rfc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 θυμησου τι ειναι αυτο που εκανες την τελευταια φορα και εχασες το δισκο. Εγκατασταση προγραμματος, κ.λ.π.
SPANK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Βασικά αφου τα εχεις δοκιμάσει σχεδόν ολα θα έλεγα να τον βάλεις σε ενα αλλο pc ή να δοκιμάσεις με μια εξωτερική θήκη
Νοστραδαμος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 θυμησου τι ειναι αυτο που εκανες την τελευταια φορα και εχασες το δισκο. Εγκατασταση προγραμματος, κ.λ.π. Panda 2014 Βασικά αφου τα εχεις δοκιμάσει σχεδόν ολα θα έλεγα να τον βάλεις σε ενα αλλο pc ή να δοκιμάσεις με μια εξωτερική θήκη δεν εχω εξωτερικη θηκη απο οτι θυμαμαι θα δω ... Θα κανω ενα φορματ και θα δω ποτε δεν ξερεις...
rfc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αυτο στην εκανε τη δουλεια μαλλον και να το απεγκαταστησεις δε θα βρεις ακρη παντως. Το κακο με τα antivirus ειναι αυτα. Απεγκατεστησε το και κανε sfc /scannow απο safe mode, αλλιως repair ή μετα πας για format.
Νοστραδαμος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εχω κανει απεγκατασταση αλλα παλι το ιδιο ειναι δεν το βρισκει .. Τη ακριβως ειναι το sfc/scannow?
Νοστραδαμος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 You must be an administrator running a console session in order to use the sfc utility αφου εγω δεν ειμαι ?
Antwni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Βασικά αφου τα εχεις δοκιμάσει σχεδόν ολα θα έλεγα να τον βάλεις σε ενα αλλο pc ή να δοκιμάσεις με μια εξωτερική θήκη Αφού ο δίσκος δουλεύει ρε συ. Το πρόβλημα το έχουν τα windows.
SPANK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εχουν ομως πρόβλημα τα windows σίγουρα ? Το μονο εύκολο θα ειναι να κανει ενα format για να δει , απλα μου κανει εντύπωση που δεν τον δείχνει στο disk management
Νοστραδαμος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ξεκιναω το φορματ και οκεικ οτι βγει θα δω. Τελευταιο προγραμμα ηταν ενα παιχνιδι που κατεβασα το crysis 3 δεν ξερω εαν επαθε ζημια απο εκει... Κανω φορματ και επανερχομαι
Νοστραδαμος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Τίποτα πάλι το ίδιο δεν τον δειχνει πουθενά. Δεν ξέρω πάντως στην hp δεν το πάω. Που θα πάει..
STORM1978 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Άνοιξε το λάπτοπ και τσέκαρε αν πατάει καλά το καλώδιο. Αν είναι σε AHCI γύρνα τους σε IDE. Κάνε restore to defaults το bios. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα