balloon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα,ειδα το ποστ στις 1πηρα τηλεφωνο σε δυο καταστηματα,στο ενα δεν ειχαν ιδεα,στο αλλο μου ειπε οτι τελειωσε η προσφορα .Ζητησα το τηλεφωνο στα κεντρικα μιλαω με μια κοπελα που δεν ειχε ιδεα,οταν της εξηγησα μου ζητησε το ονομα και το τηλεφωνο για να καλεσει εκεινη να δει που ειναι διαθεσιμο.Μετα απο δεκα λεπτα με παιρνει και μου λεει οτι δεν ισχυει η προσφορακαι οτι καλεσε η ιδια σε καταστηματα(σκατουλες δηλαδη)Μπαινω στο site της vodafone στελνω το email οτι με ενδιαφερει η προσφορα.Aνοιξα τα email μου πριν λιγο μου ειχαν στειλει στις 4.30 οτι υπαρχει το κινητο.Μπαινω για να το παραγγειλω και με παραπεμπει στο Νοκια lumia το 820 στα 199 ευρω,στελνω μηνυμα οτι δεν με ενδιαφερει αυτο αλλα μονο η προσφορα του lg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα,ειδα το ποστ στις 1πηρα τηλεφωνο σε δυο καταστηματα,στο ενα δεν ειχαν ιδεα,στο αλλο μου ειπε οτι τελειωσε η προσφορα .Ζητησα το τηλεφωνο στα κεντρικα μιλαω με μια κοπελα που δεν ειχε ιδεα,οταν της εξηγησα μου ζητησε το ονομα και το τηλεφωνο για να καλεσει εκεινη να δει που ειναι διαθεσιμο.Μετα απο δεκα λεπτα με παιρνει και μου λεει οτι δεν ισχυει η προσφορακαι οτι καλεσε η ιδια σε καταστηματα(σκατουλες δηλαδη)Μπαινω στο site της vodafone στελνω το email οτι με ενδιαφερει η προσφορα.Aνοιξα τα email μου πριν λιγο μου ειχαν στειλει στις 4.30 οτι υπαρχει το κινητο.Μπαινω για να το παραγγειλω και με παραπεμπει στο Νοκια lumia το 820 στα 199 ευρω,στελνω μηνυμα οτι δεν με ενδιαφερει αυτο αλλα μονο η προσφορα του lg Πλέον έχει εξαντληθεί οριστικά μέχρι νεωτέρας. Εκεί στις 16.30 περίπου τα ανοίξανε και 17.00 έκλεισε πάλι. Μέσα σε μισή ώρα έφυγαν και τα τελευταία κομμάτια και γι αυτό το βγάλανε τελείως από τη σελίδα με τις προσφορές. Μακάρι να ξαναυπάρξει η προσφορά γιατί είναι μοναδική ευκαιρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikster Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ευτυχως προλαβα και παραγγειλα απο το σαιτ στο παραθυρακι μεταξυ 16¨30 και 17! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ τετοια προσφορα σαν να το κλεβω νοιωθω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, δεν ειναι τακτικες μεγαλης και σοβαρης εταιριας αυτα τα πραγματα... Η' βαζεις σοβαρη προσφορα με γερο αποθεμα για τουλαχιστον 2-3 μερες Η' μην την βαζεις καθολου, περισσοτερο δυσφημιση θα ειναι παρα διαφημιση, αν την βαζεις στα κλεφτα ή με μικρο αποθεμα, γιατι αυτοι που ηθελαν και δεν προλαβαν θα αισθανονται κοροιδα... Αν εβγαλες λιγα κομματια και δεν περιμενες να γινει χαμος παλι σημαινει οτι δεν εισαι σοβαρη εταιρια γιατι δεν γνωριζεις την τυφλα σου... Θυμιζω την προσφορα με τα δωρεαν ZTE Carl της Wind, οταν τα εβγαλε τις πρωτες μερες εμφανιστηκαν τα γνωστα κορακια που ηθελαν να επωφεληθουν και επιπλεον μερικοι την πατησαν επειδη το ειχαν αγορασει προσφατα ΟΜΩΣ οταν εξαντληθηκε το αποθεμα το ξαναεφερε και την κρατησε αρκετα την προσφορα, πηραν αρκετοι την προσφορα και σε πολλα απο τα κορακια εμεινε αμανατι το Carl... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafegeo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μα αυτή δεν είναι προσφορά είναι χάρισμα του κινητού. Και πολύ κράτησε. Εγώ με άλλους δύο φίλους βρήκαμε ανοιχτό το παράθυρο στις 16:30 και κάναμε παραγγελία ένα κομμάτι ο καθένας με το δικό του όνομα. Αν θα τα πάρουμε είναι άλλο θέμα όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, δεν ειναι τακτικες μεγαλης και σοβαρης εταιριας αυτα τα πραγματα... Η' βαζεις σοβαρη προσφορα με γερο αποθεμα για τουλαχιστον 2-3 μερες Η' μην την βαζεις καθολου, περισσοτερο δυσφημιση θα ειναι παρα διαφημιση, αν την βαζεις στα κλεφτα ή με μικρο αποθεμα, γιατι αυτοι που ηθελαν και δεν προλαβαν θα αισθανονται κοροιδα... Αν