Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερωτηση ειναι απλη. Πως μπορω να κανω βιντεο κληση σε καποιον;

Αν πατησω συνεχομενα σε μια επαφη το μενου που μου βγαζει δεν εχει πουθενα βιντεο κληση.

Τα δεδομενα τα εχω ανοιχτα. Ξερει κανεις πως γινεται;

Δημοσ.

Τι κινητό εχεις,

Eμενα σε SGS3 εχει κουμπάκι που λεει video κλήση η οποία γίνετε μεσα απο 3G-4G, αλλα μπορείς και απο το skype με wifi ή data κινητής,

Δημοσ.

και σε αλλα κινητα ηξερα πως να κανω ειχαν επιλογη... Σε αυτο δεν υπαρχει η επιλογη,δεν την βρισκω και για αυτο ρωταω μην τυχων και ξερει καποιος που το εχει ή εχει διαβασει... Γιατι ουτε στο google ειδα τπτ..

οπως ειπα τα δεδομενα ειναι ανοιχτα και σε 3g ειμαι...αλλα πουθενα αυτη η επιλογη!

Δημοσ.

και σε αλλα κινητα ηξερα πως να κανω ειχαν επιλογη... Σε αυτο δεν υπαρχει η επιλογη,δεν την βρισκω και για αυτο ρωταω μην τυχων και ξερει καποιος που το εχει ή εχει διαβασει... Γιατι ουτε στο google ειδα τπτ..

οπως ειπα τα δεδομενα ειναι ανοιχτα και σε 3g ειμαι...αλλα πουθενα αυτη η επιλογη!

μηπως αυτοι που θελεις να καλεσεις δεν εχουν κινητο να υποστηριζει την δυνατοτητα βιντεοκλησης?σιγουρα εχει το G2  τετοια δυνατοτητα?δεν εχω ασχοληθει με LG γι αυτο ρωταω

Δημοσ.

μαλλον δεν εχει παιδια. τα samsung εχουν. ισως με καποιο προγραμμα να γινει η δουλεια. Αν βρω κατι θα το πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...