Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για κάποιους αυτό το κινητό ήταν όνειρο και ήταν μια καλή ευκαιρία να το αποκτήσουν. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν πολλά πράγματα για να χαίρεσαι σήμερα. Τα παιδιά αυτά λυπάμαι. Αν πρόκειται για λάθος στο σύστημα οκ, αλλά αν είναι παιχνίδια της vodafone είναι @@@@@@@. Τώρα για τους άλλους που πηραν 2, 3 δεν θα τους λυπηθω.

Αν ισχύει όντως αυτό που λες, τα λυπάμαι και εγώ αυτά τα παιδιά. Το ότι ένα κινητό είναι το όνειρό τους είναι θλιβερό... Θλιβερή βέβαια είναι η όλη κατάσταση με τον κόσμο να έχει νοοτροπία ιθαγενή που του χαρίζουν χάντρες και καθρεφτάκια και πέφτουν όλοι με τα μούτρα. Ξενερώνω γμτ...

• Like 6
Δημοσ.

Αν ισχύει όντως αυτό που λες, τα λυπάμαι και εγώ αυτά τα παιδιά. Το ότι ένα κινητό είναι το όνειρό τους είναι θλιβερό... Θλιβερή βέβαια είναι η όλη κατάσταση με τον κόσμο να έχει νοοτροπία ιθαγενή που του χαρίζουν χάντρες και καθρεφτάκια και πέφτουν όλοι με τα μούτρα. Ξενερώνω γμτ...

Εντάξει, καταναλωτισμός είναι αυτός, δεν είναι κάτι καινούριο. Σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε, για τέτοια αντικείμενα θα κάνουν οι περισσότεροι...όνειρα.

Άλλωστε, υπάρχουν σίγουρα και πολλοί που παρήγγειλαν με σκοπό να βγάλουν γρήγορο κι εύκολο κέρδος. Δεν μιλάμε για κινητό των 150 ευρώ που το δίνουν με ένα εικοσάρικο έκπτωση, αλλά για κινητό των 300 (και βάλε) ευρώ με λιγότερη από τη μισή τιμή. Ένα καλό χαρτζιλίκι δηλαδή.

Δημοσ.

50 σελιδούλες αισίως.Και είναι μόνο η αρχή.Αν είχαμε την ίδια πρεμούρα ή το ίδιο πάθος και για άλλα θέματα,τι καλά που θα ήταν...

• Like 1
Δημοσ.

50 σελιδούλες αισίως.Και είναι μόνο η αρχή.Αν είχαμε την ίδια πρεμούρα ή το ίδιο πάθος και για άλλα θέματα,τι καλά που θα ήταν...

Ναι, αλλά εδώ μιλάμε για την πιο δυνατή, μάλλον, προσφορά της χρονιάς, σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας. Δικαιολογείται απόλυτα. Στην ενότητα των προσφορών δεν βρισκόμαστε;

• Like 1
Δημοσ.

πιο πολυ πιστευω γινεται ντορος γιατι ειναι καπως να μενεις στην απο εξω χωρις λογο,το να παραγγειλεις και να μη σου παραδωσουν ειναι ασχημο

αν ειχε πχ 100 κομματια,τελειωναν και εκλεινε το συστημα δε θα υπηρχε τοσο μεγαλος ντορος

επισης ειναι οτι δεν υπαρχει σωστη ενημερωση απο την εταιρια

Τι λες τωρα φιλε μου, εδω καποιοι εκραζαν παραπανω οτι ειναι δυσφημιση που δεν ετρεξε αυτο το προιον με αυτη την τιμη για 2-3 μερες παρα το εκανε για λιγο!!! Οτι και να γινοταν καποιοι θα εκραζαν. Χαρακτηριστικο μας.

Ναι, αλλά εδώ μιλάμε για την πιο δυνατή, μάλλον, προσφορά της χρονιάς, σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας. Δικαιολογείται απόλυτα. Στην ενότητα των προσφορών δεν βρισκόμαστε;

Εγω θα ελεγα η πιο δυνατη προσφορα (χωρις το μαλλον) ετων. Υπαρχει κανενας που να θυμαται καλυτερη τα τελευταια χρονια στο χωρο της τεχνολογιας;

EdIt:

Το να ειναι ονειρο τους, οντως ειναι θλιβερο αλλα το οτι πεφτουν ολοι με τα μουτρα ειναι λογικο. Ας ειχαν ολοι ενα γεματο πορτοφολι να συζητησουμε σε αλλη βαση.

• Like 1
Δημοσ.

ένα ενδιαφέρον στατιστικό που μου είπε είναι ότι περιπου το 60 % των παραγγελιών ήταν για 4 με 5 κινητά. Επιβεβαιώνετε για άλλη μια φορά η ''φάρα'' του Έλληνα...

