ougxar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Η διαδικασία αγοράς δεν μπορεί να ολοκληρωθεί προσωρινά. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα τελικα περασε η παραγγελια με την τριτη φορα απο δω και περα βλεπουμε
mertaghon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ξανά διαθέσιμα τώρα... σε υπερευχαριστω λευτερη,ειτε τελικα γινει ειτε οχι η παραδοση του g..
zorans Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Πλακα μας κανουν έτσι; Πηρα και εγώ αλλα προβλεπω να τρώμε τρελό άκυρο. Μας βλέπω να μένουμε με τον κωδικό της παραγγελίας στο χέρι...
mertaghon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 σε υπερευχαριστω λευτερη,ειτε τελικα γινει ειτε οχι η παραδοση του g.. κ μενα με την τριτη φορα φιλε ougxar,εδωσε και κωδικο παραγγελιας ενω το πρωι με το 8s ειμai καta 99τα εκατο σιγουρος οτι δεν εδωσε τπτ,μονο ειπε θα ειδοποιηθητε..ανoργανωτοι..
Questioner Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Τσίμπησα ένα. Η παραγγελία σου με κωδικό ******** θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο κατάστημα της επιλογής σου. Πολύ σίγουρους τους κόβω. Μακάρι!
bill987 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Και εγώ σε υπερευχαριστώ αλλά μάλλον θα πάρουμε τα @@@@@ μας...... Αν και ολοκληρώθηκε η αγορά δεν ήρθε ούτε μαιλ ούτε τίποτα .......
ougxar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 καλα και εγω χλωμο το κοβω αλλα δεν εχουμε να χασουμε τιποτα μου ηρθε μειλ Αγαπητέ / ή πελάτη, Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σου στο Vodafone eShop. Ο κωδικός της παραγγελίας σου είναι χχχχχχ. Παρακαλώ κράτησε τον παραπάνω κωδικό παραγγελίας για να διευκολύνεις πιθανή επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρίας μας αναφορικά με την παραγγελία σου.
zorans Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 καλα και εγω χλωμο το κοβω αλλα δεν εχουμε να χασουμε τιποτα μου ηρθε μειλ Αγαπητέ / ή πελάτη, Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σου στο Vodafone eShop. Ο κωδικός της παραγγελίας σου είναι χχχχχχ. Παρακαλώ κράτησε τον παραπάνω κωδικό παραγγελίας για να διευκολύνεις πιθανή επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρίας μας αναφορικά με την παραγγελία σου. Παντως αν και η πολυεθνική Voda ξεπέφτει σε τετοια φτηνιαρικα διαφημιστικα κόλπα τότε τι να πώ...
ougxar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 καλα παιζει σιγουρα να ειναι καμια 1000αρα οι παραγγελιες και λιγα λεω,ισως θελει να εξαπλωθει και η lg δινοντας σε τετοια τιμη το τηλεφωνο τι να πω
zorans Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Παράγγειλα 5 και εδω καπου ξεφτιλιζεται το θεμα..... 13
frankp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Περίεργα πράγματα και στα 250 να το έδιναν πάλι θα ξεπουλούσε, γιατί αυτή η τιμή χώμα; 1
Questioner Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Παράγγειλα 5 http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY 2
runner69 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ξαναεγινε διαθεσιμο μετα τις 4μμ Σαββατιατικα που θα εχουν κλεισει τα καταστηματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις