Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα laptop της HP το Εnvy 15' , μεχρι προχτες ολα καλα δουλευα το 2ο σκληρο οχι partit. αλλα σκληρο κανονικα τον ειχα μονο για κατεβασματα και αποθηκη γενικα.

Σημερα που μπηκα να δω καποια αρχεια δεν υπαρχει πουθενα.

Πως μπορω να το επαναφερω παλι ετσι οπως ηταν και εαν γινετε φυσικα?

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν τα αρχεία η ο δίσκος ?

Δες στο control panel μετα στο computer management και μετα disk management να δεις αν τον βλέπει τον δίσκο εκει

Δημοσ.

Οχι δεν μου το δειχνει. Στο μοναδικο προγραμμα που μου το δειχνει ειναι το Intel Rapid Storage Technology που εχει ο υπολογιστης.

Και μου δειχνει και ποσο τις % ελευθερο χωρο εχει, εαν ειναι ενεργος,μοντελο, serial number κλπ

Δημοσ.

Για δες και με το hdsentinel αν τον βλέπει και πως ειναι το health του κτλπ , αν και μαλλον για πρόβλημα με τα windows μου φαίνεται παρα του δίσκου

Δημοσ.

Αυτο ειναι φυσιολογικά για τις usb , το περίεργο ειναι που δεν στον δείχνει καν στο disk management, ο δίσκος ειναι εσωτερικός η εξωτερικός ? γιατι οπως το περιέγραψες φαίνεται σαν να ενοείς οτι εχει και 2ο δίσκο το laptop μεσα

Δημοσ.

Δες λιγο στο bios τον βλέπει τον δίσκο ?

Δοκίμασε να κανεις ενα restore η ενα repair στα windows με το cd , αν δεν δουλέψει τιποτα απο ολα αυτα βγάλε τον και ξανα βάλε τον

Δημοσ.

Αν μπορεις τοτε δοκίμασε τον σε ενα αλλο pc desktop η με μια εξωτερική θήκη να δεις αν λειτουργεί

Δημοσ.

Μπορείς να μπουτάρεις και με ένα live cd να δεις αν στον εμφανίσει.

Αλλά είσαι σίγουρος ότι στο disk management δεν στον εμφανίζει?

Στείλε μας ένα screenshot.

Δημοσ.

Εδώ θα πας.

windows7-disk-managment.gif

Και πες μας αν στον δείχνει.

Υ.Γ.Μια φωτο φαίνεται-έχεις ανεβάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...