C1oud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 To είχε σίγουρα 299 όπως έτσι το είχαν και τα skroutzoμαγαζα τα οποία όμως έχουν ξεστοκάρει και το κινητό βρίσκεται σε έλλειψη και γι αυτό βλέπεις τέτοιες τιμές. 599 έκανε όταν πρωτοβγήκε. Ναι το ξέρω ότι πάει καιρός που έχει βγει και έκανε τόσο αλλά συνήθως τέτοια μαγαζιά δεν το πολυρίχνουν.. αυτό δεν ειναι?? http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20287649&s=0
spyrossss Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Είναι ένα στάδιο πριν από το "Εστάλει" ή "Ακυρώθηκε" και ένα στάδιο μετά από το "Εκρεμεί". Ας πάμε να χαλαρώσουμε και η μάχη θα συνεχιστεί αύριο! (trololololo) Υπομονή μέχρι αύριο,θα δουμε,ευχομαι να μην παει στο "Ακυρώθηκε"..
Pa0ki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αντιπρόταση και μ@λ@κίες Υποτίθεται θα έδινε 1 συσκευή ανά παραγγελία για να καλύψει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται Τί έγινε αυτό το σενάριο?
ougxar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 μου αρεσει που αρχισαν οι ζητησεις στις αγγελιες και μετα κατηγορουνται οι πωλητες 3
OliverQueen Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ναι το ξέρω ότι πάει καιρός που έχει βγει και έκανε τόσο αλλά συνήθως τέτοια μαγαζιά δεν το πολυρίχνουν.. αυτό δεν ειναι?? http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20287649&s=0 Εδώ δίνουν στα 599 αυτό! http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20273636
nightbird Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 βρε ηρεμήστε... ούτε δάνειο σπιτιού να περιμένατε να εγκριθει... 1
tiniakos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Και εγώ παρήγγειλα το htc 8s αλλά λίγο με απασχολεί αν έρθει και το ίδιο θα έκανα και με το πιο ακριβό που πήρατε πολλοί. Το τελευταίο καιρό τριγύρω μου συμβαίνουν πραγματικά δυσάρεστα πράγματα ασύγκριτα με το αν τελικά θα παραλάβω ή όχι το κινητό. Αν αύριο σηκωθείτε υγιείς κάντε το Σταυρό σας και αδράξτε τη μέρα που ξεκινά όλα τα άλλα είναι παραμύθια. 17
ChrisN.S. Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Και εγώ παρήγγειλα το htc 8s αλλά λίγο με απασχολεί αν έρθει και το ίδιο θα έκανα και με το πιο ακριβό που πήρατε πολλοί. Το τελευταίο καιρό τριγύρω μου συμβαίνουν πραγματικά δυσάρεστα πράγματα ασύγκριτα με το αν τελικά θα παραλάβω ή όχι το κινητό. Αν αύριο σηκωθείτε υγιείς κάντε το Σταυρό σας και αδράξτε τη μέρα που ξεκινά όλα τα άλλα είναι παραμύθια. Καλά τα λες, απλά είσαι σε λάθος forum. 1
Scottas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Και εγώ παρήγγειλα το htc 8s αλλά λίγο με απασχολεί αν έρθει και το ίδιο θα έκανα και με το πιο ακριβό που πήρατε πολλοί. Το τελευταίο καιρό τριγύρω μου συμβαίνουν πραγματικά δυσάρεστα πράγματα ασύγκριτα με το αν τελικά θα παραλάβω ή όχι το κινητό. Αν αύριο σηκωθείτε υγιείς κάντε το Σταυρό σας και αδράξτε τη μέρα που ξεκινά όλα τα άλλα είναι παραμύθια. μακραν το ποιο ουσιαστικο ποστ.......
runner69 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά είστε σίγουροι ότι έκανε 300 ευρώ στη vodafone πριν την έκπτωση? Μήπως είχατε τικαρισμένο αυτό που λέει με σύνδεση? γιατί το έχει αυτόματα στην αρχή. Η κοσμοτέ το είχε 600 ευρώ που κοίταγα χθες. Και το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο 350. Η αληθεια ειναι οτι το ειχε πιο φθηνα απο ολους και πριν την προσφορα με σημαντικη διαφορα οταν ο επομενος ηταν στα 360€. 1
alexiko Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Η ιστοσελίδα της Vodafone είναι προσωρινά μη διαθέσιμη λόγω αναβάθμισης... Πριν κανένα τέταρτο πάντως δούλευε κανονικά... [ATTACH]399307[/ATTACH]
xristoforos89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Με τοση επισκεψιμοτητα που εχει αυτες τις μερες, τα επαιξε η σελιδα.
silmarien Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Να τους πω για το Lumia 925 ή το Galaxy Note II?
giorginho Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εγω θα ελεγα η πιο δυνατη προσφορα (χωρις το μαλλον) ετων. Υπαρχει κανενας που να θυμαται καλυτερη τα τελευταια χρονια στο χωρο της τεχνολογιας; Θα ελεγα αναλογικα ισαξια με τον 1ΤΒ στα 24 ευρω (που μαλιστα ξεραμε και απο πολυ νωρις οτι θα παραλαβουν ολοι -- και ειδαμε να παιρνουν 6αδες και... 10αδες δισκων καποιοι!--), αλλα σιγουρα η 'κλιμακα' (αρκετα ακριβοτερο προϊον) της συγκεκριμενης την 'ανεβαζει' μαλλον στην κορυφη. Επισης δε μπορει να συγκριθει με την (καλυτερη) 'προσφορα' του multirama στα macbook (και μερικα ακομα προϊοντα) διοτι τοτε αυτοι που τσιμπησαν (και δεν ηταν υπαλληλοι) ηταν λιγοτεροι απο τα δαχτυλα ενος ανθρωπου ή και δυο χεριων (υπηρξε επισης αλλη μια τιμη του κωτσου με ενα σετ με 2 γυαλια 3D philips στα 46 ευρω οταν εκαναν 200+ αλλα εκεινη απευθυνοταν μαλλον σε ελαχιστο κοσμο). Βεβαια μια που θετω και καποιους περιορισμους για να κρινω, και η παρουσα προσφορα απο την ωρα που ανοιξε το θεμα εμεινε ενεργη για λιγοτερο απο μια ωρα (συνολικα, πρωι+απογευμα) οποτε για πολυ κοσμο δεν υπηρξε ποτε... ΥΓ. Με παραγγελια 16:59 αν υπαρξουν ακυρα πιστευω οτι θα ειμαι μεσα (εχει βεβαια ενα 'point' o Pa0ki, καθως εφοσον δε φτανουν θα επρεπε να τραβηξουν απο 1-2 τεμαχια απο οσους πηραν... 5 -δε νομιζω να χρειαζονται περισσοτερα-), αν παραλαβω θα ενημερωσω να ξερετε οτι λογικα θα παρετε ολοι... τωρα με τις τηλεφωνικες 'κρατησεις' δε ξερω τι θα γινει, αν δεν τις καταχωρησαν καν τα καταστηματα φοβαμαι οτι δε θα υπαρχει εξελιξη. Προσωπικα ειμαι (παντα) αισιοδοξος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις