ougxar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Η διαδικασία αγοράς δεν μπορεί να ολοκληρωθεί προσωρινά. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα τελικα περασε η παραγγελια με την τριτη φορα απο δω και περα βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ξανά διαθέσιμα τώρα... σε υπερευχαριστω λευτερη,ειτε τελικα γινει ειτε οχι η παραδοση του g.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zorans Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Πλακα μας κανουν έτσι; Πηρα και εγώ αλλα προβλεπω να τρώμε τρελό άκυρο. Μας βλέπω να μένουμε με τον κωδικό της παραγγελίας στο χέρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 σε υπερευχαριστω λευτερη,ειτε τελικα γινει ειτε οχι η παραδοση του g.. κ μενα με την τριτη φορα φιλε ougxar,εδωσε και κωδικο παραγγελιας ενω το πρωι με το 8s ειμai καta 99τα εκατο σιγουρος οτι δεν εδωσε τπτ,μονο ειπε θα ειδοποιηθητε..ανoργανωτοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Τσίμπησα ένα. Η παραγγελία σου με κωδικό ******** θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο κατάστημα της επιλογής σου. Πολύ σίγουρους τους κόβω. Μακάρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Και εγώ σε υπερευχαριστώ αλλά μάλλον θα πάρουμε τα @@@@@ μας...... Αν και ολοκληρώθηκε η αγορά δεν ήρθε ούτε μαιλ ούτε τίποτα ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 καλα και εγω χλωμο το κοβω αλλα δεν εχουμε να χασουμε τιποτα μου ηρθε μειλ Αγαπητέ / ή πελάτη, Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σου στο Vodafone eShop. Ο κωδικός της παραγγελίας σου είναι χχχχχχ. Παρακαλώ κράτησε τον παραπάνω κωδικό παραγγελίας για να διευκολύνεις πιθανή επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρίας μας αναφορικά με την παραγγελία σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zorans Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 καλα και εγω χλωμο το κοβω αλλα δεν εχουμε να χασουμε τιποτα μου ηρθε μειλ Αγαπητέ / ή πελάτη, Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σου στο Vodafone eShop. Ο κωδικός της παραγγελίας σου είναι χχχχχχ. Παρακαλώ κράτησε τον παραπάνω κωδικό παραγγελίας για να διευκολύνεις πιθανή επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρίας μας αναφορικά με την παραγγελία σου. Παντως αν και η πολυεθνική Voda ξεπέφτει σε τετοια φτηνιαρικα διαφημιστικα κόλπα τότε τι να πώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Παράγγειλα 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Έβαλα και εγω... Για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 καλα παιζει σιγουρα να ειναι καμια 1000αρα οι παραγγελιες και λιγα λεω,ισως θελει να εξαπλωθει και η lg δινοντας σε τετοια τιμη το τηλεφωνο τι να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zorans Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Παράγγειλα 5 και εδω καπου ξεφτιλιζεται το θεμα..... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frankp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Περίεργα πράγματα και στα 250 να το έδιναν πάλι θα ξεπουλούσε, γιατί αυτή η τιμή χώμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Παράγγειλα 5 http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ξαναεγινε διαθεσιμο μετα τις 4μμ Σαββατιατικα που θα εχουν κλεισει τα καταστηματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις