Chrisl7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Επεσε και στο σάιτ της Vodafone η εξέλιξη παραγγελίας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OliverQueen Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αν είναι να χάσουμε και τον ύπνο μας μερικοί εδώ μέσα, να ήμαστε μες στην αγωνία και στα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας μας καλύτερα να μη βγει άλλη τέτοια προσφορά, τουλάχιστον όχι με τέτοιον τρόπο ανοργάνωτη και μες στην αβεβαιότητα! Έλεος ρε παιδιά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ολο το θεμα ειναι η ανοργανωσια γι αυτο γινεται ολος αυτος ο χαμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astymagos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 χωρις να θέλω να προδικάσω καταστάσεις έμαθα από φίλο μέσα στην voda πως οποιοι δεν παραλάβουν θα δεχτούν αντιπρόταση που θα ειναι ακόμα πιο δελαστική.. είδωμεν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 χωρις να θέλω να προδικάσω καταστάσεις έμαθα από φίλο μέσα στην voda πως οποιοι δεν παραλάβουν θα δεχτούν αντιπρόταση που θα ειναι ακόμα πιο δελαστική.. είδωμεν.. Τέτοια λέγε τώρα να φτάσει τις 100 σελ μέχρι το πρωί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scottas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 λιγοι διαξιφισμοι να υπαρξουν ξεπερασαμε την 200αρα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αν και δεν έκανα παραγγελία, αν έβλεπα εγκαίρως την προσφορά, προσωπικά θα έπαιρνα κι εγώ 4-5 LG για να κάνω δώρα στους φίλους και συγγενείς μου. Θα έδινες 500€ για δώρα? χωρις να θέλω να προδικάσω καταστάσεις έμαθα από φίλο μέσα στην voda πως οποιοι δεν παραλάβουν θα δεχτούν αντιπρόταση που θα ειναι ακόμα πιο δελαστική.. είδωμεν.. Αμφιβάλω πάρα πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 χωρις να θέλω να προδικάσω καταστάσεις έμαθα από φίλο μέσα στην voda πως οποιοι δεν παραλάβουν θα δεχτούν αντιπρόταση που θα ειναι ακόμα πιο δελαστική.. είδωμεν.. Πάω να τους πάρω τηλέφωνο τώρα να μην δεχτούν την παραγγελία μου. Χαχαχαχα! Κωδικό παραγγελίας έχουμε πάρει όλοι πάντως. Απλά κάποιοι δεν τον συγκρατήσαμε στην τελική σελίδα ολοκλήρωσης με επιτυχία έχοντας επιλέξει παραλαβή από το κατάστημα και στο e-mail ήρθε μόνο ο κωδικός συναλλαγής. Άντε να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astymagos13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Τέτοια λέγε τώρα να φτάσει τις 100 σελ μέχρι το πρωί Λες από εκει που παρακαλάνε να παραλάβουν να φτάσουμε να παρακαλάνε να ειναι εκτός.. Χαχαχα.. Αφου τέλειωσαν τα g1 να δωσουν g2?? Xaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 εγω βολευομαι με νοτε 2 με 180 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athinaikos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Παιδια στο φιλου μου οπως σας ειπα πριν που εστειλε μνμ οταν τους ρωτησε και τι θα γινει δηλαδη απλα ετσι θα ακυρωθει η παραγγελια χωρις λογο απαντησαν Vodafone Greece Θα κληθούν απο αυριο οι υπόλοιποι και θα προταθεί στη ίδια τιμή άλλη συσκευη smartphone , παραπλήσιες αρχικής αξίας . οποτε για g2 ξεχαστε το πηγαιντε και δειτε στο site τι κοστιζει γυρω στα 300 eyro που ηταν η αρχικη τιμη και θα καταλαβετε κανενα express θα μπει στην θεση του η κανενα Lumia αυτα υπαρχουν σε αυτη την τιμη δεν νομιζω να εχει κατι αλλο(νομιζω δλδ). μαπα το καρπουζι δηλαδη. Εκτος και αν κανενας αλλος εχει κανεναν που να ξερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 δε θα δουν ουτε το χρωμα απο το ευρω μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πολυ ομιλιτικη εγινε η Voda στον φιλο σου τετοια ωρα .... Δε μπορουσε να το πει πιο πριν ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astymagos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 αν δωσουν παρόμοιας αξίας δεν ειναι κακη κινηση αλλα και παρομοιων δυνατοτήτων . δεν γινετε να θες android κινητο και να σου δίνουν wp. βεβαια αν δίναν κανενα iphone5 θα βλέπαμε κωλοτούμπες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tikei Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 η και xperia sp ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις