tigersgate6 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Συσκευή: LGOG, μέρα: Σάββατο, ώρα: 16:42, παραγγελία: από vodafone.gr, παραλαβή: στο σπίτι με αντικαταβολή. Έλαβα mail με κωδικό παραγγελίας. Κατάσταση τώρα: Σε εξέλιξη. Καμιά επικοινωνία σήμερα. Αναμένω αύριο. Ηταν αναγκη να μας το δειξεις τωρα αυτο ? Ακριβως η ιδια διαδικασια με εμενα ... παραγγελια 16:41 εγω ... κατασταση παραγγελιας : Εκρεμμει .... χμμμμ ....
Pa0ki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μα και εσύ θα παραλάβεις, όπως και γω που επίσης η παραγγελία μου εκρεμμεί Έχει δώσει η voda μέχρι τώρα εντύπωση σε κάποιον που πέρασε παραγγελία του ότι δεν θα παραλάβει? Εμείς κάνουμε σαν υστερικοί Απλά φυσάμε και το γιαούρτι τώρα με τόσες φορές που έχουμε καεί από άλλα "μαγαζιά" 2
TheRealAcid Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ηταν αναγκη να μας το δειξεις τωρα αυτο ? Ακριβως η ιδια διαδικασια με εμενα ... παραγγελια 16:41 εγω ... κατασταση παραγγελιας : Εκρεμμει .... χμμμμ .... Αν και διαβάζω χρόνια Insomnia, δεν γράφω συχνά, οπότε καταλαβαίνεις ότι το θεώρησα σημαντικό να συμμετέχω στην πληροφόρηση. Καλή τύχη και στους δυο μας, λοιπόν, αλλά και σε όσους περιμένουν.
tigersgate6 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αν και διαβάζω χρόνια Insomnia, δεν γράφω συχνά, οπότε καταλαβαίνεις ότι το θεώρησα σημαντικό να συμμετέχω στην πληροφόρηση. Καλή τύχη και στους δυο μας, λοιπόν, αλλά και σε όσους περιμένουν. Ναι βρε εσυ εννοειτε και καλα εκανες απλα ισως δε το διατυπωσα σωστα.... αυτο που ηθελα να τονισω ειναι η σειρα προτεραιοτητας τιποτα αλλο ... Μα και εσύ θα παραλάβεις, όπως και γω που επίσης η παραγγελία μου εκρεμμεί Έχει δώσει η voda μέχρι τώρα εντύπωση σε κάποιον που πέρασε παραγγελία του ότι δεν θα παραλάβει? Εμείς κάνουμε σαν υστερικοί Απλά φυσάμε και το γιαούρτι τώρα με τόσες φορές που έχουμε καεί από άλλα "μαγαζιά" Μακαρι να ειναι ετσι αδελφε ....που πιστευω οτι ετσι θα ειναι τελικα !!!
salazar1991 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχει κανεις που εκανε τηλεφωνικη παραγγελια και εχει παραλαβει???
insi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μα και εσύ θα παραλάβεις, όπως και γω που επίσης η παραγγελία μου εκρεμμεί Έχει δώσει η voda μέχρι τώρα εντύπωση σε κάποιον που πέρασε παραγγελία του ότι δεν θα παραλάβει? Εμείς κάνουμε σαν υστερικοί Απλά φυσάμε και το γιαούρτι τώρα με τόσες φορές που έχουμε καεί από άλλα "μαγαζιά" δυστυχως το πραμα βρωμαει...καποιοι θα φανε κουβα...ποιοι θα ειναι? πρωτα θα κοπουν τα περαν του ενος κομματια,μετα.........who knowssssssssssssssssssssssss τελικα ολοι μια απο τα ιδια ειναι...αφου δεν υπαρχει αυστηρο θεσμικο πλαισιο που να διεπει το e-commerce,κανουν οτι θελουν στους ιθαγενεις... θα μπορουσε να συμβει το ιδιο στο amazon?
C1oud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχει κανεις που εκανε τηλεφωνικη παραγγελια και εχει παραλαβει??? Εγώ έκανα τηλεφωνική παραγγελία και δεν έχω καμία ειδοποίηση. Δύσκολο το βλέπω για εμάς, αν και έχουμε δίκιο εφόσον παραγγείλαμε νωρίτερα και εφόσον μας είπε η υπάλληλος ότι μπορούμε να παραγγείλουμε κανονικά (εμένα έτσι μου είπε). Αν δεν με ειδοποιήσουν θα τους κράξω αλλά δε νομίζω να έχει ιδιαίτερο νόημα. 1
zizu10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 δυστυχως το πραμα βρωμαει...καποιοι θα φανε κουβα...ποιοι θα ειναι? πρωτα θα κοπουν τα περαν του ενος κομματια,μετα.........who knowssssssssssssssssssssssss τελικα ολοι μια απο τα ιδια ειναι...αφου δεν υπαρχει αυστηρο θεσμικο πλαισιο που να διεπει το e-commerce,κανουν οτι θελουν στους ιθαγενεις... θα μπορουσε να συμβει το ιδιο στο amazon? Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στο Lg??
insi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στο Lg?? προφανως...για αυτο δε μιλαμε?
giorginho Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Κατι μου λεει οτι δυσκολα θα αλλαξουν αλλες 'ενδειξεις εξελιξης' των παραγγελιων σε εκκρεμοτητα αποψε... προτεινω 'ξεκουραση' και τα βλεπουμε απο αυριο παλι 4
insi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 μονο ο κωτσο διαφερει....ολοι οι αλλοι ειναι ......για τον @@@@@ο. το λεω εκ πειρας ,χωρις να αποτελει διαφημιση.
zizu10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 προφανως...για αυτο δε μιλαμε? Όχι μόνο γιαυτό!
scirocco 13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 <p>μονο ο κωτσο διαφερει....ολοι οι αλλοι ειναι ......για τον @@@@@ο.</p> <p>το λεω εκ πειρας ,χωρις να αποτελει διαφημιση.</p> Πες μου πως κανεις πλακα.... Αυτό θελω να ξερω μονο... Τελος... Να σου θυμίσω τις πρόσφατες προσφορές του electroworld??? 1
TheRealAcid Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Από το site της εταιρείας ισχύουν αυτά:http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3931&menuId=3931 Οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε τις ανάλογες μέρες και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα, καθώς η υστερία, όπως αναφέρθηκε παραπάνω και το "κράξιμο" - χωρίς λόγο - είναι μια εύκολη λύση εκτόνωσης και συνηθισμένη στον τόπο μας. Υπάρχει αισιοδοξία, από την στιγμή που άρχισαν να ενημερώνουν κάποιους για παράδοση. Γνωρίζω ότι πολλοί από εμάς φοβούνται, καθώς είτε την έχουν "πατήσει" από παρόμοιες προσφορές, είτε είναι επιφυλακτικοί γενικά, είτε δεν πιστεύουν ότι μπορεί να δοθεί αυτό το κινητό στην τιμή αυτή (προσωπικά ανήκω και στις 3 κατηγορίες, μπορεί να υπάρχουν και άλλοι λόγοι, όπως είναι π.χ. το "τρολάρισμα", το "σπαμάρισμα" ή το πνεύμα επανάστασης εκ του καναπέ απέναντι σε παρόμοιες εταιρείες, αλλά δεν επιθυμώ να επεκταθώ). Όσον αφορά τη σειρά προτεραιότητας, δεν μπορώ να γνωρίζω τα κριτήρια με τα οποία τηρείται, οπότε θα αρκεστώ στο να πιστεύω ότι η εταιρεία θα αποστείλει τις συσκευές (μία τουλάχιστον αφού πρόκειται περί προσφοράς) σε όλους όσους τις παρήγγειλαν, προτού εξαντληθούν και "κατέβει" η συσκευή από τη ιστοσελίδα, όπως είναι και το λογικό - προφανές που πρέπει να κάνει. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι όσοι κάναμε την αγορά, θα έχουμε μέσα στη βδομάδα αυτό το φοβερό τηλέφωνο στην κατοχή μας και ότι η εν λόγω εταιρεία θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αυτά από εμένα, περιμένω νεότερα και θα ενημερώσω αν μάθω κάτι. 10
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Για το Optimus G φάγαμε ήττα από το κατάστημα του Περιστερίου με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχει απόθεμα πουθενά. Η παραγγελία είχε γίνει τηλεφωνικά το Σάββατο. Περιμένω τώρα για το HTC 8S με την παραγγελία αυτή την φορά να έχει γίνει από το e-shop της Vodafone. Δεν το συζητάμε ότι σε όσους στείλουν το Optimus G έχετε κάνει την μαγκιά της χρονιάς λέμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις