bill987 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Παίδες ειλικρινά αυτό με το θέμα το πόσο θα το πουλήσει ο άλλος δεν σας καταλαβαίνω..... Αν το πήρε 129 και το πουλήσει 1000 μαγκιά του και τίποτα άλλο! Νοήμονες άνθρωποι είμαστε και ξέρουμε τι αγοράζουμε, αν πάω εγώ και του σκάσω τα 1000, τι φταίει αυτό που το πούλησε ?? Δδλ κάποιος που του κάνανε δώρο και θέλει να το δώσει τι πρέπει να κάνει με την λογική την δικιά σας ???? Να το δωρίσει κάπου και να δώσει και κανένα 50άρικο να πιει κάτι ο άλλος στην υγειά του, σωστά ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Θα ήθελα να ακούσω τι θα πει στο αγοραστή όταν του δείξει την αποδείξει αγοράς 99ε ,αντί να δώσει λιγότερη τιμή απο την τιμή που αναγράφετε. Ας είναι και δώρο που λέμε, Ποια ημερομενια έχεις κάνει την παραγγελιά? ειμαι απο τα πρωτα 8s που πουληθηκαν γενικα,12 η ωρα την ημερα που ανοιξαν..αμα δεν παρω εγω,δεν ειχε 8s η βοντα,χε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Κατάσταση ηλεκτρονικής παραγγελίας: Εστάλει Παραγγελια Σαββατο 16:34, παραλαβη απο καταστημα, δεν ελαβα email Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mvpgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 <p>Παίδες ειλικρινά αυτό με το θέμα το πόσο θα το πουλήσει ο άλλος δεν σας καταλαβαίνω.....</p> <p>Αν το πήρε 129 και το πουλήσει 1000 μαγκιά του και τίποτα άλλο!</p> <p>Νοήμονες άνθρωποι είμαστε και ξέρουμε τι αγοράζουμε, αν πάω εγώ και του σκάσω τα 1000, τι φταίει αυτό που το πούλησε ??</p> <p> </p> <p>Δδλ κάποιος που του κάνανε δώρο και θέλει να το δώσει τι πρέπει να κάνει με την λογική την δικιά σας ????</p> <p>Να το δωρίσει κάπου και να δώσει και κανένα 50άρικο να πιει κάτι ο άλλος στην υγειά του, σωστά ?????</p> Να το πουλησει όσο θέλει αν κόψει απόδειξη στην τιμή που το πουλά.. Αλλιως λέγεται παρεμποριο. Υπαρχουν και νόμοι που καθορίζουν τις αγοροπωλησιες και μεταχειρισμένων.. Αμαν με τους αξαφνους υποστιρικτες της "ελεύθερης αγοράς" 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Να το πουλησει όσο θέλει αν κόψει απόδειξη στην τιμή που το πουλά.. Αλλιως λέγεται παρεμποριο. Υπαρχουν και νόμοι που καθορίζουν τις αγοροπωλησιες και μεταχειρισμένων.. Αμαν με τους αξαφνους υποστιρικτες της "ελεύθερης αγοράς" συν το ότι πρέπει να δώσεις κάτι πίσω στο φόρουμ- κι αυτό το κάτι είναι να το πουλήσεις όσο το πήρες. γιατί στην τελική το 90% από εδώ μέσα δε θα είχαν πάρει χαμπάρι τη προσφορά αν δεν υπήρχε το φόρουμ, έτσι; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ποτε εκανες τις παραγγελιες? Εγω χθες 17.30 το απογευμα και ακομα εκκρεμεί δυστυχως. Το htc X το παρηγγειλα χθες το μεσημερι ενω το 8s σημερα το πρωι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Να το πουλησει όσο θέλει αν κόψει απόδειξη στην τιμή που το πουλά.. Αλλιως λέγεται παρεμποριο. Υπαρχουν και νόμοι που καθορίζουν τις αγοροπωλησιες και μεταχειρισμένων.. Αμαν με τους αξαφνους υποστιρικτες της "ελεύθερης αγοράς" Φίλε συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά λες σαχλαμαρούλες... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Το desire X που εχω παραγγειλει (παραλαβη απο καταστημα Πετρουπολεως) παιζει να μην χρειαζεται τελικα. Οποιος το θελει, μου λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μόλις πήρα και εγώ 13830 και μου λέει για 15 και βάλε λεπτά αναμονής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Τι άλλο θα δουν τα μάτια μου.Δεν φτάνει που δεν έχουμε καταναλωτική συμπεριφορά σαν αγοραστές, αλλά φταίνε οι πωλητές.Την αγορά την καθορίζουν οι αγοραστές.Δηλαδή αν δεν υπήρχαν οι αγοραστές για το LG τι θα έκαναν οι πωλητές δεν θα κατέβαζαν την τιμή; Αν τελικά παραλάβουν όσοι πρόλαβαν και παρήγγειλαν ένα μπράβο στη Vodafon που τα δίνει και με χασούρα, για να μην χαλάσει το όνομα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μόλις πήρα και εγώ 13830 και μου λέει για 15 και βάλε λεπτά αναμονής Προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων η χρέωση από σταθερό για το 13830 είναι 0,12624 €/λεπτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Τι άλλο θα δουν τα μάτια μου.Δεν φτάνει που δεν έχουμε καταναλωτική συμπεριφορά σαν αγοραστές, αλλά φταίνε οι πωλητές.Την αγορά την καθορίζουν οι αγοραστές.Δηλαδή αν δεν υπήρχαν οι αγοραστές για το LG τι θα έκαναν οι πωλητές δεν θα κατέβαζαν την τιμή; Αν τελικά παραλάβουν όσοι πρόλαβαν και παρήγγειλαν ένα μπράβο στη Vodafon που τα δίνει και με χασούρα, για να μην χαλάσει το όνομα της. Το αν είναι χασούρα ή όχι δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Ειδικά όταν ήταν πραγματική προσφορά και εις γνώση τους [[έτσι συμπεριφέρεται ένα σοβαρό κατάστημα]]. Σε περίπτωση που παραλάβουμε όμως [[έτσι δείχνουν τα πράγματα δλδ]] με το word-of-mouth σίγουρα θα μαθευτεί και σε περισσότερους. Win-win είναι η κατάσταση και για τις δύο πλευρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μόλις πήρα και εγώ 13830 και μου λέει για 15 και βάλε λεπτά αναμονής Ναι, έτσι είπε και σε μένα και αφού δεν απάντησα στις ηχογραφημένες ερωτήσεις, με έστειλε το μηχάνημα σε έναν εκπρόσωπο και ζήτημα ειναι να πέρασαν 15 δευτερόλεπτα μέχρι να το σηκώσει. Για συνδρομητές vodafone είναι 0,25 λεπτά/κλήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 α... καλά ... μετά από κάνα πεντάλεπτο αναμονής μου βγαίνει μία , λέει περιμένετε να σας προωθήσω στον κατάλληλο , και μου το κλείνουν.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmador Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 80011127127 με αστικη χρεωση αν δεν κανω λαθος. Ειναι για εταιρικούς πελάτες αλλα εξυπηρετούν τους παντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις