runner69 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έκανα τηλεφωνική παραγγελία και δεν έχω καμία ειδοποίηση. Δύσκολο το βλέπω για εμάς, αν και έχουμε δίκιο εφόσον παραγγείλαμε νωρίτερα και εφόσον μας είπε η υπάλληλος ότι μπορούμε να παραγγείλουμε κανονικά (εμένα έτσι μου είπε). Αν δεν με ειδοποιήσουν θα τους κράξω αλλά δε νομίζω να έχει ιδιαίτερο νόημα. Εσυ εκανες την τηλεφωνικη παραγγελια αλλα το ποτε βρηκε χρονο και τροπο η υπαλληλος να την περασει αυτο ειναι αλλο θεμα. Ετσι δεν σημαινει απαραιτητα οτι εγινε πριν απο τις ηλεκτρονικες. Για αυτο το λογο θα μπορουσες να κανεις και ηλεκτρονικη παραγγελια οπως εκαναν καποιοι για να εισαι σιγουρος και να ακυρωσεις τη μια ετσι και προχωραγαν και οι δυο. Οπως και να εχει ομως μπορει να παιζει και ρολο η τοποθεσια για το ποτε θα φανει οτι προχωραει η διαδικασια. Μπορει να εχουν κρατησει ενα τηλ για παραδειγμα για αυτη την παραγγελια αλλα να το στειλουν μαζι με αλλο οταν προκειται για παραλαβη απο το καταστημα και ετσι να περιμενουν να μαζεψουν. Μια υποθεση κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Απότι φαινεται οσοι πηραμε τηλεφωνικα μας εγραψαν και σε χαρτακι και στα τετοια τους.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharias99 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν ήμουν και εγώ από τους απογευματινούς του Σαββάτου!!! Δεν πόσταρα ως τώρα, αλλά μιας και βλέπω ότι το spam πάει σύννεφο, είπα να ενισχύσω και εγώ το νήμα Λοιπόν παράγγειλα 10 x LG optimus G και πήρα order number αλλά όχι mail επιβεβαίωσης... Λέτε να παραλάβω??? Α και κάτι ακόμα!!! Ζήτησα να μου κάνουν έκπτωση επειδή παράγγειλα 10 κομμάτια (τους είπα ότι δεν έχω πρόβλημα να μην πάρω απόδειξη), αλλά δε μου έχουν απαντήσει ακόμα. Ελπίζω μια σοβαρή εταιρία σαν τη Vodafone να μου τα στείλει και στη χειρότερη, αν δε μου κάνει την έκπτωση να μου κάνει δώρο ένα ενδέκατο κινητό... Τι λέτε να στραφώ στο ΙΝΚΑ αν δεν παραλάβω όπως πρέπει??? Όποιος βρίσκεται σε αντίστοιχη θέση να μου πει σε τι φάση βρίσκετε!!! Ευχαριστώ!!! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
C1oud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Για το Optimus G φάγαμε ήττα από το κατάστημα του Περιστερίου με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχει απόθεμα πουθενά. Η παραγγελία είχε γίνει τηλεφωνικά το Σάββατο. Περιμένω τώρα για το HTC 8S με την παραγγελία αυτή την φορά να έχει γίνει από το e-shop της Vodafone. Δεν το συζητάμε ότι σε όσους στείλουν το Optimus G έχετε κάνει την μαγκιά της χρονιάς λέμε! Τι ώρα είχες πάρει Σάββατο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μεσημέρι , κατά τις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ξαναλέω πως αυτοί που έχουν κάνει τηλεφωνικές παραγγελίες πιστεύω πως έχουν ελάχιστες πιθανότητες να παραλάβουν. Το εξήγησα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/505357-καλές-εκτπώσεις-στη-vodafone-σε-διάφορα-κινητά/?p=52750841 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Semper_Paratus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Η πλάκα είναι ότι στο facebook έχουν παραδώσει πνεύμα. Σιγή ασυρμάτου εδώ και ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Η πλάκα είναι ότι στο facebook έχουν παραδώσει πνεύμα. Σιγή ασυρμάτου εδώ και ώρες. Στο facebook η τρελα που επικρατει ειναι ακομα μεγαλυτερη. Λιγο ακομα και θα το φανε το κραξιμο (και) εκει μεσα. Το 90% που κανουν σαν τρελοι για ενα κινητο παω στοιχημα πως ειναι ανεργοι/φοιτητες κλπ. Αλλα πως θα βγεις στο W, στο DC και στα λοιπα clubs χωρις κινητο-παντοφλα για να το επιδειξεις στην γκομενα; Αι σιχτηρ πια. Τα ειπα! Παω να παρω ποπ κορν τωρα και συνεχιζω την αναγνωση του νηματος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Απότι φαινεται οσοι πηραμε τηλεφωνικα μας εγραψαν και σε χαρτακι και στα τετοια τους.... Αυτό που λες έχει πολλές πιθανότητες να είναι ακριβές. Γράψανε τα στοιχεία σε χαρτάκι για να κάνουν την παραγγελία όταν μπορέσουν μέσα στην ημέρα ή την επόμενη οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Semper_Paratus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Στο facebook η τρελα που επικρατει ειναι ακομα μεγαλυτερη. Λιγο ακομα και θα το φανε το κραξιμο (και) εκει μεσα. Θα το φάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Θα το φάνε; Θα με απολαυσεις εκει μεσα αργοτερα, με αλλο ονομα ομως Θα το φανε..χμμ. ακουστηκε καπως. Αν ειναι γενους θηλυκου, ευχαριστως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickos87 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 παιδια πως κανουme ετσι για ενα κινητο?δηλεδη με ενα xperia l (185 απο σκρουτζ) δεν κανουμε την δουλεια μας ?δεν λεω και εγω εδωσα ενα 50αρι προκαταβολη μηπως το παρω (που δεν νομιζω) αλλα δεν θα σκασω κιολας... Λοιπόν ήμουν και εγώ από τους απογευματινούς του Σαββάτου!!! Δεν πόσταρα ως τώρα, αλλά μιας και βλέπω ότι το spam πάει σύννεφο, είπα να ενισχύσω και εγώ το νήμα Λοιπόν παράγγειλα 10 x LG optimus G και πήρα order number αλλά όχι mail επιβεβαίωσης... Λέτε να παραλάβω??? Α και κάτι ακόμα!!! Ζήτησα να μου κάνουν έκπτωση επειδή παράγγειλα 10 κομμάτια (τους είπα ότι δεν έχω πρόβλημα να μην πάρω απόδειξη), αλλά δε μου έχουν απαντήσει ακόμα. Ελπίζω μια σοβαρή εταιρία σαν τη Vodafone να μου τα στείλει και στη χειρότερη, αν δε μου κάνει την έκπτωση να μου κάνει δώρο ένα ενδέκατο κινητό... Τι λέτε να στραφώ στο ΙΝΚΑ αν δεν παραλάβω όπως πρέπει??? Όποιος βρίσκεται σε αντίστοιχη θέση να μου πει σε τι φάση βρίσκετε!!! Ευχαριστώ!!! δεν παιζεσαι φιλε κλαιω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 πιο πολυ πιστευω γινεται ντορος γιατι ειναι καπως να μενεις στην απο εξω χωρις λογο,το να παραγγειλεις και να μη σου παραδωσουν ειναι ασχημο αν ειχε πχ 100 κομματια,τελειωναν και εκλεινε το συστημα δε θα υπηρχε τοσο μεγαλος ντορος επισης ειναι οτι δεν υπαρχει σωστη ενημερωση απο την εταιρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 και να προσθεσω δεν εχει τηρηθει σειρα προτεραιτητας !!! Οποτε πρεπει να παραλαβουμε ολοι μας ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Για κάποιους αυτό το κινητό ήταν όνειρο και ήταν μια καλή ευκαιρία να το αποκτήσουν. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν πολλά πράγματα για να χαίρεσαι σήμερα. Τα παιδιά αυτά λυπάμαι. Αν πρόκειται για λάθος στο σύστημα οκ, αλλά αν είναι παιχνίδια της vodafone είναι @@@@@@@. Τώρα για τους άλλους που πηραν 2, 3 δεν θα τους λυπηθω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις