saks80 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 με πειραζει οτι τα πουλανε με κατεβασμενα χιλιομετρα. και ενας ιδιωτης μπορει να παει και να τα κατεβασει τα χιλιομετρα.δεν λεει κατι αυτο.μπορεις να το πας αντιπροσωπια να το κουμπωσουν εγκεφαλο και να δουν τα πραγματικα του χιλιομετρα
Tenshi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 και ενας ιδιωτης μπορει να παει και να τα κατεβασει τα χιλιομετρα.δεν λεει κατι αυτο.μπορεις να το πας αντιπροσωπια να το κουμπωσουν εγκεφαλο και να δουν τα πραγματικα του χιλιομετρα Ούτε αυτό λέει τίποτα απο μόνο του. Μπορεί κάλλιστα να βάλει καντράν/ecu/immobilizer ring (παράδειγμα για το αμάξι μου) με αμελητέο κόστος και τρέχα γύρευε. Αν δέν υπάρχει τρόπος ταυτοποίησης-διασταύρωσης μεταξύ αριθμού πλαισίου του αυτοκινήτου και ecu serial number,ούτε η ίδια αντιπροσωπία θα μπορέσει να πεί με σιγουριά οτι έχει γίνει μαϊμουδιά...
Ntinaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 και ενας ιδιωτης μπορει να παει και να τα κατεβασει τα χιλιομετρα.δεν λεει κατι αυτο.μπορεις να το πας αντιπροσωπια να το κουμπωσουν εγκεφαλο και να δουν τα πραγματικα του χιλιομετρα ποσοι ιδιωτες το κανουν και ποσοι μαντραδες?
saks80 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ποσοι ιδιωτες το κανουν και ποσοι μαντραδες? δεν μπορω να γνωριζω ποσοι ιδιωτες το κανουν.το βασικο ειναι να μην ειναι το αυτοκινητο τρακαρισμενο.απο κει και περα αν ειναι diesel δεν σε απασχολουν τοσο τα χιλιομετρα γιατι οι μηχανες βγαζουν απειρα χιλιομετρα.
Hyphen Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ποσοι ιδιωτες το κανουν και ποσοι μαντραδες? Κοιτας τωρα διαφορετικες ποσοτητες.. ο μαντρας εχει 300αμαξια ε δεν ειναι πιθανο να εχει γυρισει τα χλμ σε καποια??? Παντως ενημερωτικα επειδη γνωριζω πολλα πραγματα απο μεταχειρισμενα και γενικα ψαχνω σου λεω οτι πολλοι ιδιωτες εχω αποδειξει οτι τα εχουν πειραξει.
Joshua21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ποσοι ιδιωτες το κανουν και ποσοι μαντραδες? Δεν έχω στοιχεία να σου απαντήσω, αν έχεις εσύ μπορείς να τα παραθέσεις. Πάντως ένας έμπορος που γυρίζει χιλιόμετρα σε ένα αυτοκίνητο ρισκάρει τη φήμη του, ένας ιδιώτης όμως που αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 10 χρόνια(ή κάθε 6 μήνες έστω) δεν ρισκάρει τίποτα. Η δική μου γνώμη είναι ο υποψήφιος αγοραστής να ελέγχει όσο καλύτερα μπορεί το αυτοκίνητο που αγοράζει, άσχετα αν του το πουλάει ιδιώτης ή έμπορος. Το αυτοκίνητο θα αγοράσει, όχι τον πωλητή!
Ntinaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Κοιτας τωρα διαφορετικες ποσοτητες.. ο μαντρας εχει 300αμαξια ε δεν ειναι πιθανο να εχει γυρισει τα χλμ σε καποια??? Παντως ενημερωτικα επειδη γνωριζω πολλα πραγματα απο μεταχειρισμενα και γενικα ψαχνω σου λεω οτι πολλοι ιδιωτες εχω αποδειξει οτι τα εχουν πειραξει. πολλοι ιδιωτες εγω θα λεγα οτι ΟΛΟΙ οι μαντραδες εχουν κατεβασει χιλιομετρα στους μαντραδες συνηθως πανε ατομα που βαριουνται να ψαξουνε η δε ξερουν πολλα απο αυτοκινητα οποτε ο μαντρας συνηθως χεστηκε για το αν δυσφημιστει.το κερδος που θα βγαλει απο τα αυτοκινητα ειναι τεραστιο
Joshua21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 στους μαντραδες συνηθως πανε ατομα που βαριουνται να ψαξουνε η δε ξερουν πολλα απο αυτοκινητα οποτε ο μαντρας συνηθως χεστηκε για το αν δυσφημιστει.το κερδος που θα βγαλει απο τα αυτοκινητα ειναι τεραστιο Ο λόγος που πάμε στους εμπόρους είναι επειδή έχουν μαζεμένα πολλά αυτοκίνητα προς πώληση, ξέρουμε δεν ξέρουμε πολλά από αυτοκίνητα. Οι έμποροι που δεν ενδιαφέρονται για το αν δυσφημιστούν είναι τυχοδιώκτες, αργά ή γρήγορα θα βγουν εκτός αγοράς.
paylidis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 δυστυχώς, συμφωνα με προσφατη εμπειρια μου στην επι 3 μηνες αναζήτηση ενός συγκεκριμένου αυτοκινήτου, οι περισσότεροι εμποροι ειναι καθικια... Και πιστέψτε με, μακαρι ολο το πρόβλημα να ήταν 10-20 χιλιαδες χιλιόμετρα παραπάνω, εδω μιλάμε για πολλές χοντράδες...
Ntinaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ο λόγος που πάμε στους εμπόρους είναι επειδή έχουν μαζεμένα πολλά αυτοκίνητα προς πώληση, ξέρουμε δεν ξέρουμε πολλά από αυτοκίνητα. Οι έμποροι που δεν ενδιαφέρονται για το αν δυσφημιστούν είναι τυχοδιώκτες, αργά ή γρήγορα θα βγουν εκτός αγοράς. το επαγγελμα αυτο ουτε γνωσεις θελει,ουτε πτυχια,ουτε μορφωση ενα κεφαλαιο,και πολλη δουλεια στο θεμα απατεωνιας και παπαρολογιας.
Hyphen Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 πολλοι ιδιωτες εγω θα λεγα οτι ΟΛΟΙ οι μαντραδες εχουν κατεβασει χιλιομετρα στους μαντραδες συνηθως πανε ατομα που βαριουνται να ψαξουνε η δε ξερουν πολλα απο αυτοκινητα οποτε ο μαντρας συνηθως χεστηκε για το αν δυσφημιστει.το κερδος που θα βγαλει απο τα αυτοκινητα ειναι τεραστιο Aμα εχεις τις σωστες ακρες μπορεις να παρεις και απο μαντρα χωρις κανενα θεμα. Προσωπικα μπορω και μονος μου να καταλαβω αν ειναι πειραγμενο ενα αυτοκινητο απο μαντρα.
Joshua21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 το επαγγελμα αυτο ουτε γνωσεις θελει,ουτε πτυχια,ουτε μορφωση ενα κεφαλαιο,και πολλη δουλεια στο θεμα απατεωνιας και παπαρολογιας. Τα ισοπεδώνεις όλα τώρα. Αν όλοι οι έμποροι αυτοκινήτων λειτουργούσαν όπως πιστεύεις, θα είχε εκλείψει το επάγγελμα προ πολλού. Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες.
Ntinaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Τα ισοπεδώνεις όλα τώρα. Αν όλοι οι έμποροι αυτοκινήτων λειτουργούσαν όπως πιστεύεις, θα είχε εκλείψει το επάγγελμα προ πολλού. Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες. οπως στα ταξι ενα πραγμα?..
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 οπως στα ταξι ενα πραγμα?.. Και στα ταξί υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες, η διαφορά όμως είναι ότι το επάγγελμα του ταξιτζή δεν γίνεται να εκλείψει για πολλούς λόγους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα