oakar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εγώ που θέλω το 820 και δεν έχω κάνει παραγγελία τι μπορώ να κάνω για να το πάρω 130€? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ή να το βρεις από κάποιον που δεν το θέλει ή να το πάρεις από το Γερμανό στα 200 αν ψήνεσαι και για τα wh930 ακουστικά που δίνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 oakar ένα τέταρτο πιο νωρίς να έγραφες θα δεχόμουν εγω την <προσφορά> και θα στο έστελνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εγώ που θέλω το 820 και δεν έχω κάνει παραγγελία τι μπορώ να κάνω για να το πάρω 130€? Πάρε τους τηλ και με επιτακτικό ύφος πες τους: "Τι θα γίνει ρε παιδιά με το optimus g που έχω παραγγείλει; Θα το πάρω ή θα μου δώσετε το lumia 820 στα ίδια λεφτά;" 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλη μαγκια xaxaxa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickos87 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 λετε να φοβηθει απο μια αγωγη η vodafone την υποθεση τσολακιδη την θυμαστε?χαθηκε ανθωρπος και δεν εγινε τιποτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MWesten Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μόνο που πρέπει να το κάνει σήμερα, γιατί αύριο δεν θα ισχύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μα εδώ είναι το λάθος. Ο νόμος δεν τους καλύπτει γιατί έχουν κάνει ένα σωρό παραβάσεις. Άλλο πως συμπεριφέρονται... δηλ ποιες αμετρητες παραβασεις καναν??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μόνο που πρέπει να το κάνει σήμερα, γιατί αύριο δεν θα ισχύει. και αυριο θα ισχύουν. να πουλήσουν θέλουν. και όποιος το ακύρωσε έχω την εντύπωση αν τους πάρει αύριο μπορεί να πάρει το 820 έστω για άλλους που το χρειάζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 δηλ ποιες αμετρητες παραβασεις καναν???Διάβασε μερικά post πιο πίσω. τα γραφεί αναλυτικά ένας φίλος πιο πάνω. Αν δεν τα βρεις πες μου να τα ψάξω εγώ αργότερα που θα είμαι στον υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salonikios933 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εγώ ένα ξέρω . .Η Vodafone κάνει διαφήμιση δωρεάν μέσω του forum . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 πήραν και εμένα τηλ δεν δέχτηκα εννοείται το lumia 820 και το ωραίο ειναι οτι μου λεει ειναι μεχρι σήμερα η προσφορα, του λέω προσφορα το λες εσυ αυτο; του λέω τη κοινό έχουν μεταξι τους μου λεει ειναι 4g, τέλος του ειπα οτι είμαστε 25-30 άτομα και έχουμε ήδη ξεκινήσει κινήσεις στο ινκα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scottas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 πήραν και εμένα τηλ δεν δέχτηκα εννοείται το lumia 820 και το ωραίο ειναι οτι μου λεει ειναι μεχρι σήμερα η προσφορα, του λέω προσφορα το λες εσυ αυτο; του λέω τη κοινό έχουν μεταξι τους μου λεει ειναι 4g, τέλος του ειπα οτι είμαστε 25-30 άτομα και έχουμε ήδη ξεκινήσει κινήσεις στο ινκα. Καλα ξυγηθηκατε :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salonikios933 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μόνο που πρέπει να το κάνει σήμερα, γιατί αύριο δεν θα ισχύει. Σήμερα τι ώρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaico Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Με πήραν σήμερα το απόγευμα και μου είπαν ότι ήρθε το 8s που είχα παραγγείλει κυριακή και ότι ήμουν και τυχερός!!! την ρωτησα αν μπορω να παρω το 820 στα 130 και μου είπε όχι έχουν τελείώσει όλα τα τηλ της προσφοράς......επειδή αυριο πρέπει να αποφασίσω αν και θα προτιμούσα το 820 δεν βλέπω κατι καλύτερο στα 100 ευρω (μη κινέζικο) για την σύζυγο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις