Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανες recovery ή format?

Έχεις περάσει drivers εσύ δηλαδή?

Γιατί μου φαίνεται ότι έβαλες cd και πέρασαν διάφορα προγραμματάκια που θα δίνει η hp (σαν την toshiba ένα πράμα...)

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιμένω ότι κάποιο πρόγραμμα κάνει τη ζημιά και θα πρέπει να κάνεις καθαρό φορματ, χωρίς τη σαβούρα που περνάει η hp.

Δοκίμασε και σε θήκη και πες μας.

Από usb λογικά θα το αναγνωρίσει.

• Like 1
Δημοσ.

είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα ακριβώς, πριν 3 χρονιά περίπου έχω και εγώ hp αλλα παλιό το dv-7 αγορά το 2008
Μια μέρα πως πήγα να μπω στον δεύτερο σκληρό(windows 7) φόρτωσε η μπάρα ως ένα σημείο πάνω και μετά με πέταξε έξω και εξαφανίστηκε έκανα όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα είχα κατεβάσει διάφορα προγράμματα.Μέχρι που το παράτησα και πάνω από έναν χρόνο ήμουν χωρίς τον δεύτερο σκληρό.
Μια μέρα κατέβασα το driver genius μου βρήκε 3-4 driver κατεβασε και εμφανιστηκε ο δευτερος σκληρος μετα απο την αποχη που εκανε.Συγχρονωνος μου εγκατεστησε και αυτο το intel radip πως λέγεται.
Από τότε παρότι έχω τον δεύτερο σκληρό είναι στιγμές που αν τον έχω αδρανεί όταν πάω να μπω φορτώνει με πετάει έξω και μου ανοίγει το παράθυρο σαν να έβαλα φλασάκι και πατάω άνοιγμα αρχείων και δουλεύει.Εκτος και αν έχω ανοικτό το torrent η βλέπω ταινία η ακούω μουσική και τα αρχεία είναι από εκεί μέσα δεν μου βγάζει πότε αυτό το κόλλημα.

και με windows 8 που έχω τώρα τελευταία το ίδιο πρόβλημα έχω.

Το μυαλό μου μου πάει ότι για λογούς οικονομίας αν δεν το δουλεύεις αδρανοποιείτε μπορεί να λέω και βλακεία σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει μετά από τόσο καιρό.

Αν έχετε και καμία λύση και για το δικό μου παρόμοιο πρόβλημα να μου την πείτε.

Δημοσ.

Εκανα φορματ απο την αρχη με cd windows 7 με το δικο του κωδικο .

Το αποτελεσμα ιδιο..

εχω βαλει σαν 2ο λογισμικο τα linux και τον δειχνει κανονικα το δισκο.

Και απο οτι φαινεται θα αφησω τα windows οσο λιγοτερο χωρο μονο κ μονο για να δουλευω το office και απο εκει κ περα linux.

Δεν ξερω...

Το 2ο σκληρο του δουλευα συνεχεια με αρχεια κλπ .

Δεν εχω βρει ακομα εξωτερικη θηκη να τον δουλεψω.

Δημοσ.

Το διαβασα απλα οτι εχεις κανει τα εχω κανει.

Το θεμα ειναι το Driver Genius μου δειχνει το σκληρο  το bios το δειχνει αλλα πουθενα αλλου.

Στο Linux κανονικα δηλ... ποσο γκατεμοσαυρος ειμαι ?

http://s1352.photobucket.com/user/Malamatina/media/87883173-117c-4d29-b0cd-4cbc4b307783_zpsf5b1630d.jpg.html

http://s1352.photobucket.com/user/Malamatina/media/Untitled1_zps88c24acf.png.html

Δειτε και το Driver Genius μηπως λεει κατι το οποιο  δεν γνωριζω

Δημοσ.

Εκανα φορματ απο την αρχη με cd windows 7 με το δικο του κωδικο .

Το αποτελεσμα ιδιο..

:wacko:

Θα μας τρελάνει το λαπτοπ σου :P

Δηλαδή, πέρασες φρέσκα windows 7 χωρίς τα προγράμματα που δίνει η hp και πάλι το ίδιο?Δηλαδή δεν τον εμφανίζει στο disk management?

Πέρασες και τους βασικούς drivers από το site? (Δεν ξέρω αν τους κατεβάζεις από το site ή έχει προγραμματάκι η hp για να τους περάσεις, δεν είχα ποτέ μου hp)

Αν ναι, τα παρατάω.Δε ξέρω τι άλλο να σου πω. :ph34r:

Ας έρθει ο μάγκας ο rfc... :P

Δημοσ.

Εχει ενα προγραμμα και τα κατεβαζει. Δεν τα κατεβασα απο εκει μπηκα στη σελιδα καθε εταιριας σας και τα κατεβασα εγω ο ιδιος.

Δεν ξερω θα κοιταξω αυτο που ειπε ενα παλικαρι ποιο πανω να βγαλω το δισκο και να δω την επαφη μηπως δεν ξερω...

Τον εχω 4 χρονια και τωρα μου το εκανε πρωτη φορα δεν ξερω ...Στην Ηp δεν το παω.

Δημοσ.

κατεβασε και μεσω προγράμματος η από αυτό που σου είπα η άμα βρεις κανένα άλλο καλό.
Σίγουρα θα σου βρει καινούργιους που δεν εχεις βάλει.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συγνωμη για το τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα πραγματικα δεν ασχοληθηκα διοτι ειπα οτι θα το σπασω...

Εαν εχετε καποιον καλο προγραμματιστη- τεχνικο- μπογιατζη δεν ξερω ας μου στειλετε ενα μηνυμα να μιλησω να παω το pc να το δει .. Αθηνα μενω Νεα Σμυρνη

Ευχαριστω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...