Προς το περιεχόμενο

Καλές εκτπώσεις στη vodafone σε διάφορα κινητά

Lokokokakau

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπα καλα μας κανουν δεν βλεπεις μερικους νομιζουν οτι πιασαν μη πω...τι ...Λες κ ειχαν 1εκ.μυριο συσκευες ... παλι καλα που τους κανουν κ αντιπροταση η πλακα ειναι οτι δε δεχοντε στο τελος να δω τι θα παρουν ακομα κ καταγγελία να κανουν...

Κ φυσικα οσοι το εχουν παρει απο βοντα ο το πουλαν κανα 250ε η 300ε μονο γελιοι μπορει να θεωρηθουν....

Θα πάρουν αυτό που είναι σύμφωνο με τον νόμο να πάρουν, αν σε ΟΛΑ αντιδρούσαμε κάπως έτσι δεν θα βρισκόμασταν στην κατάσταση που είμαστε τώρα..... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις έφαγα άκυρο πανηγυρικό και γω με την σειρά μου! Αντιπροσφορά πιο άλλο Nokia lumia 820, και νομίζει ότι μιλάει με κανέναν άσχετο που δεν γνωρίζει από κινητά λέγοντας μου πως είναι ακριβώς ίδιων δυνατοτήτων με ΜΟΝΗ εξαίρεση το λειτουργικό! Φυσικά και το αρνήθηκα και του είπα ποιες είναι οι διαφορές τους! Τέλος πάντων αφού τελείωσε και αυτή η αναμονή (και πολύ κράτησε) πάω για Huawei ascend P6 κι ας βάλουν το Lumia εκεί που ξέρουν...! 

• Like 1

Κάλα παιδία είναι απ τα άγραφα.Το πρωι είχα παει στο καταστημα , και μου ειπαν οτι περιμένουν την συσκευή και θα με ενημερωσουν . Μετα με παίρνουν τηλέφωνο για να μου κανουν αντιπρόταση το lumia απο τα κεντρικα..και ξάνα παιρνω τηλεφωνο στα καταστήματα..και μου λενε περιμένουμε να παραλάβουμε και θα σε ειδοποιησουμε. ηθελα να ξερά Πίος κοροϊδεύει πιο..

Μπα καλα μας κανουν δεν βλεπεις μερικους νομιζουν οτι πιασαν μη πω...τι ...Λες κ ειχαν 1εκ.μυριο συσκευες ... παλι καλα που τους κανουν κ αντιπροταση η πλακα ειναι οτι δε δεχοντε στο τελος να δω τι θα παρουν ακομα κ καταγγελία να κανουν...

Κ φυσικα οσοι το εχουν παρει απο βοντα ο το πουλαν κανα 250ε η 300ε μονο γελιοι μπορει να θεωρηθουν....

Πάλι κάποιοι νομίζετε ότι το θέμα είναι πως χάσαμε την πρόσφορα και αμάν θα κάναμε να παρακαλούμε για το lumia 820. Το πρόβλημα είναι ότι φάγαμε δούλεμα και μάλιστα δύο φορές. Αν δεν βαρεθείς και δεις πιο πάνω τις διατάξεις θα δεις ότι το δίκιο είναι με το μέρος του καταναλωτή. Εσύ την επόμενη φορά που θα σε κοροϊδέψουν πες τους σας ευχαριστώ.

Κάλα παιδία είναι απ τα άγραφα.Το πρωι είχα παει στο καταστημα , και μου ειπαν οτι περιμένουν την συσκευή και θα με ενημερωσουν . Μετα με παίρνουν τηλέφωνο για να μου κανουν αντιπρόταση το lumia απο τα κεντρικα..και ξάνα παιρνω τηλεφωνο στα καταστήματα..και μου λενε περιμένουμε να παραλάβουμε και θα σε ειδοποιησουμε. ηθελα να ξερά Πίος κοροϊδεύει πιο..

Ακριβώς το ίδιο! Απλά δεν το ανέφερα πιο πάνω! Τρώω άκυρο αλλά από το κατάστημα "το περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή"

Κάλα μην το περιμένεις..απλα μας κοροϊδεύουν ..εμένα εδώ και μια βδομάδα ..πήγα και την Δεύτερα μου παν θα ερθει Τρίτη , Πήγα τη Τριτη,μου παν θα ερθει τελικά Πεμπτη.Πήγα σήμερα το πρωι μου λένε μέχρι της 1 θα έρθουν οι παραλαβές..μετα με παίρνουν για το lumia ξάνα παίρνω στο καταστημα και ακόμα επιμένουν να μου λένε να περιμένω μύνημα να το παραλαβω. απορω πραγματικα γιατι δεν μας λένε απλα ξεχαστε το..

Και εμένα με πήραν τηλέφωνο με αντιπρόταση το lumnia 820. Τον λέω ότι "εγώ android παρήγγειλα και θέλω android όχι windows" και μου λέει ότι "αυτό είναι". Με τα πολλά τον είπα να ξαναπάρει και θα το σκεφτώ (δλδ θα σκεφτώ τι μπινελίκι θα τον ρίξω και πως να απαιτήσω κάτι καλύτερο) και είπε ότι η προσφορά είναι για σήμερα μέχρις τις 17.00 και θα ξανακαλέσει στις 16.00. Δεν κάλεσε ποτέ. Τέλος πάντων μία καταγγελία θα την κάνω.

• Like 1

Αφού τελικά μαζεύεται περισσότερος κόσμος από ότι είχε φανεί, γιατί δεν κάνετε ένα group στο Facebook; Μια οργανωμένη διαμαρτυρία εκεί θα ειναι πολύ χρησιμοτερη από τα μεμονωμένα βρισιδια, και θα ακουστεί και πολύ περισσότερο....

Μόλις έφαγα άκυρο πανηγυρικό και γω με την σειρά μου! Αντιπροσφορά πιο άλλο Nokia lumia 820, και νομίζει ότι μιλάει με κανέναν άσχετο που δεν γνωρίζει από κινητά λέγοντας μου πως είναι ακριβώς ίδιων δυνατοτήτων με ΜΟΝΗ εξαίρεση το λειτουργικό! Φυσικά και το αρνήθηκα και του είπα ποιες είναι οι διαφορές τους! Τέλος πάντων αφού τελείωσε και αυτή η αναμονή (και πολύ κράτησε) πάω για Huawei ascend P6 κι ας βάλουν το Lumia εκεί που ξέρουν

Αυτό που λες είναι το πιο σωστό που έχω ακούσει, ότι πρέπει να αποζημιωθείς με ανάλογης τιμής και δυνατοτήτων κινητό και αυτό που προτείνεις καλύπτει και την τιμή και τα χαρακτηριστικά!!

• Like 1

Αυτό που λες είναι το πιο σωστό που έχω ακούσει, ότι πρέπει να αποζημιωθείς με ανάλογης τιμής και δυνατοτήτων κινητό και αυτό που προτείνεις καλύπτει και την τιμή και τα χαρακτηριστικά!!

Εγώ κατάλαβα ότι δεν ξανά ασχολείται με vodafone και θα πάρει μόνος του κινητό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...