toutestin7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα θελω να αγορασω το πρωτο μου αυτοκινητο,αλλα ειμαι ψιλοασχετος και θα χρειαστω βοηθεια. το αυτοκινητο θελω να ειναι αξιοπιστο με χαμηλη καταναλωση,1400 κυβικα και μεχρι 5000ε. πηγα και ειδα σημερα αυτο το fiat www.car.gr/classifieds/cars/view/4233239,,,,,αρκετα καλο μου φανηκε. πειτε μου τις αποψεις σας,περιμενω και δικε σας επιλογες! εωχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 χαμηλη καταναλωση,αξιοπιστια,φτηνα service και ανταλλακτικα δεν θα σου αρεσει ομως σε εμφανιση... ειναι το nissan micra Κ12. μακρια απο Ιταλικα-Γαλλικα. Εγω βεβαια θα σου προτεινα σαν νεος οδηγος να πας σε κ11. πιο φτηνα αναταλλακτικα, πιο σκυλι... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4226946/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) χαμηλη καταναλωση,αξιοπιστια,φτηνα service και ανταλλακτικα δεν θα σου αρεσει ομως σε εμφανιση... ειναι το nissan micra Κ12. μακρια απο Ιταλικα-Γαλλικα. Εγω βεβαια θα σου προτεινα σαν νεος οδηγος να πας σε κ11. πιο φτηνα αναταλλακτικα, πιο σκυλι... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4226946/ ο ανθρωπος δειχνει οτι ψαχνει καινοργιο αυτοκινητο.. καλησπερα θελω να αγορασω το πρωτο μου αυτοκινητο,αλλα ειμαι ψιλοασχετος και θα χρειαστω βοηθεια. το αυτοκινητο θελω να ειναι αξιοπιστο με χαμηλη καταναλωση,1400 κυβικα και μεχρι 5000ε. πηγα και ειδα σημερα αυτο το fiat www.car.gr/classifieds/cars/view/4233239,,,,,αρκετα καλο μου φανηκε. πειτε μου τις αποψεις σας,περιμενω και δικε σας επιλογες! εωχαριστω ψαχνεις κατι σε τουρμπο? ή δεν σε ενδιαφερουν καθολου τα αλογα? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2013 από Hyphen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toutestin7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 ο ανθρωπως δειχνει οτι ψαχνει καινοργιο αυτοκινητο.. ψαχνεις κατι σε τουρμπο? ή δεν σε ενδιαφερουν καθολου τα αλογα? να μην ξεπερναει τα 100,γιατι μετα δεν ανεβαινει και η καταναλωση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα θελω να αγορασω το πρωτο μου αυτοκινητο,αλλα ειμαι ψιλοασχετος και θα χρειαστω βοηθεια. το αυτοκινητο θελω να ειναι αξιοπιστο με χαμηλη καταναλωση,1400 κυβικα και μεχρι 5000ε. πηγα και ειδα σημερα αυτο το fiat www.car.gr/classifieds/cars/view/4233239,,,,,αρκετα καλο μου φανηκε. πειτε μου τις αποψεις σας,περιμενω και δικε σας επιλογες! εωχαριστω Κατά τη γνώμη μου αξιόπιστο και fiat δεν πάνε μαζί. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς Ιαπωνία μεριά για αξιοπιστία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εντελώς αναξιόπιστα. Για το δικό μου Fiat έχω χαλάσει εδώ και 7.5 χρόνια περίπου 150Ε σε έξτρα ζημιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Εντελώς αναξιόπιστα. Για το δικό μου Fiat έχω χαλάσει εδώ και 7.5 χρόνια περίπου 150Ε σε έξτρα ζημιές. κοιτα φιλε μου μιλαμε για τον μεσο ορο και οχι για το δικο σου φιατ.. να μην ξεπερναει τα 100,γιατι μετα δεν ανεβαινει και η καταναλωση?? τα χιλιαρια καινε απο 6.5 εως 7,5λ/100χλμ. τα 1.3αρια απο 7,5 εως 8.5. τα 1.4αρια απο 8 εως 10 και τα 1.6αρια απο 9 εως 12. αυτες η καταναλωσεις ειναι εντος πολης αναλογα το αυτοκινητο και ο τροπος οδηγησης.. ενα μυστικο.. μην κοιτας τα αλογα αλλα την ροπη! αν θελεις 1.4 ψαξε για civic ή για corolla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Για πες μας λοιπόν για το μέσο όρο. Πες μας για παράδειγμα τι ζημιές βγάζει το Grande που έδειξε παραπάνω. Ή τι ζημιές βγάζει ένα Clio τρίτης γενιάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 να μην ξεπερναει τα 100,γιατι μετα δεν ανεβαινει και η καταναλωση?? που το ακουσες αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toutestin7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 που το ακουσες αυτο? Δεν ειμαι και σιγουρος,παντως αυτο πιστευα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 βρες κανα yaris 1.3 μη παρεις 1.4 θα διπλασιαστουν τα τελη χωρις λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toutestin7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 ποιες ειναι οι αποψεις -εμπειριες σας απο volkswagen polo και peugeot?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 σε αυτη τη κατηγορια τιμης τα καλυτερα ειναι τα γιαπωνεζικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 ποιες ειναι οι αποψεις -εμπειριες σας απο volkswagen polo και peugeot?? τα polo ειναι πολύ καλα αλλα λόγω γερμανίας ισως κάπως πιο ακριβα στο σερβις (οχι κατι δραματικο). Από τα peugeot μακρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Για πες μας λοιπόν για το μέσο όρο. Πες μας για παράδειγμα τι ζημιές βγάζει το Grande που έδειξε παραπάνω. Ή τι ζημιές βγάζει ένα Clio τρίτης γενιάς. απο εναν μηχανικο ενος γνωστου που ειναι μεσα στην FIAT... Oταν ειχε βγει στις αρχες το grande! ποιες ειναι οι αποψεις -εμπειριες σας απο volkswagen polo και peugeot??Η VW ειναι καλη.. γιατι εχει κυρος αλλα μεχρι εκει..!!! μηδεν συνεπεια αμα σου χαλασει.. αξιοπιστια μηδεν για τα ακριβα τους ανταλλακτικα που εχουν και παντα βαθια το χερι στην τσεπη.. σπαστικα αυτοκινητα για μεσα στην πολη λογω κακης αποκρισης γκαζιου... απο γερμανικο κοιτα μονο ford.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα