JIMBOAthens Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Όσοι από εμάς λάβαμε ένα e-mail που αναγράφεται ο κωδικός συναλλαγής Εννοείς κωδικό παραγγελίας...
insi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Και αν η εταιρεία ισχυρισθεί λάθος του υπαλλήλου τι θα σας καλύψει; τα λαθη πληρωνονται....
lawabiding Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εννοώ κωδικό συναλλαγής. Όπως ακριβώς το έγραψα. Ο υπάλληλος (αν και αδαής ως προς το κινητό) με διαβεβαίωσε ότι είναι ακριβώς το ίδιο με τον κωδικό παραγγελίας. Μάλιστα επέμεινα σε αυτό το σημείο.
christs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εννοείς κωδικό παραγγελίας... Εγω στο mail επιβεβαιωσης εχω κωδικο παραγγελιας, στο mail που μου ηρθε με τον τροπο που αναφερθηκε μολις πριν απο λιγο, εχω κωδικο συναλλαγης... 1
silmarien Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Τα μαγαζια αυριο λειτουργουν κανονικα Οι κεντρικές αποθήκες, όχι.
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εννοώ κωδικό συναλλαγής. Όπως ακριβώς το έγραψα. Ο υπάλληλος (αν και αδαής ως προς το κινητό) με διαβεβαίωσε ότι είναι ακριβώς το ίδιο με τον κωδικό παραγγελίας. Μάλιστα επέμεινα σε αυτό το σημείο. Έλαβες email που αναφέρει την φράση "Κωδικός Συναλλαγής"? EDIT: Απάντησε ο christs
eko13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια σορρυ κιολας τι τιμη το ειχε και εχει χαμος? Αρχικη 360 ειναι στο σκρουτζ...
lawabiding Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Έλαβες email που αναφέρει την φράση "Κωδικός Συναλλαγής"? EDIT: Απάντησε ο christs Ναι JIMBOAthens. Το mail (αν και πολύ λιτό) περιέχει τα περιεχόμενα παραγγελίας που στην ουσία είναι το 1 τεμάχιο που παρήγγειλα και την τελική τιμή. Στο τέλος αναγράφεται και ο κωδικός συναλλαγής.
braindebug Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εμείς που έχουμε λάβει μόνο κωδικό παραγγελίας είμαστε λιγότερο καλυμμένοι δλδ?
christs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εμείς που έχουμε λάβει μόνο κωδικό παραγγελίας είμαστε λιγότερο καλυμμένοι δλδ? Το ιδιο πραγμα ειναι, λεμε. Ελληνικα δεν καταλαβαινετε? eko 129 ευρω φιλε... δεν ξανα θυμαμαι εδω και χρονια τετοια πρσφορα (προσεξε, οχι λαθος, προσφορα)
eko13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 129? θα παρω και γω αμα ξαναβγει και θα το πουλησω μετα 200 σε καμμια αγγελια ή θα το ανταλλαξω με αηφον και μετα θα πουλησω το αηφον χαχαχα Παντως δεν ειναι λιγο υποπτο που τα αλλα εχουν νορμαλ τιμες και μονο αυτο σουπερ τιμη?? Μην βγει τιποτα συγνωμη λαθος ή τιμη ειναι μεσω συμβολαιου 60 ευρω κτλ...
lawabiding Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Φαντάζομαι πως προφανώς δεν θα πρέπει να έχει καμία ουσιαστική διαφορά. Δεν το πλήρωσα άλλωστε με πιστωτική. Αλλά επειδή τόσο σε μένα όσο και στον φίλο μου που το παρήγγειλε και αυτός ήρθε το ίδιο e-mail ρώτησα και τον υπάλληλο και μου απάντησε πως είναι το ίδιο. Αυτά μου απάντησε κι αυτά σας μεταφέρω.
pseira Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/208404-lg-optimus-g-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-2-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B5%CF%82/ Αρχίσαμεεεεε Παρεπιμπτόντως 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις