Νοστραδαμος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα εχω ενα laptop της HP το Εnvy 15' , μεχρι προχτες ολα καλα δουλευα το 2ο σκληρο οχι partit. αλλα σκληρο κανονικα τον ειχα μονο για κατεβασματα και αποθηκη γενικα. Σημερα που μπηκα να δω καποια αρχεια δεν υπαρχει πουθενα. Πως μπορω να το επαναφερω παλι ετσι οπως ηταν και εαν γινετε φυσικα?
SPANK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δεν υπάρχουν τα αρχεία η ο δίσκος ? Δες στο control panel μετα στο computer management και μετα disk management να δεις αν τον βλέπει τον δίσκο εκει
Νοστραδαμος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Οχι δεν μου το δειχνει. Στο μοναδικο προγραμμα που μου το δειχνει ειναι το Intel Rapid Storage Technology που εχει ο υπολογιστης. Και μου δειχνει και ποσο τις % ελευθερο χωρο εχει, εαν ειναι ενεργος,μοντελο, serial number κλπ
SPANK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Για δες και με το hdsentinel αν τον βλέπει και πως ειναι το health του κτλπ , αν και μαλλον για πρόβλημα με τα windows μου φαίνεται παρα του δίσκου
Νοστραδαμος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δεν μου το δειχνει το προγραμμα αυτο. Μολις ειδα οτι στο Device Manager στο Other devices μου εχει ενα θαυαστικο εκει που γραφει Universal Serial Bus δεν ξερω εαν εχει καποια σημασια
SPANK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αυτο ειναι φυσιολογικά για τις usb , το περίεργο ειναι που δεν στον δείχνει καν στο disk management, ο δίσκος ειναι εσωτερικός η εξωτερικός ? γιατι οπως το περιέγραψες φαίνεται σαν να ενοείς οτι εχει και 2ο δίσκο το laptop μεσα
Νοστραδαμος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εχω 2ο σκληρο μεσα στο laptop. Εαν κανω ενα restore υπαρχει περιπτωσει η μπα? Η να το ανοιξω να βγαλω το σκληρο και να τον ξαναβαλω μηπως?
SPANK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δες λιγο στο bios τον βλέπει τον δίσκο ? Δοκίμασε να κανεις ενα restore η ενα repair στα windows με το cd , αν δεν δουλέψει τιποτα απο ολα αυτα βγάλε τον και ξανα βάλε τον
Νοστραδαμος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Τον δειχνει κανονικα Bios. Εκανα restore αλλα και παλι τα γιδια . Τον εβγαλα και ξανα εκανα εγκατασταση και παλι το ιδιο..
SPANK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Αν μπορεις τοτε δοκίμασε τον σε ενα αλλο pc desktop η με μια εξωτερική θήκη να δεις αν λειτουργεί
Antwni Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μπορείς να μπουτάρεις και με ένα live cd να δεις αν στον εμφανίσει. Αλλά είσαι σίγουρος ότι στο disk management δεν στον εμφανίζει? Στείλε μας ένα screenshot.
Νοστραδαμος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 http://s1352.photobucket.com/user/Malamatina/media/Untitled_zpsa75bf536.png.html?sort=3&o=0 Δεν ξερω εαν φαινεται στην πρωτη φωτο.
Antwni Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Εδώ θα πας. Και πες μας αν στον δείχνει. Υ.Γ.Μια φωτο φαίνεται-έχεις ανεβάσει.
SPANK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Έχει πει οτι δεν του το δείχνει στο computer management και αυτο ειναι το περίεργο
Νοστραδαμος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μπηκα παλι δεν το δειχνει. http://i1352.photobucket.com/albums/q658/Malamatina/Untitled1_zpsa65c17a4.png?t=1383484390
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα