silmarien Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έχω μονο κωδικό συναλλαγής , αλλά σε αυτό το site μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε... Κι εγώ τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Κωδικό συναλλαγής ή παραγγελίας; Ο κωδικός παραγγελίας δε μου ήρθε ποτέ στο mail.Τον σημείωσα όμως στο notebook. Εγώ έχω μονο κωδικό συναλλαγής , αλλά σε αυτό το site μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε... Πρέπει να βάλεις κωδικό παραγγελίας.Με το κωδικό συναλλαγής δε δουλεύει. πειτε λιγο το λινκ plz για την εξελιξη http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/loadOrderTracking.action Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 εντωμεταξυ η σελιδα ελεγχου παραγγελιας εμενα μου τη βγαζει ανακατεμενη αυτη τη στιγμη (καποια γραμματα απο τα μενου που εχει στη μπαρα Ιδιωτες-Επαγγελματιες-και τα σχετικα,, πεφτουν πανω στην υπολοιπη σελιδα) και ουστικα δεν βλεπεις τιποτε οποτε δεν μπορω να ελενξω.. http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/loadOrderTracking.action?null# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilfish Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 εντωμεταξυ η σελιδα ελεγχου παραγγελιας εμενα μου τη βγαζει ανακατεμενη αυτη τη στιγμη (καποια γραμματα απο τα μενου που εχει στη μπαρα Ιδιωτες-Επαγγελματιες-και τα σχετικα,, πεφτουν πανω στην υπολοιπη σελιδα) και ουστικα δεν βλεπεις τιποτε οποτε δεν μπορω να ελενξω.. http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/loadOrderTracking.action?null# Δοκιμασε με firefox εμενα αυτο με το κανει οταν μπαινω με chrome (καποιες φορες) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έκανα τη βλακεία και έκλεισα γρήγορα τον browser γιατί θεώρησα πως με την αποστολή με e-mail θα μου ερχοταν εκει και ο κωδικός παραγγελίας. Και τελικά ήρθε μονο ο κωδικός συναλλαγής. Σιγουρα ειχα πάρει κωδικό παραγγελίας γιατι η αγορα εγινε με επιτυχια. Θα μπορέσω να βρω τον κωδικο παραγγελίας αν πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση; Θα δοκιμάσω και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αυτο το εκρεμει δεν λεει να αλαξει.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiartas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχει κανείς που να μην παρέλαβε email επιβεβαίωσης και παρόλα αυτά να του έχει αλλάξει η κατάσταση σε «εστάλη»? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slyk Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ναι και από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχει κανείς που να μην παρέλαβε email επιβεβαίωσης και παρόλα αυτά να του έχει αλλάξει η κατάσταση σε «εστάλη»? Εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis Mpidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έκανα τη βλακεία και έκλεισα γρήγορα τον browser γιατί θεώρησα πως με την αποστολή με e-mail θα μου ερχοταν εκει και ο κωδικός παραγγελίας. Και τελικά ήρθε μονο ο κωδικός συναλλαγής. Σιγουρα ειχα πάρει κωδικό παραγγελίας γιατι η αγορα εγινε με επιτυχια. Θα μπορέσω να βρω τον κωδικο παραγγελίας αν πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση; Θα δοκιμάσω και βλέπουμε. Και γω ακριβώς το ίδιο έπαθα! Αν παρεις και σου πουν μπορεις να με ενημερωσεις σε παρακαλω αν ειναι να παρω τηλ και γω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiartas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ Πολύ. Ελπίζουμε λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
braindebug Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αν παραλάβουν όλοι όσοι παρήγγειλαν τότε ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην Vodafone. Πάντως αν σας γράφει ακόμα εκκρεμεί μην αγχώνεστε, και μένα έτσι γράφει αλλά ειδοποιήθηκα από το κούριερ ότι θα παραλάβω αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paulos1985 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Όποιος απο σας δεν πρόλαβε να παραγγείλει τότε μπορεί να πάρει απο δω το htc 8s ήδη κάποιος έξυπνος πουλάει στα 139ε σφραγισμένο... http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/htc/208963-htc-8s-black/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Όποιος απο σας δεν πρόλαβε να παραγγείλει τότε μπορεί να πάρει απο δω το htc 8s ήδη κάποιος έξυπνος πουλάει στα 139ε σφραγισμένο... http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/htc/208963-htc-8s-black/ καλά, πέφτω από τα σύννεφα παιδιά! ε ρε τι έχει να γίνει με "σφραγισμένα από βόνταφον, μου το έκαναν δώρο και δε το χρειάζομαι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις