ougxar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 εμενα μου κρατησαν το ονομα στο καταστημα επειδη πηρα τηλεφωνο για να το παραγγειλω τη δευτερα,για να δουμε σε αλλο καταστημα εφαγα ακυρο στη παραγγελια μαλλον παιζει ρολο σε ποιον επεσες
agapitos44 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 ο ανθρωπος πηγε το πρωι οπου επιβαιβεωνω οτι υπηρχε διαθεσιμο στην αποθηκη τους γιατι το ειδα με τα ματια μου οπως σας εχω πει σε αλλο ποστ και το παρηγγειλα................ μεχρι την στιγμη που μιλαμε ποιος ξερει ποσες παραγγελιες θα εχουν γινει.......... λογικο το ακυρο λοιπον δεν μπορει να εχουν 1000 κοματια στην αποθηκη
ougxar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 το θεμα ειναι να μπορεις να παραγγειλεις και να το παρεις οταν ξαναφερουν,για αμεσα διαθεσιμο δε νομιζω να περιμεναν πολλοι
Pa0ki Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Σιγά μην το ξαναφέρουν σε τόσο χώμα τιμή, να ξεστοκάρουν ήθελαν
haHa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 To desire X ξερετε αν ειναι οκ με το gps του; Εχω το sony u και εχει αθλιο gps (κλειδωνει δορυφορο μετα απο κανενα δεκαλεπτο). Αξιζει να παω απο το U στο htc; Για το desire x:Κλειδωνει δορυφόρο εντος 5 sec αν εχεις Internet. Χωρίς ίντερνετ του παιρνει λιγο παραπάνω. Για το xperia u: Αν εχεις κανει root, βαλε την εφαρμογή fastergps, επέλεξε Ελλαδα και θα κλειδωνει αμεσα δορυφόρο.(με προυποθεση οτι εχεις ίντερνετ)
salazar1991 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εμενα μου ειπαν οτι θα ξαναφερουν απο την επομενη εβδομαδα και αν θελω να το παραγγειλω...Τωρα τι να πω 1
baskon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Γενικα μαλλον για κραχτης μοιαζει.. Ειχαν καμια 10 αρια κομματια κ ξεστοκαραν ενω ταυτοχρονα καναν κ τη διαφημιση τους.. Μακαρι βεβαια να εχω αδικο και να ξαναφερουν απο βδομαδα.. Τα μισα καταστηματα παντως καναν τον κινεζο.Δε ξεραν τιποτα
mikegad Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Το παρήγγειλε και ο αδελφός μου.Τώρα αν του το φέρουν δεν ξέρω Τρομερή τιμή πάντως.Μπράβο στην Vodafone
Questioner Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μιας και το έψαξα περαιτέρω το θέμα και πήγα και σε καταστήματα τα πράγματα είναι απλά: Όσοι έριξαν πραγματική παραγγελία είτε μέσω internet είτε μέσω καταστήματος και περάστηκε στο σύστημα θα παραλάβουν κατά πάσα πιθανότητα. Οι υπόλοιποι που απλά έδωσαν ένα όνομα και έναν αριθμό τηλεφώνου θα περιμένουν μέχρι την Τρίτη [[Δευτέρα δεν γίνονται παραγγελίες/παραλαβές από τη μεριά της VF]] για να ξέρουν αν θα υπάρξει ξανά stock. Καλές αγορές και παραλαβές!
baskon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Που δεχτηκαν τη παραγγελια; Σε 4-5 καταστηματα δε ξεραν τπτ εκτοσ απο ενα που ειπε να ξαναρωτησω τη δευτερα.Για να δεχτει παραγγελια ουτε λογος.Αυτα αρκετες ωρες πριν..
frankp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Και θεωρούσα εαυτόν τυχερό που παρήγγειλα χθες το πρωί το G στα 299 από το eshop της Voda... Θα άνοιγα και thread, αλλά μετά την παραγγελία μου το έβγαζε χωρίς απόθεμα. Τεσπα, καλές παραλαβές να έχουμε όλοι μας!
HERTHAN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 <p>Και θεωρούσα εαυτόν τυχερό που παρήγγειλα χθες το πρωί το G στα 299 από το eshop της Voda... Θα άνοιγα και thread, αλλά μετά την παραγγελία μου το έβγαζε χωρίς απόθεμα. Τεσπα, καλές παραλαβές να έχουμε όλοι μας!</p> Τουλαχιστον εσυ θα παραλαβεις σιγουρα.
bill987 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αυτά χάνεις αν δεν κοιτάς συνέχεια τις προσφορές!!!
ougxar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 καλα γινεται χαμος σε πολλα μεγαλα σαιτ,προβλεπω να παιρνουμε τα...γνωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις