Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, okangelakir είπε

αλλα δεν νομιζω να ειναι νομιμη η αποκλειστικη χρηση εξου κ ρωταω.

Μα δεν ειναι αποκλειστική, πριν λιγο εγραψες οτι κι εσυ παρκαρες εκει.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να συνεννοηθειτε οι υπολοιποι και να αρχισετε να παρκαρετε κανονικα συμφωνα με τη σημανση. Και επισης μια ερωτηση στην πολεοδομια αν ειναι νομιμη η ραμπα που εφτιαξε. 

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στην θεση του ΤΟΥΟΤΑ εχουν παρκαρει μηνες τωρα το ενα αυτοκινητο τους. Οσον αφορα τη θεση του ΜΑZDA εναλλασουν τα αλλα 2 αυτοκινητα τους ( οταν θελουν να φυγουν με το που μετακινησουν το ενα αυτοκινητο βαζουν το αλλο) αυτο ειναι που με εξοργιζει  βασικα ενω θα μπορουσαν να χρησιμοποιησουν την θεση που καταλαμβανει η εισοδος εξοδος. Την θεση απο ολη την καραντινα την προλαβα μια μερα ολη κ ολη κ αυτο επειδη πετυχα τον αντρα της την ωρα που εφυγε αυτη και εκεινος εκανε την αλλαγη και του ζητησα να μου αφησει αν γινεται  την θεση γιατι χρειαζοταν να παω καπου την γιαγια μου που μετακινειται με πι και εκτος αυτου ηρθε μετα η "κυρία" και μου ζητησε τα ρεστα γιατι το εκανα αυτο και εκεινη πως θα φερει το πατερα της τωρα ( ενω η θεση του παρκινγ ηταν παντελως στη διαθεση της )  και αλλη φορα οτι κανω να την ρωταω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς και άλλη φορά δε θα τη ρωτάς όταν πρόκειται να παρκάρεις σε νόμιμη θέση.
Όπως και το να παρκάρει εκείνη μπροστά από τη ράμπα διέλευσης του γκαράζ της ή ακόμα και μέσα στο γκαράζ της δε μπορεί να είναι ακριβώς απαιτητό από εσένα.
Και επίσης έχω την εντύπωση πως το να έχει αποθηκεύσει στην ιδια θέση στο οδόστρωμα ένα αυτοκίνητο επί μήνες, ακόμα κι αν έχει πινακίδες, δεν είναι ακριβώς τυπικό από μέρους της.

Βέβαια τα πάντα θα μπορούσαν να είναι θέμα αλληλοκατανόησης και συνεννόησης που εδώ φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει περιθώριο.
Η νομιμότητα που λέγεται στάθμευση μονοί-ζυγοί μήνες ίσως θα έδινε μια λύση.

Γενικώς

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
Δημοσ.

Προσπάθησα να συνεννοηθώ ευγενικά και εννοείται δεν απαίτησα αποκλειστική χρήση της κοινόχρηστης θέσης αλλά να την αφήνουν και σε εμένα κάποιες φορές λόγω του θέματος μετακίνησης της γιαγιάς που υπόψιν έχει και επιβεβαιωμένη αναπηρία από ΚΕΠΑ. Η γυναίκα απλά θεωρεί ότι της ανήκει ο δρόμος και μη πω και όλη η γειτονιά. Ξέρει κανείς πως μπορώ να αποδείξω ειδικά για το ένα αυτοκίνητο ότι δεν το μετακινούν ποτέ και ότι έχει κάνει κατάληψη του δρόμου;
Να σημειώσω οτι η γυναίκα έχει θέμα νομίζει οτι ολη η γειτονια ασχολείται μαζι της και φωναζει. Ολους τους θερινους μήνες δεν μπορούσαμε να κατσουμε σαν ανθρωποι στην αυλή μας γιατι έριχνε χριστοπαναγιες στο νηπιο παιδι της. Επίσης να αναφερω οτι τους προηγουμενους μηνες που γινοταν κανονικη χρηση της θεσης που δεν ειναι μπροστα στο οικοπεδο της γιατι μετακινουταν κ ωρες που δεν ηταν ο συζυγος της και δεν μπορουσαν να κανουν τραμπα τα αυτοκινητα δημιουργηθηκε μια ωραιοτατη γραντζουνια στο αυτοκινητο μου απο την πορτα του συνοδηγου μεχρι το πισω φαναρι προσπαθησα να μη δωσω σημασια αλλα νομιζω οτι οσο παει η κατασταση ξεφευγει και οσο επιτρεπουμε την καταπατηση των δικαιωματων τοσο θα μας τα καταπατανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λύσεις έχεις υπόψη και ακούστηκαν εδώ μέσα.
Μια ειδική περίπτωση για σένα θα ήταν να ζητήσεις από το δήμο Μεγαρέων αποκλειστική θέση στάθμευσης για ΑΜΕΑ αν δικαιούσαι.
Μου κάνει εντύπωση η γειτονιά σας γιατί δεν είναι και η πιο τρελά πυκνοδομημένη που υπάρχει. Όλοι θα μπορούσατε να παρκάρετε 10-20 μέτρα πιο πέρα που λογικά έχει άνεση.
Για την ιστορία είναι εδώ

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.

Ότι δεν τίθεται θέμα παρκαρίσματος όπως στην Αθήνα και ότι παρκάρουμε καμιά δεκαριά μέτρα πιο πέρα εννοείται ότι το κάνουμε.  Το ζήτημα μου είναι η αγενέστατη συμπεριφορά και η αποκλειστική χρήση ειδικά την περίοδο που ζήτησα να έχω και εγώ πρόσβαση θέσης κοντά στην πόρτα μου και για να μεταφέρω τη γιαγιά και για να μπορώ να ξεφορτώνω και εγώ τις προμήθειες του σπιτιού  εξού και στο σκάλωμα να μπει κάπως στην θέση της η γυναίκα. Επίσης ερώτηση σαν προγραμματίστρια το μέρος των φωτο το έκανες με reverse image search ή είδες τον κώδικα από πίσω;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, okangelakir είπε

Προσπάθησα να συνεννοηθώ ευγενικά και εννοείται δεν απαίτησα αποκλειστική χρήση της κοινόχρηστης θέσης αλλά να την αφήνουν και σε εμένα κάποιες φορές λόγω του θέματος μετακίνησης της γιαγιάς που υπόψιν έχει και επιβεβαιωμένη αναπηρία από ΚΕΠΑ. Η γυναίκα απλά θεωρεί ότι της ανήκει ο δρόμος και μη πω και όλη η γειτονιά. Ξέρει κανείς πως μπορώ να αποδείξω ειδικά για το ένα αυτοκίνητο ότι δεν το μετακινούν ποτέ και ότι έχει κάνει κατάληψη του δρόμου;
Να σημειώσω οτι η γυναίκα έχει θέμα νομίζει οτι ολη η γειτονια ασχολείται μαζι της και φωναζει. Ολους τους θερινους μήνες δεν μπορούσαμε να κατσουμε σαν ανθρωποι στην αυλή μας γιατι έριχνε χριστοπαναγιες στο νηπιο παιδι της. Επίσης να αναφερω οτι τους προηγουμενους μηνες που γινοταν κανονικη χρηση της θεσης που δεν ειναι μπροστα στο οικοπεδο της γιατι μετακινουταν κ ωρες που δεν ηταν ο συζυγος της και δεν μπορουσαν να κανουν τραμπα τα αυτοκινητα δημιουργηθηκε μια ωραιοτατη γραντζουνια στο αυτοκινητο μου απο την πορτα του συνοδηγου μεχρι το πισω φαναρι προσπαθησα να μη δωσω σημασια αλλα νομιζω οτι οσο παει η κατασταση ξεφευγει και οσο επιτρεπουμε την καταπατηση των δικαιωματων τοσο θα μας τα καταπατανε.

Από τα ξύλα πήγες στη γιαγιά με αναπηρία από κεπα.

Φωτο του 2012 ανεβάζεις αλλά φοβάσαι να ανεβάσεις τωρινή φώτο.

Έχεις μπόλικο χρόνο.

