georsev Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Καλα ειναι οσοι συνφωνουν οσα εξυπνα παλικαρια πανε να τα μεταπωλησουν ενω αλλα παιδια που δεν εχουν την οικονομικη κατασταση να παρουν ενα τοσο καλο κινητο και αυτη ηταν η μοναδικη ευκαιρία στα χρονικα να μπορεσουν να παρουν κατι καλο και αξιο καθε αγγελια σε καθε φορουμ που μας περνει το ματι μας ενα καλο και αξιολογο σχολιο δεν θα εβλαπτε, τουλαχιστον στους εξυπνακιδες να τους δωσουμε να καταλαβουν την μλκια τους που στερησαν απο αλλους την ευκαιρια...(παρεπιπτοντος εχω κανει παραγγελια...) Κατι ασχετο στο lg optimus g ειχε και επιλογη χρωματος ασπρο η μαυρο?
silmarien Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 οχι,250 παραγγελιες εγιναν ΓΕΝΙΚΑ. Μπορεί!!!
lionheart75 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Eγω παρήγγειλα χτες κατα τις 4 το μεσημέρι αλλά δεν έχω λάβει κάποιο mail ακόμα. Βέβαια κράτησα screenshot με τον κωδικό παραγγελίας. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να πάρω κανα τηλέφωνο αύριο ή να περιμένω ενημέρωση απο αυτούς (δεν γουστάρω το πολύ σπασαρχίδισμα).
koprodogis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Το Optimus το πετυχε κανενας σε καταστημα και το πηρε εκεινη τη στιγμη ή μιλαμε μονο μεσω νετ?
zaico Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά παρήγγειλα πριν λίγο το 8s για την σύζυγο με παραλαβή από κατάστημα ...νομίζω γιαυτα τα λεφτά πρέπει να είναι σουπερ σε σχέση με android και δε ξέρω αν είναι πιο καλό από το desire X.... αλλά για το LG τι να πω το έψαχνα όλο το καλοκαίρι και δεν έπεφτε κάτω από 320 ...κρίμα δεν το πρόλαβα..
lawabiding Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα παίδες! Μόλις τώρα επικοινώνησε η κοπέλα μου με τα κεντρικά της Vodafone στη Πάτρα και ο υπάλληλος της είπε τα εξής: Οι πελάτες θα εξυπηρετηθούν κατά σειρά προτεραιότητας. Όσο πιο γρήγορα έγινε η παραγγελία τόσο πιθανότερο να γίνει και η παραλαβή. Ο ίδιος συγκεκριμένα είχε 5 παραγγελίες εκ των οποίων μόνο 3 θα δώσει (με τα υπάρχοντα δεδομένα φυσικά). Το σύστημα υπερφορτώθηκε και δυστυχώς δεν έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες για να κλείσει άμεσα και συνεπώς προκλήθηκε αυτή η αναστάτωση. Αυξημένες πιθανότητες έχουν για να παραλάβουν τη συσκευή όσοι κάλεσαν και στο κατάστημα που δήλωσαν ότι επιθυμούν να παραλάβουν τη συσκευή, για να επικυρώσουν και τηλεφωνικά την παραγγελία τους. Οι συσκευές που βγήκαν προς πώληση το απόγευμα ήταν μόνο 15. Η σειρά προτεραιότητας εξυπηρέτησης ισχύει και για τη πρωινή προσφορά, πράγμα που σημαίνει ότι και από τις πρωινές παραγγελίες μόνοι όσοι ήταν οι ταχύτεροι, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα εξυπηρετηθούν. Υπήρχε εσωτερική ενημέρωση στη Vodafone πράγμα που σημαίνει ότι ήδη μερικά κομμάτια είχαν στην ουσία "προπωληθεί" σε υπαλλήλους (και συγγενείς ή φίλους αυτών) της εταιρίας. Συνεπώς τα κομμάτια που άνοιξαν για το κοινό δεν ήταν στην ουσία 15 εξ αρχής. Δεν υπάρχει προς το παρών επίσημη ενημέρωση για κάτι παραπάνω από τα κεντρικά της Vodafone στην Αθήνα αλλά μόλις υπάρξει θα ενημερωθούμε στα e-mail επικοινωνίας που δηλώσαμε. Συμπερασματικά, αν δεν αλλάξει τίποτα και η εταιρία δεν αναλάβει τη πρωτοβουλία να μας εξυπηρετήσει όλους, φοβάμαι ότι ελάχιστοι μόνο θα απολαύσουν αυτή τη προσφορά. Σας προτείνω να είστε σε συνεχή επικοινωνία με τα καταστήματα Vodafone όπου και δηλώσατε προτίμηση παραλαβής της συσκευής, αλλά και με το Κεντρικό Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας, για να ενημερώνεστε για τη πορεία της παραγγελίας σας.
ougxar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 3
Federer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μονο 15 συσκευες το απογευμα? Μειον 5 που πηρα εγω, μενουν 10. Δεν σας βλεπω να παραλαμβανετε... 1
ougxar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Υπήρχε εσωτερική ενημέρωση στη Vodafone πράγμα που σημαίνει ότι ήδη μερικά κομμάτια είχαν στην ουσία "προπωληθεί" σε υπαλλήλους (και συγγενείς ή φίλους αυτών) της εταιρίας. Συνεπώς τα κομμάτια που άνοιξαν για το κοινό δεν ήταν στην ουσία 15 εξ αρχής. Οι συσκευές που βγήκαν προς πώληση το απόγευμα ήταν μόνο 15. 1
agapitos44 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 αν καποιοι "εξυπνοι" παρηγκειλαν 5-6-7.......... κοματια........ για να γινουν πλουσιοι.....χαχαχα.......... αυτοι θα πρεπει να παρουν μονο ενα η το πολυ δυο για να εξηπηρετιθουν οσο το δυνατον περισσοτερες παραγγελιες τι τις θελουν αλλωστε τις παραπανω εκτος απο το να τις πουλησουν στα διπλα λεφτα........ αυτη θα ειναι η δικη μου τακτικη προς την vodafone...........αυτο λεει η λογικη και αυτο ειναι το σωστο ......... ετσι νομιζω θα γινει κι ολας ..............εγω τουλαχιστον που παρηγκειλα ηλεκτρονικα ενα κοματι αυτο θα απαιτησω να γινει και θα παραλαβω στα σιγουρα........παμε και στοιχημα με οποιον θελει..........εστω και ενας να παραλαβει εστω και μια αγγελια να δω στην διπλη τιμη με κοματια της προσφορας θα παραλαβω και εγω........με τον τσαμπουκα μου και την μαγκια μου....ετσι παει.....για να χαλαρωσουν και ορισμενα λ@μογι@ μεταπωλητες!!!!!!!!!!!! 2
ougxar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 ολοι θα παραλαβουμε το ιδιο μην ανησυχεις,μηδεν εις το πηλικον
christs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εχω βαλει παραγελεια 2 optimus g αλλα ακομη δεν μου εχει ερθει email επιβεβαιωσης αρα αυτο παει να πει οτι δεν ειμαι μεσα στους τυχερους Vodafone Greece Καλησπερα , η συσκευη λόγω πολυ μεγάλης ζήτησης εξαντλήθηκε για την ώρα . Αν δεν έχεις λάβει επιβεβαίωση σημαίνει ότι δεν ολοκληρώθηκε η παραγγελία . Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε αν θα ξαναυπαρξει απόθεμα διάθεσης. Tα πραγματα σιγουρα χειροτερευουν για οσους δεν ηρθε καν mail, απ οτι καταλαβαινω.. Ψαχνουν να τα μπαλωσουν ηδη. Εν τω μεταξυ ακριβως απο κατω ο mr Vodafone λεει οτι δε θα εχει προβλημα οποιος δεν ελαβε mail ... αρχισε να πεφτει συρμα οτι εγινε fail.
giorginho Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Καλα ολα αυτα αλλα αυτο το "περισσοτερες πιθανοτητες οσοι πηραν τηλεφωνο για επιβεβαιωση" τι σόι αξιοκρατια ειναι; Κι εγω δηλαδη που πηρα στο καταστημα απο οπου εβαλα παραλαβη αλλα το μονο που ακουσα ειναι 'δεν εχω δεν ξερω'; Τελος παντων, αν οντως ηταν 15 ζητημα να βρεθουν 1-2 απο εδω να παρουν (ακομα και "μονο" 250 να ηταν συνολικα οι παραγγελιες -που δεν το πολυπιστευω-), επισης αν οντως ηταν 15 και υπαρχει μεσα καποιος που πηρε 5+ δεν πρεπει να παρει οχι ενα, αλλά κανενα! @christs: Εμενα δε μου ηρθε ποτε το εν λογω μηνυμα ουτε καν για το 8S που το πηρα πολυ νωρις (με το που πρωτοεξαντληθηκε το πρωι το LG) και το οποιο ακομα και τωρα (μετα απο ενα μικρο 'κενο') ειναι διαθεσιμο, δε βαζω το χερι μου στη φωτια οτι αυτο λεει κατι, αλλωστε και αλλοι ειπαν οτι εβαλαν 2 παραγγελιες στη σειρα και ηρθε πχ μηνυμα μονο για την 2η (αν και ξαναλεω με 'δεδομενο' το 15τμχ απλα το ξεχναμε).
Federer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Εγω αν ΔΕΝ παραλαβω τις 5 συσκευες μου -Θα το πω στην μαμα μου -Θα τους παω στα δικαστηρια -Θα προσφυγω στο ΣΤΕ -Θα τους δειρω Γενικα θα τους το κλεισω το μαγαζακι. Δεν εχουν καταλαβει με ποιον εχουν να κανουν 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις