Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διαδικασία αγοράς δεν μπορεί να ολοκληρωθεί προσωρινά. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα

τελικα περασε η παραγγελια με την τριτη φορα απο δω και περα βλεπουμε

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πλακα μας κανουν έτσι;

Πηρα και εγώ αλλα προβλεπω να τρώμε τρελό άκυρο. Μας βλέπω να μένουμε με τον κωδικό της παραγγελίας στο χέρι...

Δημοσ.

σε υπερευχαριστω λευτερη,ειτε τελικα γινει ειτε οχι

η παραδοση του g..

κ μενα με την τριτη φορα φιλε

ougxar,εδωσε και κωδικο παραγγελιας ενω το

πρωι με το 8s ειμai καta 99τα εκατο σιγουρος οτι δεν εδωσε τπτ,μονο

ειπε θα ειδοποιηθητε..ανoργανωτοι..

Δημοσ.

Τσίμπησα ένα.

Η παραγγελία σου με κωδικό ******** θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο κατάστημα της επιλογής σου.

Πολύ σίγουρους τους κόβω. Μακάρι! :P

Δημοσ.

Και εγώ σε υπερευχαριστώ αλλά μάλλον θα πάρουμε τα @@@@@ μας......

Αν και ολοκληρώθηκε η αγορά δεν ήρθε ούτε μαιλ ούτε τίποτα .......

Δημοσ.

καλα και εγω χλωμο το κοβω αλλα δεν εχουμε να χασουμε τιποτα

μου ηρθε μειλ Αγαπητέ / ή πελάτη,

Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σου στο Vodafone eShop. Ο κωδικός της παραγγελίας σου είναι χχχχχχ. 
Παρακαλώ κράτησε τον παραπάνω κωδικό παραγγελίας για να διευκολύνεις πιθανή επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρίας μας αναφορικά με την παραγγελία σου. 

Δημοσ.

καλα και εγω χλωμο το κοβω αλλα δεν εχουμε να χασουμε τιποτα

μου ηρθε μειλ Αγαπητέ / ή πελάτη,

Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σου στο Vodafone eShop. Ο κωδικός της παραγγελίας σου είναι χχχχχχ. 

Παρακαλώ κράτησε τον παραπάνω κωδικό παραγγελίας για να διευκολύνεις πιθανή επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρίας μας αναφορικά με την παραγγελία σου. 

Παντως αν και η πολυεθνική Voda ξεπέφτει σε τετοια φτηνιαρικα διαφημιστικα κόλπα τότε τι να πώ...

Δημοσ.

καλα παιζει σιγουρα να ειναι καμια 1000αρα οι παραγγελιες και λιγα λεω,ισως θελει να εξαπλωθει και η lg δινοντας σε τετοια τιμη το τηλεφωνο τι να πω

Δημοσ.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ξαναεγινε διαθεσιμο μετα τις 4μμ Σαββατιατικα που θα εχουν κλεισει τα καταστηματα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...