kourentaradiocom Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Καλισπερίζω όλα τα μέλη του forum! Θέλω να φτιάξω ένα webradio για ένα σταθμό στα FM. Την διαδικασία την γνωρίζω για να φτιάξω webradio και πως λειτουργεί κανονικά. Το θέμα είναι πως θα παίζω στον server τα τραγούδια που παίζει το radio. Μήπως θα παίρνω καλώδιο από την κονσολα θα το βάζω στο audio in? Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Thanks!
sougiasdj Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Είναι μόνο τραγούδια ή και τον ήχο απο εκπομπές κλπ; Καταλαβαίνεις γιατί σε ρωτάω (server stream songs/διαφημίσεις auto). Ενα pc με καλή κάρτα κοντά στην κονσόλα είναι μια λύση. Πια κονσόλα έχουν;
kourentaradiocom Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Θα μπορώ να σου πω περισσότερα μετά την Δευτέρα που έρχερται όταν θα πάω στο στθαμό. Απ' όσο ξέρω μάλλον παίζει με ξαζλερ και έχει προγραμματισμές διαφημίσεις. Αυτό που με ενδιαφέρει έιναι ότι παίζεικσ τα fm να τα πάιζω και στο webradio. Σε ευχαριστώ πάντως ότι μπορείς να μου πεις θα με βοηθήσει....
platongr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Θα πάρεις από το master της κονσόλας και θα το ρίξεις στο in του υπολογιστή που θα κάνεις το encoding. Ενδιάμεσα μπορείς να βάλεις κάποιον επεξεργαστή ή αν είναι δυνατό το pc, με 2 κάρτες να κάνεις την επεξεργασία εκεί.
mastermagent Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Αν σε ενδιαφέρει πακέτο για web-radio μπες εδώ : http://www.turbohosting.gr/radiohosting.php μπορώ να σου κάνω μια καλή προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα