georsev Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καμια εξελιξη παιδια καμια αντιπροσφορα επεσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καμια εξελιξη παιδια καμια αντιπροσφορα επεσε? Κάτι άκουσα για Nokia Lumia 820 αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Κάτι άκουσα για Nokia Lumia 820 αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου... Αυτη ηταν χθεσινη αντιπροσφορα σημερα μπορει να εβαλαν λιγο μυαλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 To σαββατο παρηγγειλα μεσω eshop και γω το lg optimus g για παραλαβη απο το καταστημα των αμπελοκήπων. αργοτερα ενημερωσα και εναν φιλο μου για την προσφορα και με τον ιδιο τροπο παρηγγειλε τη συσκευη για παραλαβη απο το ιδιο καταστημα. σημερα παρελαβε τη συσκευη του αλλα εγω οχι παρολο που η παραγγελια μου καταχωρηθηκε νωριτερα. Θα παω και ο ιδιος αθριο απο το καταστημα αλλα αν δεν βρεθει λυση παιρνω της 4 γραμμες που εχω στην εταιρια σας και δεν με ξαναβλεπετε... αυτη ειναι περιπτωση παιδιου απο το facebook κατι παιζειιιιιιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν εχει καταχωρηθει παραγγελια δεν μπορει να μετραει. Εκει με το καταστημα πρεπει να τα βαλεις. Γιατι λες να μην εχει καταχωρηθει η παραγγελια? Μια χαρα εχει καταχωρηθει η παραγγελια σε οσους την εχουν κανει τηλεφωνικα. Οποτε μετρανε κι αυτοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εγω τηλεφωνικη παραγγελια εκανα και με πηρανε χθες απο το καταστημα για να πουν για το lumia.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Πολυ ησυχια εχει πεσει σημερα.....σιγα σιγα προσπαθουν να μας κανουμε να το ξεχασουμε μου φαινετε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εγω τηλεφωνικη παραγγελια εκανα και με πηρανε χθες απο το καταστημα για να πουν για το lumia.... Αυτο κανονικα δεν πρεπει να μετραει οτι εφαγες ακυρο και δεν παρελαβες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 ηδη μαζευτηκαν 20 ατομα. σκεφτειτε ποσοι ειναι (τηλεφωνικα, που δεν γραφουν εδω, που γραφουν και απλα μετα την απογοητευση δεν ξαναμπηκαν στο θεμα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εγώ που έκανα και τηλεφωνική και μου είπαν από το κατάστημα ότι δεν τους πήρα ποτέ μετράω? (btw μια φίλη ενδιαφέρεται για το Lumia 820 με 129 στην Λάρισα αν κάποιος μπορεί να μας εξυπηρετήσει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MWesten Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Γιατι λες να μην εχει καταχωρηθει η παραγγελια? Μια χαρα εχει καταχωρηθει η παραγγελια σε οσους την εχουν κανει τηλεφωνικα. Οποτε μετρανε κι αυτοι? Αν την ωρα που εδιναν τα στοιχεια του ο υπαλληλος τα περναγε κανονικα στο συσστημα και δεν τα εγραφε σε χαρτακι,ναι μετρανε. αν και θα πρεπε να περιμενουν ο υπαλληλος να τους δωσει καποιο αριθμο παραγγελιας (εκτοσ αν λειτουργει διαφορετικα ο τροπος που την καταχωρουν στο δικο τους υπολογιστη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Aν έχει καταχωρηθεί η παραγγελία και υπάρχει ο κωδικός παραγγελίας για να υπάρχει κάτι χειροπιαστό, μετράτε όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geekas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έκανα παραγγελία σάββατο από κατάστημα και χθες με πήρανε να μου πουν πως δεν θα εκτελέσουν καμία και μου πρότειναν το 820, κλασική vodafone , καλά έκανα και έφυγα πριν καιρό προς Wind μεριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Αν την ωρα που εδιναν τα στοιχεια του ο υπαλληλος τα περναγε κανονικα στο συσστημα και δεν τα εγραφε σε χαρτακι,ναι μετρανε. αν και θα πρεπε να περιμενουν ο υπαλληλος να τους δωσει καποιο αριθμο παραγγελιας (εκτοσ αν λειτουργει διαφορετικα ο τροπος που την καταχωρουν στο δικο τους υπολογιστη) Φυσικα μιλαμε γι'αυτους που εχουν καταχωρηθει στο συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosNx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 820;; Χαχαχα.. ιδιων δυνατοτήτων.. Ρε παιδιά, τι κοινό έχει το 820 με το g εκτός του ότι είναι smartphone; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις