Προς το περιεχόμενο

αγορα μεταχειρισμενου αυτοκινητου εως 5000

toutestin7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απο εναν μηχανικο ενος γνωστου που ειναι μεσα στην FIAT... Oταν ειχε βγει στις αρχες το grande!

.

Απο ενα μηχανικό ενός γνωστού τι?

Παραδειγματα θα μας πεις? Και τι λένε τα ποσοστά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

άστο μωρέ. πέταξε μια μπαρούφα εκεί επειδή προφανώς δεν του αρέσουν τα fiat και τώρα άντε να το δικαιολογήσει.

Επειδή ένα αμάξι απο έναν γνωστό, μπατζανάκη, και δεν ξέρω και εγώ ποιον έχει παρουσιάσει ένα πρόβλημα, δεν χρειάζεται να βγάζουμε την ρετσινιά και για τα υπόλοιπα μοντέλα, είτε αυτά είναι ιταλικά, είτε γιαπωνέζικα, είτε αμερικάνικα.

Αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώσει κάποτε απο τους "ξερόλες" ελληνάρες!

http://www.reliabilityindex.com/reliability/search/87

Για μενα, Κορεάτικο, αν θέλεις φτηνά service και ανταλλακτικά (εκτός αντιπροσωπείας). Οδηγώ ένα Getz 1.4. Καίει γύρω στα 7,5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα, έχει μηδενικές βλάβες και πάμφθηνα ανταλλακτικά, τα οποία αγοράζω μόνος μου. Το αυτοκίνητο πάει πάρα πολύ καλά. Κάνω 3000-5000 χιλιόμετρα το μήνα. Το πήρα μεταχειρισμένο από ιδιώτη σε εξευτελιστική τιμή, γιατί όσα βρήκα σε μάντρες ήταν είτε λιωμένα, ή από leasing. Προσοχή εδώ, γιατί σε πολλά φαίνεται στην άδεια ότι άνηκαν σε ιδιώτη, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Πολλές φορές είναι πρώην ενοικιαζόμενα τα οποία έχουν μεταβιβαστεί σε εταιρείες leasing ή ιδιώτες, όπως ανακάλυψα εγώ μέσω της ασφαλιστικής μου στο τσακ πριν αγοράσω ένα getz που είχα βρει και ήταν κούκλα, χωρίς την παραμικρή ΟΡΑΤΗ φθορά, μέχρι που το πήγα σε δικό  μου φαναρτζή και συνεργείο. Το αυτοκίνητο και τρακαρισμένο ήταν, αλλά και νοικιάρικο σε νησί.

Εγώ δεν θα αγόραζα μικρό Γερμανικό. Είχα μικρομεσαίο Γερμανικό και με γονάτισε από βλάβες και κατανάλωση, μέχρι που το πούλησα. Μπορεί να έτυχε, αλλά μια βόλτα στα forum των club της κάθε μάρκας θα σε κάνει να καταλάβεις πάρα πολλά.

Συνειδητά πλέον αγοράζω μονο Κορεάτικα, γιατί ξέρω ότι βάζω μπροστά και φεύγω, ενώ ταξιδεύω αξιοπρεπέστατα. Κάτι σαν τα παλιά toyota ένα πράγμα.

Είναι μεγάλο πράγμα να παίρνεις τα δικά του λάδια με φίλτρο με μόλις 18,5 ευρώ, ή να αλλάζεις δίσκο-πλατό με κόστος ανταλλακτικού (Aisin / Valeo) 65 ευρώ. Ειδικά στις μέρες μας.

• Like 2

TO swift ειναι καλη επιλογη για 1.3 και αξιοπιστο απο φιλο που το εχει. Ψαξτο μηπως ειναι τρακαρισμενο, μην ψαρωνεις επειδη γυαλιζει, ολα τα αμαξια με ενα καλο πλυσιμο +βιολογικο γινονται ετσι.

διαρροες και μικρα θεματακια στα ηλεκτρολογικα.. επισης μου ειχε πει οτι πραγματικα αυτα που εχουν φτιαξει πολυ ειναι τα alfa romeo. με τον μηχανικο ειχα μιλησει το 2006..

τι λετε αξιζει να παω να δω απο κοντα  αυτο:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4272991

ή καποιο αλλο suzuki??

είχα πετυχει και φθηνότερο (4300 με αέριο-που ανετα το εριχνα και στα 4Χ) αλλα ήταν ψιλοχτυπημένο μπρος πίσω και προχειροφτιαγμένο. Προσεξε καλα το θέμα του ιστορικού του και ιδίως τις τρακάρες...

Καλη επιλογή πάντως! Ασε τα φιατ, πεζο και το κακο συναπαντημα...

ιδιώτη...

οι μάντρες και πιο ακριβα πουλάνε και χιλιες δυο απατες κάνουν προκειμένου να πουλήσουν (μιλώντας εκ πειρας μιας και εψαχνα προσφατα αυτοκίνητο και ηξερα τι ηθελα-δε κοιτουσα διάφορα).

επειδη ανεβηκε το budget αρχησα να βλεπω και αλλα αυτοκινητα....πια ειναι η αποψη σας για honda jazz 2007 1300cc?? γραψτε και καποιες δικε σας επιλογες-αποψεις...........η καποιος φιλος που το εχει να πει τις εμπειριες του!!!!

Το έχει το jazz 1.3 ένας θειός μου. Στιβαρό αμάξι, οικονομικό και δεν βγάζει προβλήματα γενικώς.

Εγώ προσωπικά το θεωρώ κακάσχημο. Πάντως έχει φανατικό κοινό εδώ στην χώρα μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...