Προς το περιεχόμενο

SanDisk Cruzer Edge 16GB =7,50€ public(?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 2005 φλασάκι 1Gb κόστιζε 100 ευρώ.

Τώρα φτάσαμε να "φτύνουμε" 32Gb έστω κι αν  είναι λίγο αργό..

και λιγα λες... ειχα πάρει ενα 128 mb με 50€ και ένα 256 για τη δουλειά με 90€ το 2003...

Τα 12 ευρω για ένα 32 GB είναι ένα τιποτα απλα... Δε ξέρω πρακτικά αν γίνεται αλλα ισως και να το χρησιμοποιούσα ως bootable δισκο σε κανενα παλιο υπολογιστη (P4)

Δημοσ.

Πηρα και εγώ το 32ρι από το κατάστημα του Πειραιά...εχυαριστώ τον ts.

αααα....και ναι,ειναι απίστευτα αργό...μετα βιας γράφει με 8mb/sec όταν αλλα γράφουν με 15+

Δημοσ.

Απο Πεμπτη ηταν στο καταστημα Λαρισας και παρελαβα σημερα. Εγγραφη 5.5 με 6.... Πολυ καλο VFM σιγουρα.

Η κατασκευη με προβληματιζει για τον αν αντεξει στα κλειδια ( το μπροστα σημειο εχει πολυ λεπτο πλαστικο και χωρις καπακι μαλλον δυσκολα...)

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγω και το 32αρι. Ευχαριστώ τον TS. Εμφανισιακά ιδιο με το 16αρι, ισως λιγο "ψευτικο" αλλα θα δείξει σε βάθος χρόνου...

Ταχύτητες δε δοκίμασα ούτε και με πολυνοιάζουν μιας και το θέλω για να βαζω ταινίες μέσα και να τις παίζω στον projector...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποιος ειναι απο θεσσαλονικη και θελει το 32αρι στα 12ευρω ας μου στειλει μηνυμα να του πω τον κωδικο! δε το θελω τελικα! 

edit:το εδωσα

Επεξ/σία από AlexoudaS
Δημοσ.

Τελικα οντως οι ταχυτητες ειναι... οπως τις υποψιαζομασταν. Το 32αρι που πηρα γραφει με 5,5-5,9ΜΒ/s (δοκιμη με μεγαλα αρχεια).

Αν καταφερω να του βρω χρηση ως pvr θα σωθει, αλλιως το βλεπω να το 'ξεχναω' καπου :(

• Like 1
Δημοσ.

ε ενταξει ρε παιδια μη γινομαστε υποχονδριοι... δε θα πάθουμε και τίποτα αν τη βάλουμε να αντιγράφεται και ας κάνει και 20 λεπτα... κλαιν...

γινετε λιγο multitasking ! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...