εβγαλες λιγα κομματια και δεν περιμενες να γινει χαμος παλι σημαινει οτι δεν εισαι σοβαρη εταιρια γιατι δεν γνωριζεις την τυφλα σου... Θυμιζω την προσφορα με τα δωρεαν ZTE Carl της Wind, οταν τα εβγαλε τις πρωτες μερες εμφανιστηκαν τα γνωστα κορακια που ηθελαν να επωφεληθουν και επιπλεον μερικοι την πατησαν επειδη το ειχαν αγορασει προσφατα ΟΜΩΣ οταν εξαντληθηκε το αποθεμα το ξαναεφερε και την κρατησε αρκετα την προσφορα, πηραν αρκετοι την προσφορα και σε πολλα απο τα κορακια εμεινε αμανατι το Carl... Τι αποθεμα δλδ ηθελες εσυ? Οι και αποθεμα αν εβαζαν παλη σε μια μερα εξαντλημενο θα ειναι αν καποια λαμογια περνουν 5-10 κοματια ο καθενας για να τα μεταπωλησουν σε αλλους.Καλα θα ηταν ο admin εδω αν βλεπει τετοιες αγγελιες εδω μεσα με εξωφρενικη τιμη στο κινητο μετα την προσφορα αυτη να πεφτει delete..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 αν παρουμε απο ενα το ατομο θα παρουμε σιγα μη δωσουν 5 σε καποιον σε μεγαλα σοβαρα καταστηματα ετσι κανουν,υπαρχει οριο για να μεινουν ικανοποιημενοι ολοι τωρα εδω δε ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 αν παρουμε απο ενα το ατομο θα παρουμε σιγα μη δωσουν 5 σε καποιον σε μεγαλα σοβαρα καταστηματα ετσι κανουν,υπαρχει οριο για να μεινουν ικανοποιημενοι ολοι τωρα εδω δε ξερω είπαμε, εδώ είναι η χώρα της μαγκιάς! όσα πιο πολλά πρόλαβες και πήρες για να μεταπωλήσεις με κέρδος, τόσο πιο παλικάρι. Κατά διαβολική σύμπτωση δε, θα γεμίσουν οι αγγελίες εδώ και σε άλλα γνωστά σάιτ με optimus g. Ένα περίεργο πράγμα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 αν παρουμε απο ενα το ατομο θα παρουμε σιγα μη δωσουν 5 σε καποιον σε μεγαλα σοβαρα καταστηματα ετσι κανουν,υπαρχει οριο για να μεινουν ικανοποιημενοι ολοι τωρα εδω δε ξερω οι συνολικες παραγγελιες που εγιναν απο 16.30 μεχρι 17.00 ειναι γυρω στις 250. ΑΡΑ ολες οι παραγγελιες θα καλυφθουν, δεδομενου του πολυ μικρου αριθμου παραγγελιων στο ανωτερω διαστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 εσυ φιλε που ξερεις οτι εγιναν 200 παραγγελιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 οι συνολικες παραγγελιες που εγιναν απο 16.30 μεχρι 17.00 ειναι γυρω στις 250. ΑΡΑ ολες οι παραγγελιες θα καλυφθουν, δεδομενου του πολυ μικρου αριθμου παραγγελιων στο ανωτερω διαστημα. υποψιάζομαι ότι τόσες θα έγιναν μόνο από αυτό το φόρουμ! κι όπως ξέρεις δεν έγινε μόνο εδώ θέμα η προσφορά ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Πάντως μου κάνει εντύπωση που το κατέβασαν εντελώς από το site (και από το μπάνερ). Το L5 που επίσης εξαντλήθηκε είναι εκεί απλά μη διαθέσιμο. Εκτός εάν μένουν στο site αυτά που εξαντλούνται αλλά πρόκειται να ξαναέρθουν (για αυτόκαι μένει ενεργή η επιλογή "ειδοποίησέ με") ενώ το OG κατέβηκε εντελως γιατί δεν πρόκειται να ξαναέρθει ξερωγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Πάντως μου κάνει εντύπβση που το κατέβασαν εντελώς από το site. Το L5 που επίσης εξαντλήθηκε είναι εκεί απλά μη διαθέσιμο. Εκτός εάν μένουν στο site αυτά που εξαντλούνται αλλά πρόκειται να ξαναέρθουν (για αυτόκαι μένει ενεργή η επιλογή "ειδοποίησέ με") ενώ το OG κατέβηκε εντελως γιατί δεν πρόκειται να ξαναέρθει ξερωγώ. To L5 ενημερωτικα εγινε και παλι διαθεσιμο πριν κανα τεταρτο ... οποτε μαλλον τα δινουν με δοσεις σε διαφορα χρονικα σημεια της ημερας μεχρι να συμπληρωσουν εναν στανταρ αριθμο συσκευων και μετα τα κλειδωνουν εντελως η τα εξαφανιζουν !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Πραγματικά ό,τι να'ναι, έχεις δίκιο μέχρι να γράψω το ποστ ξαναέγινε διαθέσιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 υποψιάζομαι ότι τόσες θα έγιναν μόνο από αυτό το φόρουμ! κι όπως ξέρεις δεν έγινε μόνο εδώ θέμα η προσφορά ε; οχι,250 παραγγελιες εγιναν ΓΕΝΙΚΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις