Grey Warden Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Και Iphone να έδιναν πάλι μάπα το καρπούζι. Δυστυχώς στα 300 ευρώ στο κατάστημα της Voda δεν υπάρχει τίποτα ισάξιο. Ούτε καν να το πλησιάζει το Optimus G. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 ουτε ζωγραφιστο ευρω λεμε,σημερα επικοινωνησαν με ατομα που παρηγγειλαν μετα απο μενα περιμενω και εγω αυριο αλλιως μαυρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astymagos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 εγω με g2 ή με ενα sony z ultra ειμαι οκ .. απο wp με το 1020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
story3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 ελπίζω μεχρι αύριο το μεσημέρι να έχουμε μια εικόνα του τι θα γινει..όχι όπως σήμερα που ουτε καν μας πειραν τηλεφωνο ,ουτε καν μια ανακοινωση . και τους είχα πάρει το Σάββατο και τους άφησα τα στοιχεια μου πως θα με παιρναν σήμερα τηλέφωνο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Θέλω (πολύ) να πιστεύω πως σε όσους η κατάσταση της παραγγελίας έχει αλλάξει σε "Εστάλει" τότε το κινητό έχει ήδη δρομολογηθεί προς αυτούς ή τα καταστήματα στα οποία έχουν επιλέξει να το παραλάβουν. Η λογική λέει πως σε αυτούς που ακόμα "Εκκρεμεί" τα πράγματα δυσκολεύουν. Εξαιρούνται αυτοί που έχουν ήδη ενημερωθεί ό,τι θα παραλάβουν αλλά η κατάσταση της παραγγελίας παραμένει αμετάβλητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
story3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 και το παράξενο..οτι και σήμερα δεχόντουσαν παραγκελιες .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Semper_Paratus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πριν λίγο μίλησα με καλό μου φίλο που δουλεύει στα κεντρικά της βοντα. Όντως τα κομμάτια του lg ήταν περίπου 300, ένα ενδιαφέρον στατιστικό που μου είπε είναι ότι περιπου το 60 % των παραγγελιών ήταν για 4 με 5 κινητά. Επιβεβαιώνετε για άλλη μια φορά η ''φάρα'' του Έλληνα... Οι εταιρείες που κάνουν τις προσφορές φταίνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 δε γινεται να εσταλη σε ατομα που πηραν 10 λεπτα μετα απο μενα και σε μενα εκρεμμει καπου δε κολαει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Να δεις που στο τέλος θα δούμε να δίνουν 2000 συσκευές σε όσους (με τυχαία διαλογή) ενεργοποίησουν 10ευρη κάρτα Cu όπως έκαναν και με το Neo V που είχε εξαντληθεί ένα διάστημα. Καμία σχέση βέβαια οι δύο συσκευές, ακόμα και τιμολογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
C1oud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά είστε σίγουροι ότι έκανε 300 ευρώ στη vodafone πριν την έκπτωση? Μήπως είχατε τικαρισμένο αυτό που λέει με σύνδεση? γιατί το έχει αυτόματα στην αρχή. Η κοσμοτέ το είχε 600 ευρώ που κοίταγα χθες. Και το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο 350. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosmania Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά είστε σίγουροι ότι έκανε 300 ευρώ στη vodafone πριν την έκπτωση? Μήπως είχατε τικαρισμένο αυτό που λέει με σύνδεση? γιατί το έχει αυτόματα στην αρχή. Η κοσμοτέ το είχε 600 ευρώ που κοίταγα χθες. Και το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο 350. ναι και γω το ειδα και για την ακριβεια 299 ελεγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά είστε σίγουροι ότι έκανε 300 ευρώ στη vodafone πριν την έκπτωση? Μήπως είχατε τικαρισμένο αυτό που λέει με σύνδεση? γιατί το έχει αυτόματα στην αρχή. Η κοσμοτέ το είχε 600 ευρώ που κοίταγα χθες. Και το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο 350. To είχε σίγουρα 299 όπως έτσι το είχαν και τα skroutzoμαγαζα τα οποία όμως έχουν ξεστοκάρει και το κινητό βρίσκεται σε έλλειψη και γι αυτό βλέπεις τέτοιες τιμές. 599 έκανε όταν πρωτοβγήκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrossss Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εμένα στην πορεία της παραγγελίας μου γράφει ''Σε εξέλιξη'',το γράφει σε κανέναν αυτό,τι να σημαίνει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πολλή γκρίνια ρε παίδες! Κι ακόμη τουλάχιστον δεν έχει φάει κανείς μα κανείς άκυρο, κι απο οτι δειχνει θα παραλαβετε ολοι!! Αλλα εσείς γκρινιαζετε για την απειροελάχιστη πιθανότητα, κι ενώ μέχρι τώρα μόνο ράδιο αρβυλα παίζει. Φοβερό. Η πλάκα ειναι ότι οι ίδιοι άνθρωποι που το έχουν γυρίσει σε Βούρτση mode σήμερα, αύριο μόλις παραλάβουν θα ξεχάσουν το βρισιδι και τα μπινελικια και θα φουσκώνουν σα παγωνια. Εντάξει, όχι μόνο η προσφορά της χρονιάς, άλλα και το θρεντ της χρονιάς! Καλές παραλαβες σε όλους, και ρίξτε και κανένα λάικ στο αρχικό ποστ. Αν δεν ήταν το παλικάρι, όλοι τον ύπνο του δικαίου θα κοιμομασταν.... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εμένα στην πορεία της παραγγελίας μου γράφει ''Σε εξέλιξη'',το γράφει σε κανέναν αυτό,τι να σημαίνει αυτό? Είναι ένα στάδιο πριν από το "Εστάλει" ή "Ακυρώθηκε" και ένα στάδιο μετά από το "Εκρεμεί". Ας πάμε να χαλαρώσουμε και η μάχη θα συνεχιστεί αύριο! (trololololo) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις