Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 εβαλα παραγγελία γύρω στις 4:30 με παραλαβή σε κατάστημα. Δεν έχω πάρει mail ακόμα και πήρα τηλέφωνο. Μού είπαν ότι θα παραλάβω κανονικά (είδε την παραγγελία στο σύστημα) αλλά γίνεται χαμός γιατί έχουν 2000 παραγελείες για το συγκεκριμένο μοντέλο και το σύστημα τα έχει κολλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έφτασα μέχρι εδώ Τον 7ψήφιο κωδικό τον έχω σβήσει Αλλά mail δε μου ήρθε, όπως δε μου ήρθε και για το desire X που παρήγγειλα το μεσημέρι με άλλο όνομα και mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/loadOrderTrackingAnonymous.action Εδώ μου λέει ότι εκρεμμεί ..... Όπως τα είπαμε, φως δεν βλέπουμε, μέχρι την Δευτέρα που θα φάμε το άκυρο θα έχουμε φτάσει τις 100 σελίδες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ούτε εμένα μου έχει έρθει e-mail επιβεβαιώσης αλλά προφανώς αυτό γίνεται επειδή έχει καταρρεύσει το σύστημα. Χαμός θα έγινε με τέτοιες τιμές αλλά αφού το ξαναβάλανε μετά τις 16.00 δεν υπάρχει περίπτωση να μην παραλάβει κάποιος. Εγώ εκανα την παραγγελία λίγο μετά τον Nick1111. Αφού πήρε και τηλέφωνο και την επιβεβαιώσανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 χαχαχαχα ενημερωτικα παντα αλλαξανε και το διαφημιστικο !!! εχω τα καταλληλα printscreen πιο πανω για οποιον τα χρειαστει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έφτασα μέχρι εδώ Τον 7ψήφιο κωδικό τον έχω σβήσει Αλλά mail δε μου ήρθε, όπως δε μου ήρθε και για το desire X που παρήγγειλα το μεσημέρι με άλλο όνομα και mail δεν εχεις προβλημα (οφτοπικ 0-1 τα παρταλια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilfish Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 χαχαχαχα ενημερωτικα παντα αλλαξανε και το διαφημιστικο !!! εχω τα καταλληλα printscreen πιο πανω για οποιον τα χρειαστει Οποτε τωρα δεν προκειται να το ξανα κανουν διαθεσιμο... Ας ελπισουμε εμεις που προλαβαμε να το παρουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεχτηκε παραγγελιες απο τηλεφωνο και μετα εβαλε ξανα διαθεσιμο στο ηλεκτρονικο καταστημα..Αφου υποτιθεται οτι δεχοταν κανονικα παραγγελιες απο τηλ γιατι αλλαξε ξανα την κατασταση στο site??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
braindebug Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μόλις συνειδητοποίησα ότι ακόμα και η αρχική τιμή ήταν πολύ χαμηλή για τα δεδομένα της vodafone. 299 ευρω!! χμμ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Στην cosmote όμως έχει snapdragon s4. Στην VF έναν απλό με A5 1Ghz. Λογικά είναι τυπογραφικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Λογικά είναι τυπογραφικό... Ε ναι! Αστειευόμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μόλις συνειδητοποίησα ότι ακόμα και η αρχική τιμή ήταν πολύ χαμηλή για τα δεδομένα της vodafone. 299 ευρω!! χμμ Τόσο το είχαν και στο σκρουτζ πριν κάμποσο καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Από τη Βόντα, έδωσα αριθμό παραγγελίας και μου είπαν ότι θα με καλέσουν από το "αρμόδιο τμήμα" για να επιβεβαιώσουν την παραγγελία. Μας βλέπω με το LG στο χέρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 ειρωνικα η κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ειρωνικότατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις