεγαλες παραγγελιες!)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...