GiannisWalker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 πιστεύεις δηλαδή ότι αν βγάλει τετοια προσφορά πάλι δεν θα παραγγείλει κανένας?και τα άτομα που έκαναν καταγγελία αν θελήσουν κινητό εγώ λέω θα παραγγείλουν. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Παίδες πως το κόβετε, θα γίνει κάτι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoom8 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Για να δουμε τωρα τι θα γινει .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως μου κάνει εντύπωση που έχουν το θράσος να κάνουν καταγγελία και αυτοί που έκαναν με το κιλό παραγγελίες! Και για να μην παρεξηγηθώ ότι μιλάω εκ του ασφαλούς, ούτε εγώ παρέλαβα παρότι είχα κάνει πρωί πρωί την παραγγελία, δηλαδή πριν από αυτούς που παρέλαβαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδη μετα τη καταγγελια τι μπορει να συμβει στη vodafone? Να φαει κανα μεγαλο προστιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 <p>Δηλαδη μετα τη καταγγελια τι μπορει να συμβει στη vodafone?</p> <p>Να φαει κανα μεγαλο προστιμο?</p> Ναι Αποστολή από το LT30p με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή, οτιδήποτε άλλο σχετικά με το θέμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα pm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις