Ducatista Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Κατι τετοιοι τυποι σαν εσενα (και τον αλλον που εβαλε την αγγελια) , νοιαζονται μονο για το πως θα βγαλουν κανα φραγκακι, απο καποιον ατυχο συμφορουμιτη που ειτε δεν προλαβε, ειτε αδικως δεν παρελαβε. Δεν εχετε το στοιχειωδες iq να σκεφτειτε το ηθικο του πραγματος, και να το δωσετε οσο το πηρατε σε καποιο δικο σας (φιλικο/συγγενικο) ατομο. Oχι σε ξενο, για να νιωσεις κοροιδο, σε δικο σου. Ετσι εκανα εγω. Δεν κοιταξα να βγαλω κανα 150αρι. Αλλά ειπαμε, money rules. Χαιρομαι που διαφερουμε. επειδη μιλας σε εμενα χωρις να με ξερεις 1ον δεν εβαλα αγγελια 2ο πηρα 5 και χαρισα τα 2....... οσο για το ηθικο της ιστοριας να πειτε στα παιδια που πηραν δωρο κινητο η με επιδοτηση να τους δωσετε κανενα 10 ευρω και να το παρετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 τελικα θα μαζευτουμε πολλοι.. αλλα αντε και μαζευτηκαμε τι θα γινει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 επειδη μιλας σε εμενα χωρις να με ξερεις 1ον δεν εβαλα αγγελια 2ο πηρα 5 και χαρισα τα 2....... οσο για το ηθικο της ιστοριας να πειτε στα παιδια που πηραν δωρο κινητο η με επιδοτηση να τους δωσετε κανενα 10 ευρω και να το παρετε... αλλη ιστορια εκεινη.για να παρει ο αλλος κινητο απο επιδοτηση σημαινει οτι εχει πληρωσει τα κερατα του σε παγια.δεν το παιρνει δωρεαν τα σκαει χοντρα σε λογαριασμους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 τελικα θα μαζευτουμε πολλοι.. αλλα αντε και μαζευτηκαμε τι θα γινει ? θα μαζευτουμε να πιουμε τον καφε της παρηγοριας! :devil: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Sorry για το off topic,πολλοι απο αυτους που πηραν 5 6 αν δεν διαβαζαν εδω για την προσφορα δεν θα το ηξεραν καν,παρολα αυτα σε αυτους που θα επρεπε να τους λενε ευχαριστω για την βοηθεια τους προσπαθουν να βγαλουν κερδος.αν καποιος πηρε 5 6 για να τα μοιρασει,καλως και τα πηρε.επισης να πω και στον φιλο παραπανω οτι το s2 αγοραστηκε σε μεγαλυτερη αξια απο οσο πουλιεται,οτι πουλιεται σε μεγαλυτερη αξια απο οσο αγοραστηκε θεωρειται εμποριο,υπαρχει κερδος και πρεπει να φορολογηθει.επισης να ενημερωσω τους εμπορους του φορουμ γιατι αυτο ειναι(και καλως ειναι αρκει να εχουν παραστατικα) οτι εχω ακουσει οτι εχουν κυνηγισει καποιους παλαιοτερα και να προσεχουν τα νωτα τους(δεν ξερω αν ισχυει μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλα) την προσφορα την πηρα απο φιλο που δουλευει σε βοντ!! και πηρα το σ4 πριν κυκλοφορισει 740 και το εδωσα πριν κανενα μηνα 380 οποτε..... η μηπωε επρεπε να το δωσω 500+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 VODAFONE RED της ντροπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosNx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Τι πιστεύετε ότι εννοούν λέγοντας συσκευή ιδίων δυνατοτήτων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Τι πιστεύετε ότι εννοούν λέγοντας συσκευή ιδίων δυνατοτήτων; απολύτως τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgexx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 την προσφορα την πηρα απο φιλο που δουλευει σε βοντ!! και πηρα το σ4 πριν κυκλοφορισει 740 και το εδωσα πριν κανενα μηνα 380 οποτε..... η μηπωε επρεπε να το δωσω 500+δεν μιλησα για το τι εκανες εσυ προσωπικα η ο καθενας και ουτε που με νοιαζει,εγω μιλησα γενικα για την κατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosNx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 απολύτως τίποτα; Μ' αρέσει η αισιοδοξία σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Γεια σου ρε Ελληνάρα μάγκα Γι' αυτό θα τρώμε μια ζωή σκατά γιατί είμαστε γύφτοι σαν λαός...βγαίνει μια προσφορά και αντί να σκεφτεί κάποιος να πάρει ένα κινητάκι για την πάρτη του ή για δώρο το πρώτο που σκέφτεται είναι πως θα πάρει 5-6 να τα πουλήσει την επόμενη μέρα στη διπλή τιμή Χρυσές δουλειές θα έκανες στην κατοχή αδερφε μου παρε πιο πολλα και χαρισετα εσυ........ εγω απαντησα στο αλλο ποστ... και οταν χαριζεις παρε με τηλ να μου δωσεις το ενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Τι πιστεύετε ότι εννοούν λέγοντας συσκευή ιδίων δυνατοτήτων;Το καλό είναι ότι έχουμε γραπτή την απάντηση οπότε σε περίπτωση που κάποιος κάνει καταγγελία να υποστηρίζει ακόμη περισσότερο τη θέση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 χωρις να εχω συμμετασχει καθολου η να εχω ασχοληθει με την προσφορα θελω να πω το εξης, σχετικα με αυτους που λενε οτι καλα κανουν και πουλανε το κινητο 200-250€ στις αγγελιες. Οι προσφορες απο τα μαγαζια δεν γινονται για να εφμανιστει ο καθε τυχαρπαστος κερδοσκοπος και να βγαλει το κατιτις του, εις βαρος αλλων μαλιστα. κατα δευτερον η αλλη μπουρδα που ακουστηκε ειναι οτι αφου η συσκευη αξιζει 300€ στα σκρουτζομαγαζα δεν μπορουμε να την πουλησουμε 120€. Η συσκευη αξιζει οσο λεει η αποδειξη. αυτοι ειμαστε ομως αυτα τα μαγαζια μας αξιζουν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Προς zanteco.Aν τελικά παραλάβω σου το δίνω 230 όπως ζήτησες. Η τιμή ισχύει μόνο για σένα..το κινητό δεν πωλείται σε άλλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 αδερφε μου παρε πιο πολλα και χαρισετα εσυ........ εγω απαντησα στο αλλο ποστ... και οταν χαριζεις παρε με τηλ να μου δωσεις το ενα... Μίλησα εγώ για χαρίσματα? Εγώ είπα ότι είναι ΓΎΦΤΟΣ όποιος αγόρασε το κινητό μόνο και μόνο για να το πουλήσει με καπέλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις