Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλ ρε [παιδια μην τους λετε απλα ακυρο..

κραξτε τους και φοβεριστε τους.

εγω τους ειπα τι θελω κινητο ιδιων δυατοτητων ή εκπτωση ισαξια.

και τους ειπα να με καλεσουν εως αυριο ξανα.

αν δεν το κανουν τους ειπα εχω ετοιμα τις φωτοτυπιες και τα χαρτια που χρειαζονται για ινκα και οπου αλλου μπορω.

αυτην δεν ηθελε να μου δωσει το ονομα της αλλα τελικα το πηρα.

Δεν μου φταίει ο υπάλληλος που τον βάλανε να πάρει τηλέφωνο.. Έτσι κι αλλιώς είχα αποφασίσει για την καταγγελία....δεν χρειάζεται να τους εκβιάσω.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παραγγελια απο κρητη  καταστημα 

ακυρο δεν παρελαβαν λεει κανενα απο τα 15 που ειχαν πει

ημουν το πρωτο σε παραγγελια απο  το καταστημα

πως ξερω οτι δεν καβατζοθηκαν ?

αν θελω lumia 820 απο την ερχομενη πεμτη δεν το εχουν

Δημοσ.

συμφνω οτι τα παιδια με κωδικο παραγγελιας πρεπει να μην δεχθουν το 820...αλλα εγω που εδωσα προκαταβολη σε καταστημα αφου ειχεεξαντληθει το αποθεμα θα βολευτω με το lumnia ...δεν μου φαινετε τοσο ασχημο καλη καμερα δεν κολλαει καλη οθονη οσο για εφαρμογες υπαρχουν και στα wp kai fb kai skype και fifa και asphalt και ολα...

Το εχεις στα χερια σου φιλε? Πως σου φαινετε η οθονη παλευετε? Η παπαρες ουτε το 920 να μας εβαζαν για προσφορα δεν μπορουσαν....

Δημοσ.

ΝΑ ΜΗΝ παρει ακνενας το 820 !! ολοι να ζητατε ισαξιο και να σας ξαναπαρουν με καλυτερη προταση !!

διαφωνω...ολοι να αποδεχτειτε την αντιπροταση...και οταν σας ειδοποιησουν για παραλαβη

θα πατε και .....................................................................

Δημοσ.

Όποιος έχει να δώσει την εποχή της κρίσης λεφτά για 12 συμβόλαια, δε θα έπρεπε να τον απασχολεί ότι έχασε μια προσφορά της τάξης των 170 ευρώ (300 αρχική) για ένα LG γιατί απλά με τα 12 συμβόλαια θα παίρνει ένα Iphone κάθε χρόνο τζάμπα.

Τα 12 συμβολαια μπορει να ειναι μεχρι 25 ευρω παγιο ή μπορει να ειναι καρτοσυμβολαια.Δεν ειναι ουτε 50 ουτε 100 ευρω.

170 ευρω ποιο κινητο εχει?

Δημοσ.

^ Είναι και moderator τρομάρα του

Το εχεις στα χερια σου φιλε? Πως σου φαινετε η οθονη παλευετε? Η παπαρες ουτε το 920 να μας εβαζαν για προσφορα δεν μπορουσαν....

Φοβερή οθόνη......για πριν 3 χρόνια

800x480 :X

• Like 2
Δημοσ.

BTW οταν πηγα να παρω τα δικά μου απο ηρακλειο κρητης (Desire X και 8s. ) , η κοπελια καθως ανοιξε το ντουλαπι ειδα 2 κουτακια με το G , οπωτε στηλανε και εδω , το θεμα ειναι ποιοι τα καβατζωσαν.

To κορυφαιο ηταν οταν με ρωτησε ποια ειναι η δικη μου παραγγελια επρεπε να πω και το κουτακι με το G  γαμωτο  :-P , καλα χαρτακι με οναμα δεν ειχαν ??

Δημοσ.

Kai εγω τα ιδια τους ειπα. πολυ σωστος..

φυσικα και το μεγαλυτερο επιχειρημα που εγω ειπα ειναι αυτο..

Από τα επιχειρήματα του ήταν ότι σαφώς και δεν είναι ίδιων χαρακτηριστικών οι δύο συσκευές και το κυριότερο που δεν μπόρεσαν να αντικρούσουν ήταν ότι αν αυτός είχε αθετήσει τους όρους κάποιας συμφωνίας ή αγοράς μαζί τους προφανώς και θα πλήρωνε το ανάλογο τίμημα/ποινή, άρα και αυτοί με τη σειρά τους πρέπει να πληρώσουν το ανάλογο τίμημα.

Δημοσ.

σε ερωτηση μου απο χτες προς vodafone απεσταλμενη  τεσσερις  φορες κανουν τους κινεζους

καλημερα σας θα ηθελα να με ενημερωσεται για το πως διασφαλιζεται οτι τα τηλεφωνα που στειλατε σε καταστηματα πηγαν στους πελατες που εκαναν την παραγγελια

Ευχαριστω

απαντηση καμια

διοτι πρεπει να πουμε οτι ειναι πολυ σοβαρο να ερθει ενα τηλεφωνο στο ονομα σου στο καταστημα και αυτο να το δωσει αυτος στον κολλητο του

Δημοσ.

η οθόνη για τη θεωρητικη μικρη αναλυση της ειναι πολυ καλη. Όμως ο καθενας εχει και διαφορετικες απαιτησεις εμενα η οθονη του δε με ενοχλει εσένα ομως μπορει να μη σου κανει για οποιονδηποτε λογο. Αν εχεις την δυνατοτητα δες το απο κοντα, δεν το εχω δε θα σου πω ψεματα αλλα το εχω περιεργαστει από κοντα πολλές φορες

Δημοσ.

Το εχεις στα χερια σου φιλε? Πως σου φαινετε η οθονη παλευετε? Η παπαρες ουτε το 920 να μας εβαζαν για προσφορα δεν μπορουσαν....οχ

οχι δεν το εχω αλλα με ικανοποιησαν τα ελληνικα hands on που ειδα στο youtube

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...