Αμφιβάλλω πάρα πολύ ότι μένεις εκεί.

Καλουτσικη ιστορία,στην αρχή την πίστεψα,μετά το χάλασες με τη γιαγιά.

5/10.

Συνεχίστε να απαντάτε στο τρολ.

Δημοσ.

Δεν   μπορεις   η  καλυτερα   δεν  εχεις  κανενα   δικαιωμα   να  ζητας   σε  καποιον   να   παρκαρει

αλλου  για  να   παρκαρεις   εσυ.

Και   10   αυτοκινητα   να   εχουν   με  πινακιδες   μπορουν  και  εχουν   το   δικαιωμα  να  τα  παρκαρουν.

Μπροστα   στο  παρκιν   τους   δεν  εχει  δικαιωμα   ουτε   ο  ιδιος   να   παρκαρει   ειτε   νομιμο

ειτε   παρανομο.  Το   τι   ειναι   μονο  στην  πολεοδομια   θα  το  διαπιστωσεις.

Αν   εχει   νομιμη   αδεια   παρκιν   πρεπει  να   εχει  πληρωσει   τουλαχιστον  20,000   για  την

μετατροπη   οποτε   το  κοβω   δυσκολο.

Μονο   η  δημοτικη   αστυνομια   εχει   την  ευκολια   για   την   καταγραφη   της   νομιμοτητας  η

οχι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Μπροστα   στο  παρκιν   τους   δεν  εχει  δικαιωμα   ουτε   ο  ιδιος   να   παρκαρει   ειτε   νομιμο

Λάθος.Αν είναι νόμιμο μπορεί.

Δημοσ.

Ουσιαστικα σε ενοχλει επειδη εχουν 2-3 αυτοκινητα και τα κανουν τραμπες στη θεση μπροστα απο το σπιτι τους?

Κακως σε ενοχλει.Δεν ειναι κατι παρανομο σε αυτο και το κανω και εγω μαλιστα.

Να πεις οτι εχει στησει παρανομο παρκινγκ τοτε οκ,να το κυνηγησεις γιατι εχει παραγινει το κακο με αυτα στην Αθηνα.

Τωρα τα μονα ζυγα σε δρομο που δε περναει ψυχη μονο εσυ θα σκεφτεις να το εφαρμοσεις.Σταματα να ασχολεισαι απλα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jmmys είπε

Λάθος.Αν είναι νόμιμο μπορεί.

Δεν   το  εθεσα   σωστα.

Μπορει   με   την  προυποθεση   να   μην   κλεινει   τον   χωρο   του   πεζοδρομιου  που

ειναι   μονο   "προς   χρηση".

Οι  περισσοτεροι   πιστευουν   οτι   ειναι  δικο  τους   και   παρκαρουν   με   τα   μουτρα  

κλεινοντας   το  πεζοδρομιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, jmmys είπε

Από τα ξύλα πήγες στη γιαγιά με αναπηρία από κεπα.

Φωτο του 2012 ανεβάζεις αλλά φοβάσαι να ανεβάσεις τωρινή φώτο.

Έχεις μπόλικο χρόνο.

Αμφιβάλλω πάρα πολύ ότι μένεις εκεί.

Καλουτσικη ιστορία,στην αρχή την πίστεψα,μετά το χάλασες με τη γιαγιά.

5/10.

Συνεχίστε να απαντάτε στο τρολ.

Κοίτα είμαι σε καραντίνα,  φιλοξενώ τη γιαγιά μου με άνοια που πραγματικά μπορεί να σε τρελάνει (η γυναίκα κανονικά μένει ελευσίνα αλλά λόγω κορονωϊού την πήραμε εδώ οπότε όπως καταλαβαινεις δεν δικαιούμαι θέση πάρκινγ και ουτε την ζήτησα μόνιμα) και έχω μείνει και πρόσφατα άνεργη με μία τσαμπουκαλού γειτόνισσα να φωνάζει και να επιβάλλει με το έτσι θέλω το δικό της. Η ερώτηση δεν αφορά την νόμιμή θέση παρκινγκ της αλλά της άλλες 2 που κάνει αποκλειστική χρήση και δεν τις αφήνει στους υπολοίπους και πίστεψε με δεν θα ασχολιόμουν αν συνεχώς δεν την πείραζε και κάτι. ενοχλούσε ο σκύλος μου στην αυλη τον έβαλα μέσα, τώρα θεωρεί ότι όλος ο δρομος πέριξ της οικίας της είναι αποκλειστικά για δική της χρήση. Αν θεωρείς ότι γράφω ιστορίες για να περνάει η ώρα τι να πω να τις εκδώσω κ καπου  μπας κ βγαλω κ χρήματα. Μάλλον δεν έχεις μπλέξει με προβληματική γειτόνισα μου φαινεται

Επεξ/σία από okangelakir
Δημοσ.

Εχεις  δικιο   να   ενοχλεισαι  με   τετοια   ζωα...

Μονο   η  ραμπα   αυτη  αρκει   για   αποδειξη   οτι   ειναι   ζωα.

100%  παρανομη!

Κατευθειαν   καταγγελια   στην  πολεοδομια   να  της   κλεισεις   το  σπιτι!

Απιστευτο  θρασος.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Δεν   το  εθεσα   σωστα.

Μπορει   με   την  προυποθεση   να   μην   κλεινει   τον   χωρο   του   πεζοδρομιου  που

ειναι   μονο   "προς   χρηση".

Οι  περισσοτεροι   πιστευουν   οτι   ειναι  δικο  τους   και   παρκαρουν   με   τα   μουτρα  

κλεινοντας   το  πεζοδρομιο.

αν καταλαβες το να κάνω 5-10 βηματα παραπάνω δεν μου λεει κάτι όσο ο τροπος της και το οτι σε μια  παράκληση να μας αφηνουν κ εμας μερικές ωρες για να πηγαινω καμια βολτα την γιαγια   την οποία ο αντρας της συμφώνησε ήρθε να μου ζητήσει και τα ρέστα  και ο δρομος έχει κίνηση την ώρα που θέλω να κάνω την μετακίνηση της γιαγιας  που σημαινει ότι ή θα πρεπει να κάνω τάμα  όντως να μη περάσει ψυχη εκείνη την ώρα ή να κλείσω  το δρόμο μέχρι να φορτώσω και να ξεφορτώσω είτε τη γιαγιά είτε τα ξυλα. Τα μονά-ζυγά δεν την σκέφτηκα εγώ υπάρχει κανονικά σαν σήμανση απλά δεν το τηρεί κανείς απο όταν έγινε το τροχαίο στο κομμάτι που κάνει απότομη σχετικά στροφή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, okangelakir said:

Ότι δεν τίθεται θέμα παρκαρίσματος όπως στην Αθήνα και ότι παρκάρουμε καμιά δεκαριά μέτρα πιο πέρα εννοείται ότι το κάνουμε.  Το ζήτημα μου είναι η αγενέστατη συμπεριφορά και η αποκλειστική χρήση ειδικά την περίοδο που ζήτησα να έχω και εγώ πρόσβαση θέσης κοντά στην πόρτα μου και για να μεταφέρω τη γιαγιά και για να μπορώ να ξεφορτώνω και εγώ τις προμήθειες του σπιτιού  εξού και στο σκάλωμα να μπει κάπως στην θέση της η γυναίκα. Επίσης ερώτηση σαν προγραμματίστρια το μέρος των φωτο το έκανες με reverse image search ή είδες τον κώδικα από πίσω;

θα το έλεγες κάτι σαν κοινωνική μηχανική για να σου απαντήσω την απορία

στο προκείμενο, αλλά και γενικότερα,
υποβαθμιση του πεζοδρομίου για γκαράζ έχει δικαίωμα ένας ιδιοκτήτης με την κατάλληλη άδεια

απλά εδώ μου φαίνεται ότι δεν έχει φτιάξει ακριβώς υποβάθμιση του πεζοδρομίου αλλά επικλινές ανασήκωμα και ράμπα εξωτερικά του γκαράζ
δήμος και πολεοδομία έχουν το λόγο

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...