Προς το περιεχόμενο

αγορα μεταχειρισμενου αυτοκινητου εως 5000

toutestin7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα

θελω να αγορασω το πρωτο μου αυτοκινητο,αλλα ειμαι ψιλοασχετος και θα χρειαστω βοηθεια.

το αυτοκινητο θελω να ειναι αξιοπιστο με χαμηλη καταναλωση,1400 κυβικα και μεχρι 5000ε.

πηγα και ειδα σημερα αυτο το fiat www.car.gr/classifieds/cars/view/4233239,,,,,αρκετα καλο μου φανηκε.

πειτε μου τις αποψεις σας,περιμενω και δικε σας επιλογες!

εωχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χαμηλη καταναλωση,αξιοπιστια,φτηνα service και ανταλλακτικα δεν θα σου αρεσει ομως σε εμφανιση... ειναι το nissan micra Κ12. μακρια απο Ιταλικα-Γαλλικα. Εγω βεβαια θα σου προτεινα σαν νεος οδηγος να πας σε κ11. πιο φτηνα αναταλλακτικα, πιο σκυλι... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4226946/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαμηλη καταναλωση,αξιοπιστια,φτηνα service και ανταλλακτικα δεν θα σου αρεσει ομως σε εμφανιση... ειναι το nissan micra Κ12. μακρια απο Ιταλικα-Γαλλικα. Εγω βεβαια θα σου προτεινα σαν νεος οδηγος να πας σε κ11. πιο φτηνα αναταλλακτικα, πιο σκυλι... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4226946/

ο ανθρωπος δειχνει οτι ψαχνει καινοργιο αυτοκινητο..

καλησπερα

θελω να αγορασω το πρωτο μου αυτοκινητο,αλλα ειμαι ψιλοασχετος και θα χρειαστω βοηθεια.

το αυτοκινητο θελω να ειναι αξιοπιστο με χαμηλη καταναλωση,1400 κυβικα και μεχρι 5000ε.

πηγα και ειδα σημερα αυτο το fiat www.car.gr/classifieds/cars/view/4233239,,,,,αρκετα καλο μου φανηκε.

εωχαριστω

ψαχνεις κατι σε τουρμπο? ή δεν σε ενδιαφερουν καθολου τα αλογα?

Επεξ/σία από Hyphen

ο ανθρωπως δειχνει οτι ψαχνει καινοργιο αυτοκινητο..

ψαχνεις κατι σε τουρμπο? ή δεν σε ενδιαφερουν καθολου τα αλογα?

να μην ξεπερναει τα 100,γιατι μετα δεν ανεβαινει και η καταναλωση??

καλησπερα

εωχαριστω

Κατά τη γνώμη μου αξιόπιστο και fiat δεν πάνε μαζί. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς Ιαπωνία μεριά για αξιοπιστία.

Εντελώς αναξιόπιστα.

Για το δικό μου Fiat έχω χαλάσει εδώ και 7.5 χρόνια περίπου 150Ε σε έξτρα ζημιές.

κοιτα φιλε μου μιλαμε για τον μεσο ορο και οχι για το δικο σου φιατ..

να μην ξεπερναει τα 100,γιατι μετα δεν ανεβαινει και η καταναλωση??

τα χιλιαρια καινε απο 6.5 εως 7,5λ/100χλμ. τα 1.3αρια απο 7,5 εως 8.5. τα 1.4αρια απο 8 εως 10 και τα 1.6αρια απο 9 εως 12. αυτες η καταναλωσεις ειναι εντος πολης αναλογα το αυτοκινητο και ο τροπος οδηγησης.. ενα μυστικο.. μην κοιτας τα αλογα αλλα την ροπη! αν θελεις 1.4 ψαξε για civic ή για corolla

Για πες μας λοιπόν για το μέσο όρο.

Πες μας για παράδειγμα τι ζημιές βγάζει το Grande που έδειξε παραπάνω. 

Ή τι ζημιές βγάζει ένα Clio τρίτης γενιάς.

ποιες ειναι οι αποψεις -εμπειριες σας απο volkswagen polo και peugeot??

τα polo ειναι πολύ καλα αλλα λόγω γερμανίας ισως κάπως πιο ακριβα στο σερβις (οχι κατι δραματικο).

Από τα peugeot μακρια...

Για πες μας λοιπόν για το μέσο όρο.

Πες μας για παράδειγμα τι ζημιές βγάζει το Grande που έδειξε παραπάνω. 

Ή τι ζημιές βγάζει ένα Clio τρίτης γενιάς.

απο εναν μηχανικο ενος γνωστου που ειναι μεσα στην FIAT... Oταν ειχε βγει στις αρχες το grande!

ποιες ειναι οι αποψεις -εμπειριες σας απο volkswagen polo και peugeot??

Η VW ειναι καλη.. γιατι εχει κυρος αλλα μεχρι εκει..!!! μηδεν συνεπεια αμα σου χαλασει.. αξιοπιστια μηδεν για τα ακριβα τους ανταλλακτικα που εχουν και παντα βαθια το χερι στην τσεπη.. σπαστικα αυτοκινητα για μεσα στην πολη λογω κακης αποκρισης γκαζιου... απο γερμανικο κοιτα μονο ford..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...