achisael Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια τι λετε? ολοι ειναι εδω? ολοι γραφουν καθημερινα ή παρακολουθουνε? μην λετε οτι να ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salonikios933 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Έχει να βγει κέρδος. ..τυχεροί αυτοί που είχαν στην άκρη κάνα 2.000 ευρώ και τα έριξαν όλα στην LG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisl7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 12-11943 Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mvpgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 12-11943<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Μαλλον το 13 είσαι. Εγώ 14 - 11943 (2 συσκευές, για μένα και τη γυναικα... Ας έπαιρνα εστω τη μια να της τη δώσω να ησυχασω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 πανω απο 50 μπορει και εως 100 συσκευες να ειναι... βέβαια έχε υπόψη σου ότι πρέπει να παίζει και πολύ τρολάρισμα. όπως και να έχει, όσοι και να είναι, μακάρι να παραλάβουν όλοι και να τελειώνει ευχάριστα το θέμα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 βέβαια έχε υπόψη σου ότι πρέπει να παίζει και πολύ τρολάρισμα. όπως και να έχει, όσοι και να είναι, μακάρι να παραλάβουν όλοι και να τελειώνει ευχάριστα το θέμα.... Και εγω μια απο τα ιδια...δεν παραλαμβανουμε..φαγαμε ακυρο ενω ειχαμε κανονικα κωδικο παραγγελιας...και περιμενουμε να δουμε εδω και μερες τι θα γινει.. Ειναι τοσο δυσκολο να το κατανοησετε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosgr100 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Nα πω και εγώ ότι σήμερα απο το κατάστημα που εχω επιλέξει για να γίνει η παραλαβή υπάλληλος μου επιβεβαίωσε οτι η παραγγελία υπάρχει κανονικά στο σύστημα και έχει καταχωρηθεί και πως σαφώς η εταιρία είναι υποχρεωμένη να αποστείλει το κινητό. Με λίγα λογία διαψεύστηκε πανηγυρικά ο υπάλληλος που μου απάντησε στο Fb ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία μου, το κινητό έπρεπε να έχει καταφθάσει έως σήμερα άλλα δεν έχουν στείλει τίποτα, και επειδή μου έδειξαν τις παραλαβές μέχρι την παρασκευή ούτε αναμένεται έως τότε.15. 1194xxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Φοβερό! Ολος αυτός ο ξεσηκωμός για 12 άντε ας ειναι και 15 άτομα. Που τελικά μπορεί (& μακάρι!) να παραλάβουν κι αυτοί. το οτι έδωσα 30 λιρες στο αμαζον για sd, θηκη και screen saver και θα παρω τα α@@@ μου δεν με νιαζει και τόσο.Το ότι αναγκάζομαι να διαβάζω και τις μ@@@@ που γράφεις στοιχιζει περισοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 το ποιο τραγικο ειναι οτι μας κοροιδευουν εδικα με το μηνυμα που στελνουν στο facebook λεγοντας πως η παραγγελια δεν εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 το οτι έδωσα 30 λιρες στο αμαζον για sd, θηκη και screen saver και θα παρω τα α@@@ μου δεν με νιαζει και τόσο.Το ότι αναγκάζομαι να διαβάζω και τις μ@@@@ που γράφεις στοιχιζει περισοτερο. Την sd τη χρησιμοποιείς και αλλού Για τη θήκη και το screen protector καλά να πάθεις, άλλη φορά να περιμένεις να πάρεις το κινητό στα χέρια σου Και γω έχω παραγγήλει θήκη, screen protectors Καλά να πάθω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panorifi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 εγώ έχω παραγγείλει από ίντερνετ κανονικά με κωδικό παραγγελίας 11940χχ και παραλαβή από κατάστημα vodafon Γ.ΘΕΟΤΟΚΗ 23 ΚΕΚΡΥΡΑ και ακόμα τίποτα, καμιά ιδιοποίηση εγώ έχω παραγγείλει από ίντερνετ κανονικά με κωδικό παραγγελίας 11940χχ και παραλαβή από κατάστημα vodafon Γ.ΘΕΟΤΟΚΗ 23 ΚΕΚΡΥΡΑ και ακόμα τίποτα, καμιά ιδιοποίηση εγώ έχω παραγγείλει από ίντερνετ κανονικά με κωδικό παραγγελίας 11940χχ και παραλαβή από κατάστημα vodafon Γ.ΘΕΟΤΟΚΗ 23 ΚΕΚΡΥΡΑ και ακόμα τίποτα, καμιά ιδιοποίηση 16 11940χχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Τελικά όλο αυτό για 12 άτομα? Πρεπει να ειμαστε γυρω στο #17 -> 119436Χ (ας μου βρει καποιος τον αριθμο που ελεγε οτι παρελαβε και ειναι μεγαλυτερος απο τον δικο μου, αν δε με απατα η μνημη μου πρεπει να ηταν 119437Χ) Φοβερό! Ολος αυτός ο ξεσηκωμός για 12 άντε ας ειναι και 15 άτομα. Που τελικά μπορεί (& μακάρι!) να παραλάβουν κι αυτοί. Ισα-ισα, οσο λιγοτερα ειναι τα ατομα που εχουν φαει ακυρο ΤΟΣΟ μεγαλυτερη ΞΕΦΤΙΛΑ ειναι για κοτζαμ βονταφον να ξεφτιλιζεται και να διασυρεται τοσες μερες χωρις σοβαρη και υπευθυνη αντιμετωπιση. Να ειχε 10.000 τεμαχια ανεκπληρωτα να το συζηταγαμε αλλα για ... 10-20???? Για τις επιδοτησεις που λεει καποιος ειναι ακυρος, τα 'δωρα' απο επιδοτησεις εχουν πληρωθει και μαλιστα πανακριβα στο ελλαντα απο τα συμβολαια. ΥΓ. Καλα ρε σεις ουτε μια 2ωρη σταση εργασιας για το ματσακι δεν κανατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anjo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Αν κάποιος δεν έχει facebook και δεν έχει λογαριασμό στο Myaccount της Vodafone... πως μπορεί να δει την εξέλιξη της παραγγελίας του? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosNx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Αν κάποιος δεν έχει facebook και δεν έχει λογαριασμό στο Myaccount της Vodafone... πως μπορεί να δει την εξέλιξη της παραγγελίας του? Ευχαριστώ. http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/loadOrderTracking.action?null Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athinaikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ε κοίτα σε αυτές τις περιπτώσεις το παίζεις κορώνα η γράμματα ....εγω καινούριο κινητό απο άτομο δεν αγοράζω ...μονο δεύτερο χέρι και μονο σε καλη τιμή. Να προσέχετε τι και απο που αγοράζετε. Ωραία. Εσύ που το πήρες πόσο σκέφτεσαι να το δώσεις έπειτα απο ολα αυτά ; Ανεφερα καπου οτι θελω να το πουλησω και δεν το θυμαμαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις