deadwar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Η ερωτηση ειναι απλη. Πως μπορω να κανω βιντεο κληση σε καποιον; Αν πατησω συνεχομενα σε μια επαφη το μενου που μου βγαζει δεν εχει πουθενα βιντεο κληση. Τα δεδομενα τα εχω ανοιχτα. Ξερει κανεις πως γινεται;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Τι κινητό εχεις, Eμενα σε SGS3 εχει κουμπάκι που λεει video κλήση η οποία γίνετε μεσα απο 3G-4G, αλλα μπορείς και απο το skype με wifi ή data κινητής,
deadwar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 και σε αλλα κινητα ηξερα πως να κανω ειχαν επιλογη... Σε αυτο δεν υπαρχει η επιλογη,δεν την βρισκω και για αυτο ρωταω μην τυχων και ξερει καποιος που το εχει ή εχει διαβασει... Γιατι ουτε στο google ειδα τπτ.. οπως ειπα τα δεδομενα ειναι ανοιχτα και σε 3g ειμαι...αλλα πουθενα αυτη η επιλογη!
vrwmiaris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 και σε αλλα κινητα ηξερα πως να κανω ειχαν επιλογη... Σε αυτο δεν υπαρχει η επιλογη,δεν την βρισκω και για αυτο ρωταω μην τυχων και ξερει καποιος που το εχει ή εχει διαβασει... Γιατι ουτε στο google ειδα τπτ.. οπως ειπα τα δεδομενα ειναι ανοιχτα και σε 3g ειμαι...αλλα πουθενα αυτη η επιλογη! μηπως αυτοι που θελεις να καλεσεις δεν εχουν κινητο να υποστηριζει την δυνατοτητα βιντεοκλησης?σιγουρα εχει το G2 τετοια δυνατοτητα?δεν εχω ασχοληθει με LG γι αυτο ρωταω
warlock9_0 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 νομίζω είναι μόνο της samsung η βιντεοκλήση με 3g το android γενικά δεν έχει
deadwar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 μαλλον δεν εχει παιδια. τα samsung εχουν. ισως με καποιο προγραμμα να γινει η δουλεια. Αν βρω κατι θα το πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα