Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στειλε το επιτοπου Lg.

Θα χασεις παραπανω χρονο με το να το στειλεις στην Βονταφον.

Αυτο θα κάνω γιατί από ότι βλέπω πρέπει να είναι μητρική πλακέτα γιατί μόλις το κάνω επανεκκίνηση η ώρα μηδενίζει...

Τέλος πάντων θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο για να επικοινωνήσω ξανά με την lg. 

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δωστε ενα λινκ για καταγγελια π.χ. στο ινστιτούτο καταναλωτή και στον συνήγορο του πολίτη.

http://www.inka.gr/?page_id=49

που***α το κανατε μωρε, ειπαμε οχι +1 και +2 και +5,

1

2

3 και καθε κωδικος παραγγελιας ειναι 1 νουμερο και ας περιεχει 5 κινητα.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαστε τεράστιοι...100 σελίδες και 1500 μηνύματα ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!

Επόμενος στόχος...............................

το LG G2  :-D

Δημοσ.

Sorry για το off topic,πολλοι απο αυτους που πηραν 5 6 αν δεν διαβαζαν εδω για την προσφορα δεν θα το ηξεραν καν,παρολα αυτα σε αυτους που θα επρεπε να τους λενε ευχαριστω για την βοηθεια τους προσπαθουν να βγαλουν κερδος.αν καποιος πηρε 5 6 για να τα μοιρασει,καλως και τα πηρε.επισης να πω και στον φιλο παραπανω οτι το s2 αγοραστηκε σε μεγαλυτερη αξια απο οσο πουλιεται,οτι πουλιεται σε μεγαλυτερη αξια απο οσο αγοραστηκε θεωρειται εμποριο,υπαρχει κερδος και πρεπει να φορολογηθει.επισης να ενημερωσω τους εμπορους του φορουμ γιατι αυτο ειναι(και καλως ειναι αρκει να εχουν παραστατικα) οτι εχω ακουσει οτι εχουν κυνηγισει καποιους παλαιοτερα και να προσεχουν τα νωτα τους(δεν ξερω αν ισχυει μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλα)

Δημοσ.

7. με κωδικο 11944**

Ειναι ενας στο page tis vodafone και ζηταει το 820 με 199 ευρω . καφριλα να του στειλουμε μεσα στο page το Link του γερμανου?

του εστειλα μηνυμα χαχαχαχαχαχ B) :cool: B) :X :X

Δημοσ.

Ο τύπος είναι μια χαρά!!! Και τα λέει ακόμα καλύτερα!!

Ούτε τον ξέρω ούτε θέλω να τσακωθώ με κανέναν εδώ μέσα, αλλά αυτές οι αγγελίες των 150 και 180 Ευρώ ενώ η συσκευή κοστίζει 360 στο πιο φτηνό σκρουτζομάγαζο είναι νταβατζιλίκι του καθενός που ΑΝ είχε παραλάβει στα 129Ευρώ και για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο το έδινε δε θα έπεφτε κάτω από 250 ευρώ.

Η προσφορά δυστυχώς (και πραγματικά λυπάμε για όσους δεν πήραν) τελείωσε... 

LG Optimus G κάτω από 200 ευρώ θα κάνουμε πάρα πολύ καιρό να ξαναδούμε.

Τώρα αν κάποιος το πήρε στα 129 ευρώ και το δίνει διότι είτε δεν τον βόλεψε είτε ο αρχικός σκοπός του ήταν να το πουλήσει, τότε μαγκιά του και χαρά του! Το βρήκε, στάθηκε τυχερός και το πήρε!!

Ξέρω είναι άδικο (και εμένα με ποναέι) αλλά είναι δικαίωμα του καθενός!

Και στο κάτω κάτω το παλικάρι το λέει ξεκάθαρα!!! Αν κάποιος έχει να του πουλήσει συσκευή στα 230 τότε την αγοράζει!! 

Και μη μου πείτε για παραμύθια του στυλ καταναλωτικό δίκαιο και μλκίες κουραφέξαλα!! Μεγάλωσα Γερμανία και εκεί το σύστημα δουλεύει σώστα διότι σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς κράτος και πολίτες εκπληρούν τις υποχρεώσεις τους σωστά!!

Δε γίνεται ο κάθε ψευτόμαγκας εδώ μέσα που προχτές έκανε φορολογική δήλωση και προσπαθούσε να κλέψει ή να κρύψει από το κράτος, σήμερα ξαφνικά να μιλάε για νομοθεσίες κτλ...

Και ναι το κράτος μας είναι μπ****λο και συμφωνώ απόλυτα, αλλά από τη στιγμή που ο Έλληνας έχει τι νοοτροπία που έχει, δεν μπορεί να απαιτεί καλύτερη αντιμετώπισει προς αυτόν! 

Και μη μου έρθετε με μνματα του στυλ: Μα το κράτος μας κλέβει μας κάνει μας δείχνει!

Διότι και πολλά χρόνια πριν, όταν όλοι κοπροσκυλιάζαμε και παίρναμε μυσθούς των 2, 3 και παραπάνω χιλιαδών ευρώ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ κοιτάζαμε πως θα αρπάξουμε παραπάνω, πως θα κλέψουμε, πως θα κρύψουμε!!

Τεσπα, μάλλον άνοιξα πόλεμο με κάποιους από εδώ μέσα (καταλαβαίνω την πίκρα τους και ειλικρινά δε θέλω να τσακωθώ ή να τους χαλάσω τη διάθεση) αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται...

Φιλικά πάντα (μιας και περνάω ώρες σε αυτή την κοινότητα και σας γουστάρω) 

Ζάχος

αυτο που λες δεν στεκει.εγω οτι αγορες κανω χρησιμοποιω τις αποδειξεις μετα για την εφορια.γιατι να πληρωσω 330 ευρω οταν ο αλλος θα μου δωσει αποδειξη 129 ευρω.ας μου κοψει αποδειξη 330 ευρω για αγορα κινητου να του το πληρωσω τοσο.

Δημοσ.

Ειναι ενας στο page tis vodafone και ζηταει το 820 με 199 ευρω . καφριλα να του στειλουμε μεσα στο page το Link του γερμανου?

Το εκανα ηδη.. :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...