Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οσοι μένουν  θεσσαλονικη και εχουν παραγγειλει το απογευμα του σαββατου το LG με courier εχουν καποια εξελιξη ή παραμενουν στο "εκρεμμει" οπως εγω?

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μολις τωρα με πηραν τηλεφωνο . Να σας πω το ιστορικο. Παρηγγειλα 2 κινητα το Σαββατο και με αυτα που διαβαζα ειχα απογοητευτει οτι δεν θα το παρουμε. Τεσπα πηρα τηλεφωνο στο 13830 και ρωτησα με βαση τον κωδικο παραγγελιας τι γινετε. Μου ειπε οτι δεν μπορει να απαντησει και δεν ξερει επειδη δεν ειναι αρμοδιος. Μου ζητησε να του αφησω στοιχεια και τον κωδικο και οτι θα με επερνε πισω καποιος αρμοδιος να με ενημερωσει. Με πηρε μετα απο 2 ωρεσ(πριν κανενα μισαωρο ) και μου ειπε οτι αυριο μπορω να περασω να παρω κανονικα ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΣΥΣΚΕΥΕΣ απο το καταστημα που δηλωσα. Επισης ρωτησα γενικα τι θα γινει με αλλες παραγγελιες επειδη εχουν παραγγειλει και φιλοι μου και μου ανεφεραν ξεκαθαρα οτι ολες οι παραγγελιες θα υλοποιηθουν κανονικα αρκει να πηραν κωδικο παραγγελιας . ΑΝΤΕ ΜΕΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΔΙΚΑ ΚΡΑΖΑΜΕ

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει μετά από αυτό δε νομίζω κάποιος με κωδικό παραγγελίας να μείνει στην απ' έξω

:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος έφτασε μέχρι αυτό το στάδιο τελοσπάντων:

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση φωτο με προσωπικα δεδομενα
Δημοσ.

Μολις τωρα με πηραν τηλεφωνο . Να σας πω το ιστορικο. Παρηγγειλα 2 κινητα το Σαββατο και με αυτα που διαβαζα ειχα απογοητευτει οτι δεν θα το παρουμε. Τεσπα πηρα τηλεφωνο στο 13830 και ρωτησα με βαση τον κωδικο παραγγελιας τι γινετε. Μου ειπε οτι δεν μπορει να απαντησει και δεν ξερει επειδη δεν ειναι αρμοδιος. Μου ζητησε να του αφησω στοιχεια και τον κωδικο και οτι θα με επερνε πισω καποιος αρμοδιος να με ενημερωσει. Με πηρε μετα απο 2 ωρεσ(πριν κανενα μισαωρο ) και μου ειπε οτι αυριο μπορω να περασω να παρω κανονικα ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΣΥΣΚΕΥΕΣ απο το καταστημα που δηλωσα. Επισης ρωτησα γενικα τι θα γινει με αλλες παραγγελιες επειδη εχουν παραγγειλει και φιλοι μου και μου ανεφεραν ξεκαθαρα οτι ολες οι παραγγελιες θα υλοποιηθουν κανονικα αρκει να πηραν κωδικο παραγγελιας . ΑΝΤΕ ΜΕΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΔΙΚΑ ΚΡΑΖΑΜΕ

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Αν βάλεις τον κωδικό παραγγελίας σου εδώ τι ακριβώς σου βγάζει για την κατάσταση της παραγγελίας;

Δημοσ.

παιδια πως κανουme ετσι για ενα κινητο?δηλεδη με ενα xperia l (185 απο σκρουτζ) δεν κανουμε την δουλεια μας ?

Εντελώς άκυρη η σύγκριση. Συγκρίνεις διπύρηνο με τετραπύρηνο, που έχει και πολύ καλύτερη οθόνη και κόστιζε και 50 ευρώ λιγότερο;

Εκτός και αν το λες ειρωνικά, οπότε πάσο!

Αυτή η προσφορά είναι ίσως η καλύτερη των τελευταίων χρόνων για κινητό. Αμφιβάλλω αν θα υπάρξει προσφορά από άλλη εταιρεία ή κατάστημα με τόσο μεγάλη έκπτωση για μια τόσο δυνατή συσκευή, για τον επόμενο χρόνο. Μπράβο σε όσους πρόλαβαν. Ας εκτιμήσουν τουλάχιστον την προσφορά του φόρουμ και ας μην ζητάνε εξωφρενικές τιμές στις αγγελίες εδώ μέσα...

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω εχω ιδια πληροφορηση απο τηλεφωνημα που εκανα στην vf  με τον παραπανω φιλο για την παραγγελια μου lg optimus g θα πανε κανονικά  περιπου 300 κομμάτια ακομα και παραγγελιες σημερινες θα παραδοθουν το πολυ μεχρι την πεμπτη .βέβαια βλεπω οτι αρχίζουμε να το ξεφτίλιζουμε παραγγελίες για ολο το σοι κλπ

Επεξ/σία από gepant
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν επιτρεπονται αγγελιες μεσα στο τοπικ, οποιος θελει να βαλει αγγελια υπαρχει η καταλληλη ενοτητα!

Δημοσ.

Εντελώς άκυρη η σύγκριση. Συγκρίνεις διπύρηνο με τετραπύρηνο, που έχει και πολύ καλύτερη οθόνη και κόστιζε και 50 ευρώ λιγότερο;

Εκτός και αν το λες ειρωνικά, οπότε πάσο!

Αυτή η προσφορά είναι ίσως η καλύτερη των τελευταίων χρόνων για κινητό. Αμφιβάλλω αν θα υπάρξει προσφορά από άλλη εταιρεία ή κατάστημα με τόσο μεγάλη έκπτωση για μια τόσο δυνατή συσκευή, για τον επόμενο χρόνο. Μπράβο σε όσους πρόλαβαν. Ας εκτιμήσουν τουλάχιστον την προσφορά του φόρουμ και ας μην ζητάνε εξωφρενικές τιμές στις αγγελίες εδώ μέσα...

φιλε μου και το διπυρηνο δεν κολλαει πουθενα ...με ενα root εχουμε οση μνημη θελουμε ...οσο για την καμερα δεν παιζουν ρολο παντα τα megapixel...δεν λεω και εγω το lg προτιμω και πολυ περισσοτερο προτιμω να δωσω 50 ευρω λιγοτερα...απλα ειπα την εναλλακτικη μου λυση

Δημοσ.

Πριν λίγο μίλησα με καλό μου φίλο που δουλεύει στα κεντρικά της βοντα.

Όντως τα κομμάτια του lg ήταν περίπου 300, ένα ενδιαφέρον στατιστικό που μου είπε είναι ότι περιπου το 60 % των παραγγελιών ήταν για 4 με 5 κινητά. Επιβεβαιώνετε για άλλη μια φορά η ''φάρα'' του Έλληνα...  

• Like 10
Δημοσ.

Λοιπόν όποιος πήρε κωδικό παραγγελίας θα παραλάβει 100%, στείλτε τους μήνυμα στο f/b αν θέλετε να το ακούσετε από τους ίδιους

Καλά που έχει φουμπού η γκόμενα

vdf.png

Άντε καλομίλητα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...