Γνωστό και στις εταιρίες, που μπορούν να το περιορίσουν με όριο ένα τεμάχιο ανά πελάτη.

• Like 3
Δημοσ.

Νομικάριε,σαφώς και δε δικαιολογείται απόλυτα,κατά τη γνώμη μου φυσικά.Με ξενίζει όλο αυτό το πάθος,όλη αυτή η ένταση συναισθημάτων(χαρά και προσμονή για όσους το περιμένουν,πίκρα,απογοήτευση ή και οργή για όσους δεν το παραλάβουν),όλος αυτός ο χαμένος χρόνος εδώ ή σε τηλεφωνήματα,όλο αυτό το παζάρι για τη μεταπώλησή του ή μη κτλ,όλη αυτή η υπερβολή...απλά για μια συσκευή,έστω αυτή που κάποιοι αποκαλείτε ''προσφορά της δεκαετίας'' ή ό,τι άλλο.

Δεν παύει να είναι ένα τηλέφωνο που είχε 300-350  ευρώ και το κατέβασαν στα 130.Δε λέω εγώ ότι αυτά τα 170 μου τρέχουν από τα πατζάκια,προς Θεού.Απλά δεν εστιάζω εκεί,δε με αφορά αυτό το κομμάτι στην παρούσα(οff topic,δυστυχώς)τοποθέτηση.Με παραξενεύει όμως να ακούω για ''όνειρα'' ανθρώπων ή για όλα τα αντίστοιχα που έχουν ακουστεί εδώ ή για τις σκηνές απείρου κάλλους που μου μετέφεραν από το πρωί οι υπάλληλοι στο 13830 ή στα τρία καταστήματα που γύρισα μπας και βγάλω κι εγώ καμιά άκρη και πιάσαμε την κουβέντα...όπως βλέπεις,μέχρι ενός σημείου δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από την ιστορία.Και το εντυπωσιακό που ειπώθηκε και πιο πριν είναι πως όντως κάποιοι ούτε το χρειάζονται,ούτε ξέρουν καν πώς είναι εξωτερικά ή ποιες λειτουργίες μπορεί να (μην) έχει.Τέλος πάντων,μακραίνει η κουβέντα..

Όσο γι'αυτά που γράφεις στο post σου,εννοείται πως βρισκόμαστε στην ενότητα των προσφορών...τίποτα μεμπτό ως προς αυτό!Άλλωστε με το προηγούμενο σχόλιο,δεν είχα διάθεση να κατηγορήσω κάποιον...πιο πολύ σκεφτόμουν  φωναχτά και φυσικά συμπεριλάμβανα και τον εαυτό μου σε ό,τι ειπώθηκε :)

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπον αν και σας ενημερωσα τι μου ειπαν εμενα προσωπικα στο τηλδφωνο ενας φιλος που εστειλε μνμ στο fb του απαντησας το εξης και αν μου πειτε πως να κανω upload photo θα σας δωσω και  print screen για στοιχειο

Vodafone Greece

Καλησπερα , αρχικά να πούμε ότι λόγω της τεράστιας ζήτησης , υπάρχουν και χρήστες με κωδικο παραγγελίας που τελικά δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα να τους δωθει η συσκευη . Αν έχεις κάνει παραγγελία στείλε μας τον κωδικο και θα επικοινωνήσουμε απο αυριο για λεπτομέρειες .

Τωρα το αν οι χρηστες που δεν θα το παρουν ειναι το  99%  η ειναι ελαχιστοι δεν το ξερω

Τυ for info:D runner

Δημοσ.

το θεμα ειναι ποιοι θα μεινουν στην απο εξω

αλλος παρηγγειλε πχ 15 λεπτα μετα απο μενα και του ειπαν οτι θα παραλαβει(και καλα θα κανει)

εγω που παρηγγειλα σχετικα νωρις δεν μου ηρθε ειδοποιηση ακομα

Δημοσ.

Όντως τα κομμάτια του lg ήταν περίπου 300, ένα ενδιαφέρον στατιστικό που μου είπε είναι ότι περιπου το 60 % των παραγγελιών ήταν για 4 με 5 κινητά. Επιβεβαιώνετε για άλλη μια φορά η ''φάρα'' του Έλληνα...  

Αν και δεν έκανα παραγγελία, αν έβλεπα εγκαίρως την προσφορά, προσωπικά θα έπαιρνα κι εγώ 4-5 LG για να κάνω δώρα στους φίλους και συγγενείς μου. 

Δημοσ.

πλιατσικο οποιος προλαβε τον κυριο ειδε. Δεν θελω να πιστευω οτι το εκαναν για διαφημιση και ειχαν μονο 50 κομματια και δεν τους νοιαζει τι θα γινουν οι αλλοι. θα ειναι τραγικο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...